Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabi ktuk

Mialem randke z Angielka ale nic z tego nie wyszlo

Polecane posty

Gość zabi ktuk

ma kogos a poza tym nie ndajamey na tych samych falach

Gość ziele abgielskie
tia.. a ja z lisciem Laurowym :classic_cool:

Gość zabi kruk
ironia?

Gość bo nie podobasz sie jej
moze ona uwaza że BRZYDKI JESTES nie podobasz sie jej woli kogos innego

Gość ziele abgielskie
nie, nowa wersja bajki o Harrym Potterze :classic_cool:

Gość zabi kruk
to ona mi sie niepodobala, aczkolwiek wczesniej ja widzielm na kamerece - wygladala lepiej

Gość Emilka233333
no Angielki generalnie nie są zbyt piekne... choć sa wyjatki. myslałam ,że to mit ,ale widziałam wiele Angielek i to jednak prawda

Gość zabi kruk
roznie bywal z nimi, Polki lubia sobie slodzic, ale to prawda kobiety Slowianki sa piekniejsze brzydki to sa murzynki

Gość gość
na kamerce zawsze wyglada sie lepiej bo jest inne oświetlenie co juz znacznie poprawia wyglad, plus do tego można ją ustawić pod takim kątem , ze pewne wady w wygladzie np.twarzy nie sa widoczne lub sa widoczne w małym stopniu

Gość gość
tak samo wiele zdjec wrzucanych do neta czy portali społecznościowych sa to zdjecia przerabiane - nie koniecznie w photoshop, wystarczy grę cieni wprowadzić, wyostrzyc rysy,kolory itd i juz osoba na zdjeciu jest o 50% bardziej atrakcyjniejsza i wyglada lepiej

Gość KAZDEMU CO INNEGO SIE PODOBA
A MOZE TY NA KAMERCE tez sie jej bardziej podobales... a jak spotkala cie stwerdzila ze nie jestes w jej typie absolutnie w KAMERCE --wyglada sie subtelniej zgrabniej :)

Gość EHHHHHHHHHHHHHHH
SKORO zignorowla cie ,olala to nei SPODOBALES SIE JEJ sadzi ze jestes BRYZDKI MURZYNKI Czesto maja twarz jak TRANSWESTYCI Nochal jak ZGNIECIOna truskawa..

Gość gosc11111111111111111111111111
MOJA kolezanka wyglada lepiej na ŻYWO niż na zdjeciach

Gość gość
zgadzam sie z poprzednikami, poza tym juz rzygac mi sie chce na widok kolejnych laluni na portalach,które maja wszystko sztuczne od stop do głów,a niektórzy jak leszcze sie podniecaja takimi bo na zdjeciu w dodtaku zwykle przerobionym wygladaja super,ale wystarczy sie przyjrzec,ze paznokcie sztuczne,a pod nimi pewnie kupa brudu, doczepiane chamsko włosy -kurna kobiety trzeba to umiec zrobic żeby wygladało dobrze i naturalnie a czasami to az po gałach bije! Rzesy sztuczne co widac perfidnie bo sa nienaturalnie długie i grube, opalenizna z solarium , nie raz silikon tu czy tam i niby wielkie piękności w niemal nagich zdjeciach i kuszących pozach. Współczuje gościom,którzy na takie "coś" lecą jak pszczoły do miodu

Gość zabi kruk
SKORO zignorowla cie ,olala to nei SPODOBALES SIE JEJ sadzi ze jestes BRYZDKI - dont give me s**t wygladam calkiem spoko, to spotkanie bylo spontaniczne, kolejne doswiadczenie po prostu, nadal ja mam na skypie

Gość gość
daj spokój z Angielkami tyle fajnych Polek...raza germanska jest bleee

Gość zabi kruk
Polki wola cudzoziemcow jak na tym forum widac lubia opluwac Polakow, ale chyab zapominaja kim sa ich ojcowie itp przesadzam ;-) taka mala prowokacja