Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość life is life get  on with it

Przyjaciel chcial zebym zdradzila meza

Polecane posty

Gość life is life get on with it
Cieszy mnie fakt ze przyjaciolka chce dalej ze mna kontakt utrzymywac :))

Gość gość
To nie ty jestes winna wiec nie ma innej opcjii.Mam nadzieje,ze ten twoj byly przyjaciel cos zrozumie.

Gość wiśnióweczka
Widzisz, wszystko się dobrze skończyło. Mądrze zrobiłaś, że powiedziałaś mężowi. Taki gnojek nie powinien się mianować Waszym przyjacielem i nie może bezkarnie ujść mu takie zachowanie. Fajnego masz męża, prawdziwy facet. I przyjaźń wystawiona na próbę przetrwała - masz pewność, że to nie pseudo a prawdziwa przyjaciółka. Szczęściara z Ciebie, chociaż w takiej przykrej sytuacji się znalazłaś to przynajmniej wiesz, że nie jesteś sama ;-)

Dziekuje wisnioweczka za mile slowa. Masz racje ta cala sytuacja byla wielka proba dla nas wszystkich... jak to sie mowi prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie :) a moja przyjaciolka zawsze byla przy mnie I vice versa :) ciesze sie ze mam takiego meza wiem ze na niego tez moge liczyc w kazdej sytuacji :) milego dnia

Gość wiśnióweczka
Trzymaj się ;-) Twoja sytuacja skłoniła mnie do refleksji, jak zachowałby się mój mąż.... wolałabym tego nie doświadczać, ale obawiam się, że mógłby nie podołać zadaniu tak dobrze jak Twój... Oby tylko ten gnojek nie ciągał teraz Twojego męża o pobicie i nie było żadnych nieprzyjemnych sytuacji...

Gość gość
Ciesze sie,ze przyjaciolka sie nie obrazila i jeszcze Cie przeprosila, zwykle ludzie inaczej postepuja w takich przypadkach. Masz lojalna przjaciolke,a maz? Nie bedzie miec problemow z policja?

Nie bedzie ... ma ta swiadomosc ze moge pozwac go o probe g****u a przyjaciolka sie za mnie wstawi. Z tego co mi powiedziala.nie sa juz razem. Wywalila go.

Gość trnasformers
Uwazam ze bardzo dobrze sie zachowalas na wakacjach, widziac ze mimo swojego mlodego wieku jestes bardzo rozsadna kobieta. Twoj maz tez sie bardzo dobrze zachowal to samo bym zrobil. Moja zona jest dla mnie wszystkim i nie pozwolil bym nawet swojemu rodzonemu bratu tknac jej najmniejszym palcem. Zycze wam szczescia.

Gość kokietowa kolorowa
Ale S*******n !!!! zjeb nie przyjaciel... Szkoda autorko ze wczesniej nie powiedzialas tego mezowi... dziecko spalo nic by nawet nie slyszalo. Ja to bym takiej afery narobila ze masakra !!!!!! Masz super meza ktory wzial sprawe w swoje rece zaraz jak mu o tym powiedzialas. Mam nadzieje ze jak tez takiego kiedys znajde.

Gość jggfagfaufgasl
A Ty co wisniowieczka tak jej w d*pe wchodzisz bez mydla ??? XD

Gość gość
Gratuluje meza.pozazdroscic.znam przypadek gdzie maz nie uwierzyl zonie..tylko wlasnie koledze.chore ale coz.a tobi gratuluje odwagi i zycze powodzenia:)

Dziekuje wszystkim za mile slowa :) Niestety obawialam sie ze mi nie uwierzy ale dzieki Bogu wyszlo inaczej ...

Gość beachos
Dobrze ze zerwaliscie z nim kontact on probowal ciebie z g w a l c i c !!