Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aldik

poszukuje przyjazni

Polecane posty

jestem facetem(40)zastanawiacie sie co tu robie?chcialbym poznac kobiete,z ktora moglbym stworzyc zwiazek oparty na przyjazni i tylko przyjazni.co o tym sadzicie?czy jest to mozliwe?czy ma to sens?

Gość gość
Niestety nie ...Prędzej czy pózniej ktoś się zakocha ...

Gość gość
Co rozumiesz przez tylko "przyjaźń" ? Przyjaźń może i powinna być początkiem związku. Ale co jeśli zmieni się w coś głębszego? Skąd taka granica ? Poza tym jeśli chodzi o kwestie techniczne, czy "przyjażnienie się" ma obejmować również sfery bardziej intymne czy ma to być tylko przyjaźń czyli całkowicie platoniczna ? ;)

Gość gość
Gdzie mieszkasz ?

Gość gość
Potrzebujesz przykrywki ? O co chodzi ?

Gość gość
w pewnym sensie tak

Gość gość
Jesteś gejem dręczonym przez rodzinkę?

Gość gość
dobrze, że stawiasz sprawę jasno, to ważne :) powodzenia w takim razie i przykro mi, że musisz ukrywać to co naprawdę czujesz :)

Gość gość
Jeeeezuuu aldik rozmowa z Tobą to jak pchanie czołgu pod górkę...Teoretycznie mogłabym się z Tobą zakumplować ale przyjazń to też rozmowa ...a ja bym Cię zagadała na amen...

Gość gość
Oj...mam wiele do powiedzenia ...Jestem Twoją rówieśniczką a w tym wieku ma się już bagaż doświadczeń...

Gość gość
Od początku:) W czym leży problem,że szukasz TAKIEJ przyjazni ?W sumie kumplowanie to kumlowanie ale ciekawa jestem dlaczego tak to sobie wymyśliłeś ...

Gość gość
Skrzywdziła Cię kobieta czy nie spotkałeś do tej pory TEJ właściwej ?

Gość gość
Wiesz,że zaraz tu zleca się gimbusy po leżakowaniu i będą podszywy itp. Dlaczego jesteś samotny? Przecież każdy kogoś kochał ,miał ( w naszym wieku) Wiesz samotność to pojęcie względne ...można być samotnym w tłumie ,samotnym w zwiąku ,samotnym z wyboru ..Dlaczego Twoje życie tak się potoczyło?

Gość Summe_r
Byłam ciekawa jak Wam się potoczy rozmowa. Ale widzę, że jednak autor zrezygnował. Bywa i tak :) W każdym razie powodzenia jeszcze raz. Zwłaszcza, że nie łatwo jest zrezygnować z samotności, która wbrew pozorom nie jest zła. Tak naprawdę to w pewnym sensie zawsze jesteśmy samotni, nie tylko na początku i na końcu. ;)