Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Igaaaaa29l

CHCE TRÓJKĘ DZIECI czy to ogarnę

Polecane posty

Gość Igaaaaa29l

zawsze marzyłam o trójce, powtarzam zawsze! teraz jestem w pierwszej ciąży i wiem że nie zdaje sobie jeszcze sprawy z ogromu obowiązków, ale nadal z mężem planujemy trójkę. Mam już 29 lat czy zdążę miec trójkę? Czy są tu mamuśki które mają tyle dzieciaczków? Dodam że finanse to raczej u mnie nie problem.

Gość gość
Czy ogarniesz? Czas pokaże.Urodzisz pierwsze i zobaczysz jak będziesz dawała sobie radę.Ja planowałam dwójkę a po pierwszym zmieniłam zdanie - nie dam rady :-( Nie potrafię się widocznie dobrze zorganizować. Ważną sprawą jest też wsparcie babć i dziadków.Ja byłam ze wszystkim sama bo mieszkaliśmy daleko. Mogłam zapomnieć z mężem o wyjściu do kina czy na głupią kawę. Teraz synek ma 3 lata - powoli kończy się czas pieluch i wstawanie w nocy.Jest za to strasznie ciekawski i ciągle muszę mieć oczy dookoła głowy. Nie miałabym chęci przeżywać tego po raz drugi. Za to moja kuzynka ma już trójkę, w drodze czwarte - a planują piątkę.I ona jakoś wszystko sobie umie poukładać.Jestem pełna podziwu jak ona to robi.Nigdy nie jest zmęczona, zawsze zadowolona i uśmiechnięta. Widocznie jest stworzona do macierzyństwa i jej to sluży. Tak więc czy ogarniesz tyle dzieci czy nie - to sprawa indywidualna :-) Na razie życzę powodzenia z pierwszym maluszkiem ;-)