Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 do 3 wrzesnia jak modeleczka

Od jutra dieta 8 godzin plus 500 kcal kto ze mn膮

Polecane posty

Chc臋 si臋 oczy艣ci膰 i pozby膰 2 kg nadwagi.B臋d臋 je艣膰 4 posi艂ki dziennie co 2 godziny.Nie przekraczam 500 kcal na dzie艅.Przy艂膮cza si臋 kto艣?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Tak jakby
hmmm ja od jutra jem same og贸rki 偶eby si臋 oczy艣ci膰 i og贸lnie jak co艣 zrzuc臋 to super b臋dzie bo przez wakacje przyty艂o mi si臋....4 kg :/ Wiec powodzenia!

Udost臋pnij ten post

jak co艣 schudniesz to pisz,jak nie te偶 zreszt膮. :D mi przyby艂o 5 kilos贸w,zamieni艂am si臋 w s艂onia.

Udost臋pnij ten post

up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co masz zamiar jesc w ciagu calego dnia i jakie to posilki przykladowo co te dwie godziny mialyby byc?? tak mi sie wydaje, ze 500kcal to tak troche malo ...

Udost臋pnij ten post

艣niadanie chlebek ry偶owy+w臋dlina+pomidor,drugie 艣niadanie owoc+jogurt naturalny,obiad zupa dyniowo-cukiniowa,kolacja pieczone jab艂ko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ta zupa to jaka sama gotujesz czy z torebki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olcia Dubicka
Tyle kalorii to typowa g艂od贸wka na kt贸rej tracisz mi臋艣nie i wod臋 z organizmu a nadal b臋dziesz ot艂uszczona mimo spadku wagi bo mi臋艣nie wa偶膮 4 razy wi臋cej ni偶 t艂uszcz przy mniejszej obj臋to艣ci wi臋c jaki jest sens w takim odchudzaniu bo przecie偶 chodzi o to by spali膰 t艂uszcz a nie mi臋艣nie a nadal by膰 ot艂uszczon膮. Nie widz臋 sensu w takim odchudzaniu ;/ Mi kobieta kt贸rej opiekuj臋 si臋 dzie膰mi poleci艂a tabletki odchudzaj膮ce Forever Slim, dosta艂am od niej pierwsze opakowanie w prezencie a te偶 mo偶na je kupi膰 na allegro. Do tego zarazi艂a mnie zdrow膮 偶ywno艣ci nisko przetworzon膮. I ju偶 po 3 tygodniach schud艂am 7 kilogram贸w ;) A z aktywno艣ci fizycznej to tyle co spacery z dzie膰mi kt贸rymi si臋 opiekuj臋 i plac zabaw ;) Wcze艣niej by艂am na samej zdrowej diecie ale nigdy nie by艂o takich efekt贸w ;) Zdecydowa艂am si臋 po tym jak zobaczy艂am 偶e tabletki zosta艂y przetestowane przez g艂贸wnego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpiecze艅stwo a to jest najwa偶niejsze i nie wszystkie podobne preparaty przesz艂y takie testy co stawia ich w z艂ym 艣wietle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A TA ZNOWU TU

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nast臋pna, co wymy艣la niezdrowe diety a potem b臋dzie p艂aka膰, 偶e efekt jojo i problemy ze zdrowiem. Dziewczynki, czas zm膮drze膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ammmmanama
jestes tu tez? bravo wszedzie cie pelno nie masz juz dosc?

Udost臋pnij ten post