Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktore nastepne zeby po dolnych jedynkach

Polecane posty

Gość gość

I w ktorym miesiacu najwczesniej sie u was pojawily? Kiedy spodziewac sie i ktorych wypatrywac?

Gość gość
Kiedy się u mnie pojawiły to nie pamiętam, ale następne powinny być jedynki górne ;)

Gość gość
synek mial jedynki, dwojki, czworki teraz czekamy na trojki :) ma teraz 20 mc a pierwszy zabek byl jak mial 11mc, miejsce gdzie idzie zabek jest spuchniete i pod koniec pojawila sie biala kropeczka, peklo i pojawil sie zabek

Gość gość
U nas jedynki dolne- 5 mcy, potem jedynki górne- 6 mcy, potem wszystkie 2 na raz- 8 mcy (to najgorzej przeszedł), a potem długo luz, jak miał 13 mcy dopiero dopiero potem górne 4, prawie 20 mcy- dolne i potem górne 3, piątki jeszcze rosną

Gość gość
Najczesciej idzie tak ze najpierw wychodza dolne jedynki, po nich gorne jedynki, nastepnie dolne dwojki,'gorne dwojki itd. Z kolejnymi zebami juz roznie bywa ale po dolnych jedynkach niemal na sto procent wyjda gorne jedynki. Dolne jedynki u mojej corci wyszly w 5 miesiacu a gorne w 8-9 dopiero.

Gość goosc
U nas w 6 miesiacu od razu dwie dolne jedynki, minely jakies 3 tygodnie i wlasnie wychodza gorne jedynki. Tez w parze

Gość gość
różnie bywa- u nas szła jedynka górna, później dolna jedynka i górna dwójka a potem mała czwórkami pojechała :D i w ogóle po chińsku jej to idzie. Teraz na dole ma prawie komplet- z tym że jedna dwójka jeszcze niedorośnięta a drugiej ani się śni wychodzić :D reguły nie ma

Gość gość
To ja autorka. Tak sie zastanawialam,bo u nas 3 tyg.temu wyszly 2 dolne jedynki,w 4 miesiacu. Bylo troche spokoju i raptem znow sie stal mega marudny,pcha palce do buzi,przygryza nawet jezyk. Tylko ze u nas przy dolnych 1 w ogole dziasla nie spuchly wiec sie nie spodziewalam,oprocz marudzenia w nocy i mega slinienia nie bylo objawow. Dlatego teraz nie wiem czy nie wypatrywac kolejnych zabkow,czy mozliwe zeby tak szybko.

Gość gość
8 miesiac dolne jedynki, 9 miesiac gorne dwojki I jedna dolna dwojka. Miesiac spokoju I wyszla brakujac 2 I jedynki gorne. Trojki wyszly przed 4 . Do 20 miesiaca miala juz komplet.

Gość skads to znam
moj mial 2 m-ce i 2 pierwsze zabki wyszly na dole, w 4 m-cu gorne jedynki