nielubierozstan 0 Napisano Sierpień 21, 2013 Poznałam na kolonii świetnego chłopaka.Zakochaliśmy się w sobie od pierwszego wejrzenia.Chodziliśmy za rękę,prawił mi komplementy,powtarzał że mnie kocha.Niestety,on mieszka w Opolu a ja w Krakowie.W końcu musieliśmy się rozstać.Bardzoo za nim teraz tęsknię,ale kiedy pisałam do niego po powrocie,nie odpisywał.W końcu udało nam się pogadać,napisałam mu że nie chce zakończyć tak po prostu naszej znajomości,że go kocham..on napisał,że nie wie co ma o tym myśleć,i że trudno jest mu mnie kochać na odległość.. Było mi bardzo przykro.Myślałam,że chociaż będzie chciał spróbować.przecież zawsze mogę do niego jechać,poza tym istnieją portale społecznościowe,skype i inne takie (to też mu napisałam,a on odpowiedział że to nie to samo).Teraz nie wiem co mam robić.kocham go bardzo i chętnie bym do niego napisała ,spróbowała raz jeszcze nawiązać rozmowę,ale nie chce mu się narzucać.z drugiej strony chłopak jest nieśmiały.Co robić??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach