Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jedeeeeeeeen ja

Nie lubię się myć czy ktoś z was też tak ma

Polecane posty

Gość gość
No właśnie, przepisują je kiedy trzeba. To jest zdrowe podejście. Wyobrażasz sobie wyleczyć np. zapalenie płuc bez antybiotyków? A to, że u nas przepisują antybiotyki nawet na grypę, to już przesada w drugą stronę. To tak jak z nadmierną higieną i jej brakiem.

Gość gość
a w sredniowieczu sie nie myli wcale,to tez argument? :o zostane wiecznym singlem, boje sie ze trafie na takiego co bedzie udawal ze sie myje a po slubie zdziadzieje

Gość gość
Ale z was meliniarstwo :O

Gość gość
oj tam przeżywacie niejeden sie myje rzadziej niz codziennie a zgrywa czysciocha a wmawia wszystkim ze jest inaczej. rzadko kto powie komus prosto w oczy ze myje sie rzadziej. stąd tez ten smród w komunikacji miejskiej a nie stad ze ktos ma problem z potliwoscia.... no błagam was

Gość gość
A ja myje zęby po każdym posiłku, nawet jak ciastko zjem. Nie umiem inaczej, bo wtedy czuję, ze coś jest nie tak. Ale myć się cała nie lubię i nie śmierdzę. Myję się co 2 dni. I codziennie pachy jak sie spocę, to pod kranem na szybko po myciu zębów. No i twarz.

Gość saskia233
Ja ograniczylam mycie zebow do dwoch razy, bo kiedys ostro przesadzalam. :D Mylam je kilka razy dziennie, do tego po kazdy myciu plukanie zebow plynem i dostalam plam na zebach od nadmiaru fluoru. Slyszalam tez, ze fluor uposledza prace mozgu. :P Wiec przegnac tez nie mozna. ;)

Gość gość
Ja p*****le jakie z was brudasy BLEEE. Smierdzi od was na kilometr. Wy tego nie czujecie bo sie wlasneg smrodu nie czuje ale wieszcie m SMIERDZICIE cale otczenie to czuje.

Gość gość
ja lubie śmierdzieć i dobrze mi z tym

Gość gość
Oj widzę, że nikt roztoczy nie oglądał, a warto trochę na ten temat poczytać, ile w odchodach tych pajęczaków alergenów. Aż mnie dreszcz przeszedł

Gość Szalkowski
fuj sami śmierdziele

Gość gość
sami jestescie smierdziele

Gość gość
O szok I pewnie wszystkie muchy to Twoje funfele Nie wyobrażam sobie nie wziąć co dziennie prysznica Ludzie to jednak śmierdziuchy

Gość gość
ten temat to trochę provo, ale warto o czystości rozmawiać

Czasami taka prowokacja jest dobra aby komuś uświadomić co może spowodować brak higieny, podstawowej higieny. Wiele razy spotkałam się z CH że kobiety wychodziły z łazienki, z toalety nie myjąc rąk. Potem szły na zakupy i czytam, że na wózkach, koszykach sklepowych jest najwięcej bakterii kałowych. I to jest przerażające. Brudne ręce mogą powodować masę chorób układu pokarmowego, chorób skórnych...Dla mnie nauczyć dziecko higieny rak, mycia przed każdym jedzeniem, po powrocie z podwórka etc to podstawa!

Gość gość
ja sie nie umyłem od poniedziałku i żyję :) w pracy nikt nie narzeka jakoś. nie pocę sie wiec po co mam sie ciagle kapac? czyste ciuchy + dobry perfum i spoko:) moze dzisiaj sie wykapie ale raczej mi sie nie chce zazwyczaj kąpię sie w soboty

Gość maaaakaroonik
ja codziennie myje nogi i "tam" i mysle ze to wystarczy nie przesadzajcie ze codziennie trzeb sie kąpać

Perfumy na nieumytą skórę? Jakoś nie bardzo mi to pasuje. Nie wystarczy ładnie pachnieć, trzeba być czystym i czuć się świeżo. Nie wyobrażam sobie nie umyć rąk po wyjściu z toalety... Na dłuższe wyjazdy biorę ze sobą żel antybakteryjny (przydaje się gdy nie ma wody) albo mydło w płynie bo niestety często brakuje go w publicznych toaletach a mycie samą wodą na niewiele się zdaje...

Gość gość
Ja się nie lubię myć zimą, bo mi zimno non stop więc siedzę cały czas w grubych swetrach itp a jak mam się rozebrać to mi jeszcze zimniej :D ale myję sie codziennie, taki nawyk (jedyny raz gdy się nie myłam to gdy miałam grypę, przed tydzień nie podniosłam się z łóżka na dłużej niż 2 min do kibla z maksymalnego musu), nie wszystko trzeba lubić, kupy robić za przeproszeniem też nie lubię a jednak siła wyższa :D

Gość gość
ja moge polezec w wannie nawet godzine jak sie kapie......bylam pare dni temu w sklepie spozywczym schylilam sie po przyprawy nizej,,,,obok mnie byly dwie wysokie tegie mlode dziewczyny w krotkich spodnicach ,,,obok matka upasiona zarcia pelne kosze,,, na ustach szminki.a jechalao nie wiem od ktorej ..podejrzewam ze miala okres i stad ten smrod,,pozniej zakladaja tematy co ile ktora zmnienia podpaski mdli mnie jak to sobie przypomne

Gość gość
ABNEGAT TO CZLOWIEK CZUJACY WSTRET DO WODY

Gość gośćkik
a ja lubie smrod cipy

Gość dzonymielony
Z*********asa w rytmie k****a.

Gość gość
echhhh tez nie lubie sie myc, czasami to nawet nie pamietam kiedy sie mylam, natomiast zeby bylo smieszniej grzybice stop zlapalam wlasnie myjac sie u innych ludzi, gdy przebywalam z nimi podczas wakacji i kompletnie nie moge sie tego pozbyć...paznokcie wygladaja dobrze tylko skora jakos swedzi.