Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobiłam strasznie wredny żart znajomej hahhahah ale śmieszny żart co nie

Polecane posty

Gość gość

wrzuciła jak dotąd 300(nie żartuje, 300 zdjęć ) swojego dziecka na facebooka a ja własnie napisałam jej e-maila z nowo założonego konta na O2 w którym napisałam że jej dziecko wygrało konkurs na najbardziej sexi dziecko facebooka w konkursie organizowanym przez "Stowarzyszenie Dobrej Pedofilii Motylek" Ciekawe co teraz zrobi. Podziwiacie moją wredność?

Gość gość
mam nadzieję że zgłosi to na policje i przyjdą do ciebie smutni panowie w mundurach

Gość ji aj jo
a co mają do tego mundury? dobrze pustej szlaufie, jak jest głupia to warto się pośmiać. Pochwalam

Gość gość
haha, seksowne dziecko :D mocne, ale czasami też mam ochote jakoś wrednie zareagować na tępe dzidy wrzucajace setki zdjęc swoich dzieciaków :o

Gość gość
zarówno ty jak i twoja koleżanka nie grzeszycie inteligencją. A jeśli tak cię denerwuje to, że wrzuca zdjęcia dziecko, zawsze możesz na fb w opcjach zaznaczyć, aby nie pokazywało jej aktywności (postów, fotek, polubień) na twojej tablicy:]

Gość gość
dobre bardzo dobre

Gość Jeśli zgłosi na policję
będziesz miała totalnie prze.srane, totalnie :D Zgłoszeń o pedofilii nie ignorują i znajdą Cie po IP i to nie jest żart :) Także jeśli to nie jest prowokacja, to dzwonek do drzwi panów w granatowych ubrankach jest tylko kwestią czas (jak można być tak ciężką idiotką, to jednak prowo chyba :) ). Natomiast, że to kolejna dzida myśląca, że ludzi obchodzi jej mały sraluch do tego stopnia, że chcą oglądać setki jego zdjęć, to inna sprawa (ona kretynka, ty jeszcze głupsza :) )