Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxo2222

IRYTUJĄCY FETYSZ

Polecane posty

Gość xoxo2222

Irytuje mnie fetysz mojego faceta, są to rajstopy, a dokładniej ich darcie. Czy to normalne? Czy ktoś z was też to lubi albo się z tym spotkał? Mnie to denerwuje strasznie, nie lubię tego, ponieważ kupię sobie jakieś nowe fajne rajstopki w fajny wzór a on odrazu musi je drzeć.. Czasem też zdarza mu sie darcie bielizny, też jest to wkurzające, a szczególnie jeżeli chodzi o staniki, bo każda z Pań chyba wie jak trudno jest dobrać ten "idealny" a tutaj jak sie taki znajdzie facet musi go rozedrzeć.. Nie wiem czy z tym walczyć, czy zaakceptować, za każdym razem jak mówię mojemu facetowi, że nie podoba mi się to to On zaczyna : "Nie chcesz spełniać moich fantazji itd." Może to dziwne, ale mnie to irytuje coraz bardziej i odbiera ochoty na sex..

Gość xoxo2222
Naprawdę nie ma nikt doświadczeń z takiego typu sprawami? Czy można w jakiś sposób zapobiec takim sytuacjom lub czymś zastąpić??

Spytaj go moze chce nosić rajstopy i dlatego to robi Polecam ci też dziś założony fanpage na fajsie. Sam nosze i wiesz możei on tego chce a niew ei jak to powiedzieć. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------