Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadinn

kto brał slub 17go sierpnia 2013

Polecane posty

Gość nadinn

podzielcie sie jak bylo u Was :) nasze wesele bylo bardzo udane. piekna pogoda, super orkiestra goscie bardzo zadowoleni :) tak bardzo sie denerwowalam a teraz jestem szczesliwa ze wszystko tak fajnie wyszlo ;)

Gość GosiaPiotrek
my braliśmy 17 tego o 17 tej :) było bardzo przyjemnie

Gość gość
Ja brałam ślub 17.08.13 też byłam bardzo zdenerwowana zwłaszcza pogada dzień wcześniej ale na szczęście pogada była piękna. W kościele było super, trochę się zestresowaliśmy ale ksiądz naprawdę tak wszystko dobrze poprowadził, że nie popełniliśmy najmniejszego błędu a oto sie najbardziej martwiłam, że sie zakręcimy i nie bedziemy wiedzieli co robić, kiedy wyjść itp Orkiestra była świetna, wszyscy sie dobrze bawili( taka mam nadzieję) Ogólnie wszystko sie udało

Gość gość
ja rowniez bralam 17 sierpnia, wszystko wyszlo pieknie, pogoda idealna, pyszne jedzenie i zabawa do 6 rano :)

Gość marinika buba
ja również 17 -go o 17 - tej :)) Wesele mega udane, slub o dziwo bezstresowo, poprawiny szalone praktycznie do poniedziałku rano a szczerze mówiąc to dopiero dziś kończymy wesele :)) Było fantastycznie, goście dopisali, jestem przeszczęśliwa, każdemu zycze takiego ślubu i wesela jakie miałam ja :))

Gość gość
jaby nawet cos wyszlo nie tak to i tak nikt sie nie przyzna;p