Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem facetem i zwracają na mnie uwage inni faceci a nie kobiety DLACZEGO

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata i nie jestem gejem jakby ktos sie pytal. Od jakiegos czasu zauwazylem, ze przyglądaja mi sie faceci, gapią w oczy, oglądają to bardzo nieprzyjemne i niezręczne, głownie młodzi i takie ''dresy'' :O A kobietom podobam sie tylko starszym 30-40-50parolatkom :O

Gość gość
daj zdjęcie :)

Gość gość
jaki masz styl ubierania?

Gość gość
raczej sportowy na codzień, do pracy ciemne spodnie + blekitna/szara/czarna koszula , nie nosze obcisłych rzeczy, rurek etc

Gość gość
no to nie rozumiem dlaczego oglądają się za tobą panowie :p na pewno nic ci się nie przewidziało?

Gość gość
opisz jak wyglądasz? oczy, włosy?

Gość gość
większość dresiarzy to biseksi :O do tego ta fascynacja męskim towarzystwem, wulgarny język, ciągle oglądanie klat i bicepsów :O Zobacz na SFD , jeden sie jara drugim jakie ma mięsnie :O inna opcja to taka, ze masz cos w twarzy, oczach co przyciąga ludzi a ze patrzą tez faceci to niezauwazasz ze kobiety rowniez patrzą. Kiedys tez gapiłam sie na jedną dziewczyne w pociągu, miala takie oczy, usta, twarz, nie potrafie tego opisac, nie jestem lesbijką ale nie moglam przestac na nią patrzec :D Pewnie pomyslala, ze jestem nienormalna

Gość gość
duzo zarabiasz to wyslij mi troche to ci napisze co chcesz

Gość gość
184/78 brunet zielone oczy

Gość gość
czyli wychodzi na to, że musisz mieć w sobie coś, co przyciąga inne osoby :) ja też czasami gapie się na dziewczynę, bo podobają mi się jej włosy, ja niestety mogę tylko pozazdrościć pięknych gęstych włosów.

Gość gość
Mi to mówisz. Miałem chyba więcej gejów zainteresowanych mną niż kobiet. W gejach lubię to, że zwykle bez problemu idzie rozróżnić podryw od przyjacielskiego nastawienie. Jeżeli mówi, że chce mi wziąć do buzi to raczej jest to podryw:D Kobiece podchody natomiast...Eh, musiałem książki specjalne czytać, żeby w ogóle wiedzieć, że coś takiego istnieje.

Gość Aero
Może ubierasz się nie stosownie do sytuacji :) Albo masz w sobie coś z geja. Nie wiem jaka przyczyna- ale najwyraźniej robisz coś nie tak. Tutaj znajdziesz rozwiązanie ::