Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iga26 lat

Miłość do szefa singla czy jest jeszcze szansa żebyśmy byli razem

Polecane posty

Gość Iga26 lat
Juz ochodziłam nasze stosunki. On dzwoni, pisze czy wszystko jest ok, czy wszystko ze mną dobrze.

Gość gość
oj będziesz cierpieć :(

Gość gość
No i dobrze, niech sie wypytuje a Ty mow, ze jak najbardziej. I umow sie z jakims facetem! i potem mu powiedz. Zobaczysz co zrobi.

Gość gość
On postawił sprawę "jasno" więc ty też przedstaw swój punkt widzenia. Bo to jest póki co na zasadzie korcenia ciasteczkiem, a jak chcesz sięgnąć to po łapkach bo nu nu, nie woolnoo słodkiego.

Gość Iga26 lat
Ja już nie wiem co myśleć.

Gość gość
Nie mysl za duzo tylko go sobie odpusc i zacznij zyc. Znajdz jakies zajecie i nie miej dla niego czasu. Jak bedzie mu zalezalo to sam poruszy temat zwiazku.

Gość gość
zacznij szukać i pracy i nowego faceta albo niech jakiś kolega Cię z pracy odbierze wyjdź gdzieś z kumpelami, może jakieś hobby?

Gość Iga26 lat
Dostałam sms od niego. On teraz jest w rozjazdach zacytuje ,,Muszle o tym co powiedziałaś rano. Będę wracał ok. 20 do domu możemy się spotkać" drugi sms ,,Iguś skarbie ja się zakochałem". Skarbie? Cholera boję się.

Gość gość
On zakochany, ty zakochana - spotkajcie się, pogadajcie o swoich oczekiwaniach i żyjcie dłuuugo i szczęśliwie :)

Gość gość
suuuuuuperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

Gość malinaaaaaaaaaaaaaa
To powinna być dla Ciebie najwspanialsza wiadomość :D nie dość że masz pracę która Ci się podoba to teraz się zakochałaś z wzajemnością:) Myślę że powinniście dziś szczerze porozmawiać!:D Moje gratulację!:D widać ze o Ciebie zabiega :D i się stara :)

Gość gość
/no i sie wyjasnilo, fajnie.

Gość Iga26 lat
No cieszę się. Mam nadzieję, że zakochał się we mnie. No, ale nie wiem jak to teraz będzie.

Gość Dddobri
Zalatuje mi to prowem. 21 sierpień - autorka nie wie co robić, jest zakochana, on nie chce z nią być 22 sierpień - nagle pisze, że ją kocha

Gość malinaaaaaaaaaaaaaa
Iga26 lat i jak sprawa wygląda?:D

Gość gość
zakochal sie, ale w innej :P

Gość gość
up up up

Gość gość
bardzo ciekawe co wyszlo z tej rozmowy

Gość Iga26 lat
Przyjechał i zaczął rozmowę tak sobie myslal jak ograniczylam nasz kontakt, ze tak sobie o Nim pomyślałam w zły sposób, nie chciał mnie zranić, czy sprawić, żebym była smutna, że chce żeby było tak jak dawniej, że może go odebrałam w zły sposób, ale tak nie chciał, że po prostu mnie podrywał i że mu też było głupio, bo jako szef się zakochał.No i powiedział, że będzie szczery mu się spodobałam i czy ja sie nie zorientowałam, bo on się zastanawiał czy on mi się też podoba, myślał o założeniu rodziny ze mną, mieszkaniu, poważnym związku, że chciałby spróbować jeśli ja chcę. I rozmawial z swoim dyrektorem o Jego sytuacji co robic, to bym po prostu podlegala pod Jego dyrektora, troche problemow bedzie, bo On czesto wyjezdza, ale ze da rade i że powie następnego dnia pracownikom o nas, żeby nie było niedomówień i plotek. No i że mam przemyśleć, że daje mi czas, ale co tu było się zastanawiać, powiedziałam, że tez chcę z Nim być. No i gadalismy tak cala noc Stresowałam się okropnie idąc do roboty, ale bez zmian, wszyscy gratulowali, że im szef powiedział, że się cieszą. A jutro robi kolację żeby mnie przedstawić oficjalnie jako dziewczynę rodzinie i przyjaciołom.

Gość malinaaaaaaaaaaaaaa
wow No to szbko poszło ;p jak juz chce Cię przedstawić Rodzinie !!! super!!

Gość gość
Ciesze sie, zycze szczescia. Z tego co napisalas facet odpowiedzialny i madry. Trzymam kciuki/

Gość malinaaaaaaaaaaaaaa
Autorko napisz nam coś więcej :D :):)

Gość gość
juz zostalas zaminupulowana, pobzyka cie, a pozniej zwolni, bo stare wspomnienia nie beda jemu potrzebne, a na twoje miejsce wskoczy inna, nie badz naiwna!

Gość Iga26 lat
Hej. Przedstawił mnie rodzinie. Powiem w wielkim skrócie bo padam na pysk. Rodzinę ma bardzo tajną, przedstawił mnie, byłam miła, oni dla mnie też. Zobaczymy co ztego będzie. Oby bylo dobrze. Jak narazie jestem najszeczliwsza kocham go. Dobra odezwę się później.