Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jak pijany Polak zaczepia Polke to nikt nie reaguje

Polecane posty

Gość gość

A jak Meksykaniec zaczepiał to taka awantura? Bo w klubach i na dyskotetach to NORMA, nachlani i nachalni kolesie zaczepiają dziewczyny, narzucają się im, nie rozumieją słowa NIE, nie widzą, ze dziewczyna nie ma ochoty na rozmowe. Trzeba uciekać do znajomych, wmieszać się w tłum albo do kibelka bo taki palant nie da ci spokoju a gdy jest z równie tępymi kolegami to w ogole porazka. Gdyby jakis pijany Polaczyna zaczepial Polke to NIKT by nie zareagowal, gwarantuje to wam

Gość maciej B g
hahha bo chieli pokazać swoje chore ego, tu nie chodziło o babke lecz o bójkę :d polacy

Gość gość
zgadzam sie z autorką

Gość elka1630
bo coraz więcej dziewczyn jest coraz lepiej ubezpieczona ...;) tzn radzą sobie, a po za tym z tego co widzę to w dzisiejszych czasach to chłopak zostaje częściej zraniony albo zostawiony sam sobie, a nie dziewczyna która skacze z kwiatka na kwiatek, więc czemu miałby być tak uprzejmy i bronić. Ja bym się radziła zastanowić, ale dziewczętom, jaki świat tworzą i to przeważnie tym " pięknym" ...miss , nie wiem ale ja się najczęściej spotykam z sytuacją że to ona zostawia jego a nie on ją. ..

Gość gość
nie pusta dziewczynko, ona nie jest pijana :o chodzi o pijakow zaczepiajacych kobiety gdzie sie da i narzucajacych im. a ty sie dalej wysilaj i przypodobuj kafeteryjnym "chlopakom", bo widac to ci pozostalo :P

Gość grupowy69
Mysle ze natalkaaaaaaa sobie zażartowala a ty debilko nie zrozumialas. do nauki.

Hehe... Bardzo miło mi Cię poznać:) Zazdrościsz mi czegoś? zyj tak, żebyś nie musiala sie przypodobać, a żebys się podobała:) Grupowy69- to był żart, masz rację. Dziękuję:) Najwidoczniej istnieją jeszcze mądrzy ludzie.

Gość gość
mysle, ze natalka sobie nie zazartowala, tylko niezrozumiala :D

Gość gość
uwaga, natalka dopiela swego i sie cieszy :D :D

może dlatego, że nie ma przy boku grupy kolegów kiboli a sam czy z jednym kolegą to sie boi, że dostanie łomot, a przecież to on chce komuś wlać a nie samemu oberwać.

Gość gość
mikolajku, ja zartuje caly czas, a z tego samego ip to just tu wiecej postow i nikt tego nie ukrywa, detektywie domorosly :D :D

Gość złapał ją za cipkę na oczach
wszystkich zgromadzonych w miejscu publicznym, gdyby np. hiszpankę jakiś polak publicznie złapał za c*pkę , a interwenującego hiszpana taki gościo potraktowałby jeszcze nożem , albo stłuczoną butelką , to zobaczylibyście co by sie tam działo z tymi pijanymi polakami

Gość gość
Dlaczego jak pıjany polak zaczepıa polke to nıkt nıe reaguje bo polacy to cwele

Gość gość
a interweniujacy hiszpanin bylby pijanym dresem kibolem nacjonalista, czy zwyczajnym kulturalnym facetem chcacym zazegnac niecne poczynania lapiacego za pipki?

Gość gość
mikolajku, mikolajku, jak na razei to ty mi tu chcesz dopiertolic :D :D ja to sie tylko smieje, szczegolnie z twego nader dziewczecego glosu (jesli wiesz, co mam na mysli) ;)

Gość gość
natalijko i mikolajku, ktorzy nadajcie z tego samego ip, moze zaczniecie wypowiadac sie na temat, a nie zasmiecac topic upozorowana wzajemna adoracja ;)

Gość gość
kolejna co wchodzi w wiadome środowisko i winę zgania na innych

No gratuluje kobieto inteligencji :D zajmij sie czyms pozytecznym skoro nie umiesz sie zachowac wsrod ludzi. Nie lubie chamstwa, a u kobiety razi to razy 2. Natalkaaaa- ja w twojej srednio. chce do siebie, bo za delikatna jestes żeby kurwić. :D

Gość gość
"Nie lubie chamstwa, a u kobiety razi to razy 2. " UUUUUU Równouprawnienie Ci umknęło?:P

Gość skąd wiesz kim on był
może np. muzykiem który przyjechał na mecz , zareagował i dostal od meksykańca nozem , albo rozbita flaszką ? był ofiarą , jakby nie mówić , a to sprowokowało innych i bardzo dobrze - chamstwu należy sie sprzeciwstawiać , choćby siłą

Gość gość
natalka i mikolajek to dwie osoby, ktore celowo pisza podobnym stylem i udaja, ze sa jedna ;)

Gość gość
dziecinada kobito :D:D daj se luz. zalogowani widza z jakiego ip piszesz, ty nie - nie wymyslej. :D:D:D dzicioki niedlugo do szkoly na szczescie. pozdro mikolaj od starego kumpla- Arrtutto678

Gość gość
a ten nadal podryguje do tej samej melodyji :D :D :D

Gość gość
p.s. przeciez ja nie ukrywam, ze pisze z tego samego ip, to jest oczywiste, nie musisz detektywie tego ciagle stwierdzac. poza tym i tak tego nie widzisz, wiec sie nie przechwalaj :D