Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwaga Maciek B z doskoku

Polecane posty

Gość gość
Przeczytalam tylko ten jeden topik Macka B. na Kafeterii i wszystkie jego posty i smiem rzec, iz fajna z niego osoba. Pisze kulturalnie i do rzeczy, odpowiada na pytania. Maciej to Twoje prawdziwe imie? Skad jestes?

Gość gość
Maciek żyje z tych, którzy ubzdurali sobie ze jego wpisy to satyra dla zrobienia ludzi w balona. A on to pisze na powaznie, tak żyje, tak myśli i wlasnie jest takim autykiem. Nawet blekitna czerń juz sie pokapowała.

Gość gość
Jestem smutna i placze ale czytajac Was smieje sie sama do siebie.

Gość gość
Fajnie, ja tez jestem Poznanianka. Kocham to miasto, obecnie za granica i troche tesknie. Mam nadzieje, ze urlop sie uda.

Gość ale o co wam chodzi
Czy się komuś podoba częstotliwość wpisów Maćka czy nie oraz to czy pisze o jedzeniu, o swoich wakacjach czy swoich poglądach na rozmaite tematy, to jedno trzeba mu przyznać: nigdy nie przeklina, nie wyzywa innych. Notorycznie zgraja frustratów próbuje go sprowokować, ale (z tego co mi wiadomo) nigdy im się to nie udało, bo choć im odpowiada to zawsze kulturalnie i z klasą. Więc u mnie Maciek ma plusa. Pozdrowienia dla Ciebie.

Gość gość
Macku duzo cie kosztuje trzymanie nerwow na wodzy jak czytasz co o tobie pisza?:

Gość ja też uwazam
że Maciek trzyma poziom, kafe go nie upodliło tak jak to się zdarzyło innym

Gość gość
To zadne osiągnięcie Macka. Autystyczna osobowość jest sztywna, nieelastyczna, on ma swoje mantry i je klepie bez względu na to jaki ma odzew.

Gość szerokie horyzonty
Macka: od roku uprawiam seks przedmalzenski ale sie z tego spowiadam, znowu seks o znowu spowiedź, ale robie tez dobre uczynki bo raz sklecilem karmnik dla swojej parafii, suma sumarum wychodzi mi pomiędzy 3 a 4 lata czyśćca, odpekam jakos, a co sobie p******m teraz to moje. DIABELNIE szerokie horyzonty.

Gość autystyczna mantra
zostala wlasnie klepnieta

Gość Tunkitinki
Maciek jak zwykle wychodzi z klasa z calego zamieszania :-)

Gość gość
o co właściwie chodzi z tym maćkiem?

Gość gość
co niektorzy zazdrozsczą mu...

Gość gość
no właśnie a inni nie dorównują...

Gość gość
gość - nie wiem o co chodzi, ja omijam jego wpisy i nie czytam co ma do powiedzenia, innym którzy za nim nie przepadają radze to samo. Szkoda czasu na głupoty, są ciekawsze osoby.

Gość prawdziwa prawda
gosc powyzej - widze, ze "omijasz" rowniez tematy o nim :D

Gość gość
Tylko, ze pomimo wyzwisk w twoja strone tkwienie na tym forum nie jest wielkim wyczynem. Trolle maja to samo. Nie twierdze, ze nim jestes ale na litosc boska gdybym byla teraz na wymarzonych wakacjach to na pewno nie marnowalabym czasu na kafe. Cos tu jest nie tak Maciek. Wiec albo jestes uzalezniony albo zmysliles sobie te wakacje ;)

Gość gość
No ale co 'ok', kurcze nie chce cie atakowac ale tylko zastanawiam sie nad tym jak mozna siedziec na kafe ciagle na wakacjach... Ja sama tu przesiaduje dosc dlugu 🖐️

Gość gość
No i odpisujesz ludziom w topicu, ktorzy sie z ciebie nasmiewaja, z doskoku. No blagam cie. Ja rozumiem, ze jestes lasy na popularnosc ale to jest juz przesada.

Gość gość
Znów jakiś no-life uczepil się Maćka.... Boooooooring! Znajdź sobie hobby, idź do ciekawej pracy, albo sam zakładaj topiki o czymś, co ludzie będą czytali. Chyba, że jesteś sfrustrowana pannica, której Maciek dał kosza, to pędem na "Tęsknię za Tobą" :-D :-D :-D

Gość gość
Ale to nie jest na prawde twoja sprawa czy ja mam hobby i prace. Po prostu dziwi mnie odpisywanie Macka w tym temacie, gdzie prawie wszyscy sie z niego smieja. A wlasnie takim odpisywaniem podsyca ludzi, ktorzy go nie toleruja do pisania obrazliwych komentarzy ;)

Gość gość
Czy to prawda że posuwasz swoją pannę bez ślubu?

Gość gość
macius z klanu wie ze zaraz szkolka sie zacznie i gnebienie , mycie glowki w klopie i te sprawy juz sie nie moze tego doczekac

Gość gość
też wydaje mi się to dziwne , będąc na wakacjach olewa się tv , internet i tym podobne, ktoś pisze o mnie niezbyt dobrze i ja mam im jeszcze odpisywać? po jakiego.....??

Gość gość
'po to jest forum, żeby pisać. Nie jest moim zamiarem podsycanie kogokolwiek.' Ale to robisz ;)

Gość gość
Przeciez Maciek nikogo nie atakuje w swoich postach,wiec o co tyle szumu.Nie chcesz nie czytaj.Proste?

"Tv olewam, internetu nie. Ps. co mnie obchodzi czy ktoś pisze o mnie zle? To problem emocjonalny tej osoby, a nie mój. " X I swój dystans okazujesz udzielaniem odpowiedzi ludzi Ciebie opluwających ;) Żałosne to jest, wygląda jakbyś bał się popularność stracić i walczył jak Don Kichot z wiatrakami ;)

Gość gość
Co robisz? wchodzisz na kafeterie o 10 rano pomimo ze jestes na wakacjach i podbijasz taki durny temat o sobie

Gość gość
ciesze sie ze zrozumiales