Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pampolinna

dopuszczalna różnica wieku

Polecane posty

Gość koraliki myszki miki
a moim zdaniem te które sa ze starszymi o 20 + facetami poleciały zwyczajnie na kase... I nikt mi nie wmówi ze dla tekiej 20 latki pociagajacy bedzie 50 latek, no zejdzcie na ziemie! albo dla kobiety 30 letniej pan 70 lat (juz nawet te 50-60) kasa kasa i jeszcze raz kasa. Tak samo jak normalny młody facet 30 letni nie związe sie z jaszczurką 60lat.. moze na jeden numerek tak, jak kolega pisał zeby zaspokoic fantazje i fora ze dwora

Gość gość
w dooopach sie przewraca

Gość Wrocek35
koraliki myszki miki tak jak piszesz, nie wziąłbym takiej opcji pod uwagę aby być w związku z kobietą starszą ode mnie o tyle lat, pomimo, że mam fantazje jakie opisałem. Takie coś jest nie zdrowe. Młoda dziewczyna nie powinna się wiązać z dziadkiem. To jest nie smaczne i bez przyszłości.

Gość gość
co komu do tego kto kogo posuwa

Gość pampolinna
ja tam jestem zadowolona z mojej różnicy wielku, 10 lat to nie dużo a w przypadku gdy ja mam 22 jest idealnie, mam odpowiedzialnego partnera z głowa na karku a nie jakiegos wypierdka co sie trzyma spodnicy mamusi, wszystko musi byc w granicach zdrowego rozsadku :)

Gość gość
ja 27,on 53

Gość koraliki myszki miki
i ile na tym zarabiasz?

Gość Wrocek35
pampolinna 10 lat to nie jest taka duża różnica wieku. Zwłaszcza gdy Mężczyzna jest starszy anie kobieta. Jednak różnice po 20, 30 i więcej lat.... to za dużo. Oczywiście każdy ma prawo robić co chce i nic mi do tego. Pisze jednak co myślę pod temat forum. Pozdrawiam