Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie zle z tym

Jak ktos mi sie na ulicy PRYZGLĄDA to wpadam w panike czuje sie ŻLE BARDZO

Polecane posty

Gość czuje sie zle z tym

Gdy na ulicz ,czy w autobusie ktos mi sie pryzglada wpadam w panike wi le sie w tym momencie czuje tak niepewnie..

Gość Emilka233333
nie zwracaj uwagi na takie bzdury :) zresztą skąd możesz wiedzieć kto akurat co pomyślał? nie warto tego analizować

Gość Emilka233333
a jak facet się dłużej przygląda to bardzo możliwe ,że się mu spodobałaś :) ale tak generalnie to nie ma sensu analizowania jak się ktoś popatrzył , dlaczego , jaką miał wtedy minę bo to faktycznie może prowadzić do kompleksów i często złych wniosków

Gość KAZDEMU CO INNEGO SIE PODOBA
a jak ktos patrzy na ciebie z obrzydzeniem..

Gość Emilka233333
to też może być mylne czy patrzy się z obrzydzeniem , może ma skrzywioną minę bo miał zły dzień , boli go ząb itd Takie analizowanie jest głupie

Gość Emilka233333
A nawet jeśli komus tam faktycznie byś się nie spodobała to i tak nie koniec świata,ale nie możesz wiedzieć co ktoś myśli bo się spojrzał i miał skrzywioną minę np ,albo sie przygląda

Gość gość
heheh no Emilka ma rację ja też kiedyś sie wkurzałam bo dwóch chłopaków się gapiło na mnie na plazy ,miałam wrażenie ,że właśnie szyderczo i im się nie podobam ,a oni... wcisnęli mi karteczke z numerem telefonu żebym się z nimi umówiła