Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Guma a kończenie na zewnątrz

Polecane posty

Gość gość

Bzykamy się w gumie ale fajnie byłoby, żeby skończył na mnie, więc co mam mu w trakcie bzykania kazać śćiągać gumę???

Gość gośćgość
Najlepiej będzie jeśli sama ją ściągniesz masując przy okazji jego pałę. To go może dodatkowo podniecić ;)

Gość dojrzały gość
Mam ten sam problem, muszę to robić w gumie i zawsze marzę o tym, że na chwilę przed wytryskiem wyjmę penisa, ściągnę gumę i skończę żonie na pośladki, na cycki albo brzuch... ale oczywiście nic z tego nie wyjdzie, tryskam do kondoma i jestem coraz bardziej sfrustrowany

Gość dojrzały gość
Nie wiem jak Twój facet, ale ja, w momencie "tuż przed", mam za słabą koordynację ruchową ;)

Gość dojrzały gość
w moim wieku już chyba za późno na naukę czegoś nowego :P

Gość gość
Najprzyjemniej jest BEZ GUMY z żoną w GUMIE ! trza r****ć i spuszczać się w pochwie !

Gość Antymotylek78
ostatni gość dobrze prawi, jak już guma założona to po co wyskakiwać. potem węzeł kondonowy i posprzątane.

Gość mąż żony swej
ja swoją żonę zawsze pukam bez gumy i kończę albo w jej c*peczce, albo w jej ustach albo na jej cyckach albo na tyłeczku :) współczuję Wam - seks bez gumy jest super ! A jak potem widzę jak jej wypływa z c*pki moja sperma mmm obłęd

Gość mąż żony swej
i często podczas seksu wyjmuje kutasa z c*peczki jej i wkładam jej do ust - nie rozumiem jak można tego nie robić żonie !!!