Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wysokiiii

Brzydki ale mily chłopak chce poznac tolerancyjną dziewczyne

Polecane posty

Gość Wysokiiii

Czy poznam tutaj kogoś takiego?

Gość gość
dlaczego tolerancyjną?

Gość Wysokiiii
Hej jestem 24latkiem z podkarpacia..jestem osoba bardzo empatyczna,wrażliwa.inteligentna.odpowiedzialna pragnąca być kochanym i kochać.. Niestety mam bardzo brzydka twarz co skreśla mnie na starcie u większości dziewczyn.. Nie chce poznać piękności..tylko zwykła niezwykłą dziewczyne która zaakceptuje mnie takim jaki jestem i pozwoli pokazać mi swe wnętrze.. Bo dla mnie piękna dziewczyna równa się wrazliwe,dobre wnętrze..jeśli ktoś chciałby mnie poznać i pragnie bliskości i uczucia tj ja proszę o kontakt podam maila gdy mój post spotka się z Waszym zainteresowaniem.pozdrawiam

Gość gość
w jakim wieku szukasz?

Gość gość
znowu Ty.....:D jeszcze nie znalazłeś?

Gość Wuyhldshtrhk
Pedał

Gość gość
napisz do mnie

Gość Wysokiiii
Nie patrzę nie tylko na urodę kobiet ale również na na wiek..zależy mi na poznaniu kogoś myślącego podobnie jak ja,z ta sama wrażliwością na ludzi i świat..oto mój mail sebkas@onet.eu.. Jeśli nawet nie będzie ktoś w stanie mnie zaakceptować zawsze będziemy mogli zostać przyjaciółmi..bardzo szanuje kobiety i nie jestem jednym z tym którzy myślą pewną częścią ciała zamiast mózgiem..

Gość gość
Tyle dziewczyn do Ciebie pisalo, nadal nie znalazłes?

Gość Wysokiiii
Kocham książki..długie spacery..lubię pisać wiersze choć chyba jestem beztalenciem:-D kocham sport..mam 192cm wzrostu jesteś bardzo szczupły choć chce nadrobić braki umiesnieniu chodząc na siłownię..moim przekleństwem jeśt naprawdę brzydka twarz choć ponoć mam ładne niebieskie oczy i fajny uśmiech..cóż oczy są piękniejsze od ilości wylanych łez a tych wylalem w życiu bardzo wiele..wiele przeszedłem i dlatego nie znoszę osób oceniających innych tylko przez pryzmat wyglądu..nie znając ich nawet..bo wiem jak tak bolesne komentarze pseudowartościowych pięknych pustaków mogą ranić a czasem nawet zabić

Gość Wysokiiii
Przez komentarze innych w większości nieznanych mi ludzi mam wielkie problemy z samoakceptacją..bardzo niska samoocene co jeśt też pokłosiem dzieciństwa..walczę też z depresja..uważam że nie zasługuje na nic dobrego ani pięknego jak milosc czy przyjaźń..szacunek..ale mimo to napisałem..jeśli nie spróbuje choć nigdy nie będę miał pewności że tak właśnie jeśt

Gość Wysokiiii
Poza tym jestem osoba bardzo wesoła lubię poprawiać humor innym choć też często mam gorsze nastroje..ciągle się boję o akceptację osób wśród których np przebywam..wiele razy przez to jak wyglądam byłem też typowym 5kołem u wozu a osoby którym np starałem się pomoc lub wesprzeć później miały gdzieś mnie..gdy tylko wyszły z życiowego zakrętu..więc jak smakują łzy w samotności gdy zostaje się ze swoim problemem ponad nasze siły zupełnie samym..

Gość gość
Powodzenia.Naprawde szczerze ci zycze,abys znalazl milosc,przyjazn...szczescie.

Gość gość
witaj nadwrażliwcu-tacy mają ciężej w życiu brak twardej skorupy-wszystko biorą do siebie...mam nadzieję ze dasz radę i kogoś poznasz:)

Gość gość
Mam kolege,ktory jest nieatrakcytny,ale jesw z***bisty charakter.Ma zone i 1,5rocznego synka.Wszystko jest mozliwe.

Gość Karlin
Ojeej, gdybym nie miala meza to dostalbys mojego maila, bo wydajesz sie bardzo sympatyczny i wrazliwy... Jesli to co piszesz jest szczera prawda to nie zamykaj sie na ludzi przez swoje kompleksy, tylko w towarzystwie postaraj sie o nich zapomniec, a na pewno ogół z czasem bedzie Cie postrzegac przez pryzmat wnetrza, ktora masz naprawde bogate... Pozdrawiam ;)

Gość gość
*nieatrakcyjny

Gość Wysokiiii
Cóż w towarzystwie zwłaszcza w którym dobrze się czuje staram się być zabawny ogólnie jestem dość komunikatywny lubię dużo mówić mam na każdy temat swoje zdanie..niestety zauważyłem że dziewczyny wolą pięknego kolesia który nie potrafi skonstruować zdania z czarownikiem bez słowa na k niż na normalnego,komunikatywnego potworka..

Gość gość
Co robisz w życiu?

Gość gość
czemu nie odpisujesz na e maila?

Gość Wysokiiii
Obecnie chce wyjechać na krótko za granicę by zdobyć pieniądze na dokształcanie swojej osoby,znaleźć pracę w większym mieście..później spróbować otworzyć własną działalność gospodarczą..myślę że jestem osoba rozgarnieta i coś fajnego wymysłe..poza tym taki wyjazd podniesie również moja znajomość języka angielskiego co w przyszłości napewno zaowocuje

Gość gość
znam chlopaka ktory poznal tutaj fajnego faceta i uprawia z nim kopulacje i jest szczesliwy

Gość Wysokiiii
Przepraszam korzystam z neta przez komórkę i jeszcze nie zdążyłem zajrzeć na pocztę ale obiecuje poprawę:-) pisałem tu wprost o swojej nieatrakcyjności by uniknąć rozczarowania osób które zdecydują się do mnie napisać..cóż jak nawet na ulicy widzi się tylko pogardliwe spojrzenia dziewczyn i słyszy ich komentarze ciężko jeśt nie wierzyć że naprawdę mój wygląd jeśt przerażający

Gość gość
to czekam...

Gość gość
porównaj proszę swój wygląd do wyglądu jakiejś znanej osobistości jeśli chodzi o powierzchowność np. misiek koterski albo marylin manson

Gość gość
juz nie czekam.nie toleruje spoznialstwa i klamstwa

Gość gość
Czy owa dziewczyna może mieć nadwage? Nie wierzę że jesteś aż tak bardzo brzydki. Są ludzie którzy dla niektórych są bardzo nieatrakcyjni ale dla innych w pewien sposób pociągający ;-)

Gość Wysokiiii
Do dziewczyny która napisała do mnie maila-sory ale wg Ciebie na co mam odpisywać?na wiadomość zbudowana z 3liter?no sory ale chyba twoje pretensje są troszkę na wyrost

Gość gość
aha czyli powinnam mapisac esej