Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznaoszę głupoty

Dlaczego często przygłupy bez mgr udaja i próbują grać inteligentów

Polecane posty

Gość gość
autor srałtoł a prawda prawda kochani :)

Gość gość
są dwie prawdy. Prawda i gówno prawda

Gość fbfgdcxsz
bo co prawda boli , tak ?:D dlaczego sie bolisz prawdy? Nie musisz grać , nie lepiej byc sobą

Gość gość
czasem ten grający oskubie tych inteligencików do cna. Szczury też są inteligentne

Mnie bardziej martwią osoby, które mimo swojej głupoty jednak magistrami zostały, kończąc te swoje Cosinusy i inne wspaniałe uczelnie :o a dlaczego? A dlatego, że matura jest za łatwa do zdania w ogóle tzn na 30%, za to dosyć trudna do zdania na 100%, co ułatwia dostanie się na byle jakie uczelnie, gdzie "studiują" gląby, które kiedyś nie miałyby szansy na średnie wykształcenie. Sama mam kuzynkę, która nawet w zerówce uczyła się źle, nigdy nie słyszałam żeby dostała z czegos nawet 4, a teraz została magistrem :D jedyne co umie to pisać bez patrzenia w klawiaturę, poza tym nic i do tego wiedzy ogólnej tez nie ma, więc nawet udawać nie daje rady. Za to jej matka chwali się gdzie może że córka magistrem została, nawet pokupiły rodzinie prezenty z tej okazji :D i tylko nie mogą się dość napsioczyć, że na każdej rozmowie kwalifikacyjnej wygrywa kto inny, a ona ciągle nir ma pracy, albo wywalają ją po miesiącu :p oczywiście to przez to, że inni mają znajomości...bo przecież mgr to mgr, papierek się liczy... :p

Gość ie rozumeija  tewmatu widac
temat dotyczey cwelowatych bez mgr ,tepy nierozumny idioto :D

Gość fhybtrfdeswqa
a ty zazdrosny o mgr / a nie zazdrosna skoro tak łatwo zdobyc mgr to dlaczego :)) którzy powinni go mieć mają z tym trudności :D

Gość gość
temat dotyczy dyplomu,co jest podkreślone że jak niemasz dyplomu to jesteś cwelowatym inteligentem

Gość kmujynhtbgfre3
:D

Gość gość
Byle cwel co zaliczyl kibel w podstwowce,czy gimnazjum czy sredniej moze miec mgr wystrczy ze jakos zda mature-co graniczy z cudem zeby jej nie zdac, i pojdzie do jakiej Wyzszej Szkoly Gier i Zabaw-zaplaci se za mgr ale bedzie go mial. I to ma swidczyc o inteligencji?? Inteligencja to zupelnie cos innego niz wiedza nabyta, ale autorka postu o tym nie wie-jest na to za glupia.

Gość gość
bo niektórym wystarczy wrodzona inteligencja i im papierek nie jest potrzebny aby się w życiu ustawić

Wiem czego dotyczy temat, co widać z mojej wypowiedzi...piszę że mnie bardziej martwią...czyli że temat przeczytałam :p widocznie tu siedzą osoby, które POWINNY mieć mgr a jakoś nie mogą go zdobyć bo za trudno :D

Gość ton tonem i
nie ma mgr i nie cweluje, facet wyżej też nie ma i świetnie udaje madry łeb ,gra przygłupiego świra , bo mu stówa wychodzi dziurawej kieszeni i baba z nosa :D

Gość gość
gość z góry do debila. Debilu sam nie wiesz co gadasz pajacu. Osiągnij z tym papierkiem tyle co ja bez papierka to pogadamy. Jak to się mówi.. Człowiek ze wśi wyjdzie,ale wieś z człowieka nigdy. Kurpiu błotny.

Gość gość
osiagnięcia finansowe? ot ym pierdzisz :D hheeee no tak siano z cholewek ci wyłazi i obornik masz na duupie , ty przekręcie hipokryto

Gość głupiuśki za 2 zł rzuci sie
komuchy do kasy sie dobraly :D koperta kopertą , czas z tym okradaniem skończyć .Prawi ludzie mają inteligencję są doktorami, profesorami ,ty jesteś przykładem przyziemnej burżuazji :Dkasa fura i w oczach stówki, pukni sie w głupia głowę, ciebie pazernego łatwo rozpoznać jako tego pazernego przestępce

Gość biorac łapówki za pochówki
włąsnei jest obecny cwel który sie dorobił na katolikach

Gość gość
no to właśnie tacy magistry inteligenciki płaszczą się by pracować u mnie. Ja jednak potrzebuję ludzi z doświadczeniem i fachem w ręku. A zaręczam że moi ludzie potrafią też i na wysokim poziomie rozmawiać z ludźmi. Siedzę sobie przy kawie,a oni zarabiają na takiego cwela bez dyplomu. Dociera? Tak. o kasie mówię. Bo w końcu chyba po to się uczysz baranie by mieć kasę.

Gość biorac łapówki za pochówki
kretynie ! :D miec a brac to zupełnie dwie odmienne sprawy! Tak czy nie jołopie ?hha zatrudniasz patologicznego kleryka :) pacanie ciebie stworzono do innych spraw a nie zarabiania :D hipokryto!

Gość gość
tak się pocieszajcie dalej :) a potem powrót do pracy typu kasjer i już nikt o waszej mądrości nie będzie pamiętał. Pewnie świetnie pamiętacie kody produktów :)

Gość pochówki za łapówki
po co to ??? wieś tańczy wieś huczy i wszystko wykrzyczy , robisz już to na wielka skale, nie lepiej uważać , nie boisz sie, brrr ale pieniądz ma siłe

Gość koperty lepsze
mnie czeka kolejny urlop z lekarzem w roli głownej :D

Gość fdyjytrhbvcdsxa
liczymy utargi NFZ owskie :)

Gość po ile pielgrzym
pielgrzym ma kod ?

Gość gość
tak. Pieniądz ma siłę. Tymbardziej że doszedłem do wszystkiego sam zaczynając od zera. I od głupiej pensyjki w podrzędnym zakładzie mechanicznym. Poza tym pasja. Pasja która też dawała zarobić. Ja na d***e w domu nie siedziałem. Widzę że zazdrość przez was przemawia. Bo oprócz tego papierka nie macie żadnych pomysłów i nic sobą nie reprezentujecie.

Gość pewnie jasne haha
hahha dobrze juz skrawajacy monterze hahhaha aż huczy i uszy więdna żegnam grono haaa :))

Gość pewnie jasne haha
tak wszsyscy jesteśmy dnem ok zgadza sie dziekujemy serdecznie za miłe słowa

Gość gość
Tych wszystkich inteligentów boli fakt ze pokonczyli bzdorne kierunki typu: filozofia, psychologia, historia, polonistyka czy inne gowno i pracy nie maja. Uwazaja sie za lepszych bo niby cos skonczyli ale co im po tym. U mojej mamy na produkcji w zakladzie pracuja ludzie po informatyce. Co im po tej inteligencji??-zeby w sciane nie najedza sie ta inteligencja.

Gość jdfgbhyuiklouikyjht
strach :D zmieniłeś preferencje :D własnie tak sie zachowuja starsi ludzie hee zaraz d*psko pod pachę :D