Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zazdroszczę kobietom że o nic nie muszą o nic w życiu walczyć

Polecane posty

Gość gość

w przeciwieństwie do nas.

Gość Zdjecie z Pamiatkowa
jak masz dookola samcow chcacych cie w******c jak szmate i zostawic sama sobie to MUSISZ WALCZYC O WLASNA GODNOSC

Gość gość
wystarczy wybrać odpowiedniego faceta jakich pełno

Gość gość
brzydka kobieta ma cale zycie pod gorke

Gość gość
1. Miłość przychodzi sama - to facet wykonuje pierwszy krok, to facet zaprasza na randki, to facet się stara itd. 2. Mieszkanie samo się znajduje - wymagacie by facet miał mieszkanie i wprowadzacie się do niego i urządzacie jak swoje 3. Samochód pojawia się sam - wymagacie by facet miał prawko i auto dodatkowo wymagacie by facet był waszym szoferem i to macie 4. Dziewictwo uważa się za skarb, prawictwo jako nieudacznictwo 5. Gdy kobieta jest na tzw. "męskich " studiach to uważa się jej nawet najmniejsze sukcesy za ogromne sukcesy a facet na tzw. "kobiecych" kierunkach jest z góry uważany za ciotę i nieudacznika nawet jak dostaje stypendium naukowe. 6. Możecie zamaskować swoje "wady" urody tak, że nawet najbrzydsza z Was może wyglądać pięknie, mężczyźni tak nie mogą zrobić. 7. Podczas walki o przyznanie prawa do opieki nad dzieckiem na 99% wygra kobieta. To tylko kilka przykładów.

Gość gość
Jestem kobietą ale jeżeli to pisze facet to ma rację,ale z jednym zastrzeżeniem ,''nie wszystkie kobiety są takie,że oczekują od faceta wszystkiego,są takie że same dbają o swoją przyszłość i niezależność,a mężczyznę wybierają nie ze względu zawartości portfela,a z miłości.Ja jestem jedną z tych ,liczę tylko na siebie,mam to co mam,nie szukam jelenia.

Ale niech tylko kobieta zrobi coś "nie tak" nagle odbiera się jej te "przywileje". :P