Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta może bez problemu znaleźć sobie faceta dlatego nie rozumiem samotnych

Polecane posty

Gość gość

jęczą, że nikt ich nie chce... musicie byc strasznie szpetne i głupie + posiadac przerosniete ego i wymagac kogos kto nie istnieje... kobiety bez problemu mogą miec faceta, ile to chodzi brzydul, grubasek ktore są tak wstrętne ze sie robi niedobrze a maja facetow czesto przystojnych... Facet jesli chce miec laske musi sie strasznie nameczyc, no chyba ze jest zabójczo przystojnym brunetem z białymi ząbkami, wtedy lachony same mu dobierają sie do ropozrka. Taka prawda, takie sa fakty 🖐️

Gość gość
Jako facet mówię ci, że pierdoIisz bzdury. Do tego naucz się przegrywać z godnością. Tak jakby na wszystkich oprócz ciebie leciały kobiety...

Gość gość
a ja jako kobieta też mówie ci autorze że p********z jak potłuczony i to po głowie.

Gość gość
Mylisz kobiety zwaracają uwagę na wiele czynników przy dobrze partnera faceci tylko na wyglad taka jest prawda

Gość gość
autor ma rację kobieta nawet brzydka bez problemu znajdzie kogoś więc samotna kobieta musi mieć wygórowane wymagania albo zryty charakter.

Gość gość
jw tylko nawiedzone panny z wymaganiami z kosmosu są same

Gość gość
''Mylisz kobiety zwaracają uwagę na wiele czynników przy dobrze partnera '' i maja zwykle wygórowane wymagania-chcąc więcej niż samemu mogą dać dlatego to facet się musi wykazać.....i mieć zwykle to co mu się trafi a kobieta to co chce ''faceci tylko na wygląd taka jest prawda '' tak to by prawie żaden nigdy nie miał kobiety-faceci bardzo rzadko maja kobietę taka jak im się podoba, w ''ich typie'' kobiety według gustu wybiera sobie praktycznie tylko ''elita'' ''najfajniejszych'' i najatrakcyjniejszych facetów większość z nas WIĘKSZOŚĆ!!! ma to co da rade wyrwać -i to na co go stać a nie to co lubi-to kobiety maja zwykle faceta w ich guście-często ładniejszego niż one same 3/4 facetów po prostu lubi to co ma ,a nie ma to co lubi z racji ze to kobieta wybiera....a facet się wykazuje

Gość klawiaturę szarą mam
Ja jestem sama, bo mam wymagania i nie widzę w tych wymaganiach nic złego. Nie chcę spędzić całego życia na życiu z wrogiem czy kimś z kim się nie rozumiemy, kto ma inne plany na życie i uważa, że ja się do tych planów dostosuję, bo jego dziewczyną jestem. Nie oczekuję ideału mądrości i cielesności z kwiatem w zębach, ale jeżeli ma mi być źle w związku to wolę napisać na kafe wątek o samotności niż żyć z byle kim, byle tylko kogoś mieć do wzajemnego kroczenia u swoich boków.