Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest ze prawie kazda tu piszaca mama ma kupe kasy

Polecane posty

Gość gość

co nie wchodze na jakis topic, to czytam o oszczednosciach miesiecznych rzedu 3-5 tys, wakacje cala rodzina na majorce, wyprawka za 8 tys-w tym wozek minimum 3 tys, dom w budowie minimum 200 metrow plus ogromna dzialka, samochod oczywiscie nie polonez tylko np audi a6 uzywany za 40 tys to najmniej Jak tylko sie rozejrze wkolo a mieszkam w miescie sredniej wielkosci, to moze z 30 osob znajomych- 3 zyja tak jak wyzej a reszta przecietnie Czyzby pisaly tu same mamy z Warszawy ,ktorych mezowie pracuja w korporacjach i zarabiaja po 10 -20 tys?

Gość gość
taaa, wierzysz w tą wirtualną rzeczywistość?:D

Gość odkladam
ja nie mieszkam w Wawie i maz nie pracuje w zadnej korporacji, ale mamy 3 biznesy wiec mozna sobie zyc:)i na duuzo pozwolic

Gość gość
no co ty, ja mam dom tylko 120m2 (w kredycie na 20 lat :D) i jeździmy seicento. coś mi tu nie pasi do twojej teorii :D

Gość gość
dodam jeszcze ze wozek mam faktycznie full wypas nowy - 4000, ale kupilismy uzywany w super-stanie 3w1 za 1700 :P

Gość gość
Owszem wierze, ze nie musisz mieszkac w Warszawie i mozesz miec 3 biznesy ale dziwnym trafem na tym forum pisza same kobiety, ktore nie dosc ze odkladaja 3 tys co miesiac na lokate, to jeszcze w wakaccje leca z mezem i dzieckiem na Majorke za 8 tys a dom 200 metrowy w tym czasie buduje im profesjonalna ekipa. Aha trzeba tez wspomniec , ze te osoby tez maja kredyty rzedu 2 tys:)

Gość odkladam
"cytuję :"to jeszcze w wakaccje leca z mezem i dzieckiem na Majorke za 8 tys" xxxxxxxxxxx haha, rozwaliłas mnie tym:D, rozumiem,ze chodzi Ci o 8tys/osoba, jak tak to sie moge zgodzic:)

Gość gość
Ja mam 31 la,maz 36.mamy 2auta dom w kredycie na 10 lat.maz jest inzynierem w duzej firmie,zarabia bardzo dobrze.ja obecnie nie pracuje jestem w blizniaczej ciazy.fakt ze nie urodzilismy sie w ubogich rodzinach i latwiej nam bylo na starcie

Gość gość
Daj spokój, każdy ma coś, a nie wszystko. My oszczędzamy 4 tysiące, ale odkładamy na mieszkanie. Nie jeździmy na wczasy, nasz samochód ma chyba ze dwadzieścia lat, kupiliśmy go za 2 tysiące i nie mamy zamiaru zmieniać - bo jeździ :). Nie kupujemy pierdołów, nasze dziecko ubieramy hm nie wiem, jak to określić, normalnie, czasem w lumpie, jeśli jest perełka, czasem z lidla, czasem z jakiegoś reserveda, ale to rzadziej. Meble i dodatki do mieszkania wyszukujemy z tablicy i odrestaurowujemy. Nie ma szalonego wszystkiego:)

Gość odkladam
wiesz...ludzie i do Egiptu lataja za 899zł, ale są ludzie, ktorzy lubia luksus:)a to juz kosztuje, zreszta kto lata na dobre wczasy wie jakie sa ceny:)

Gość gość
Tez sie nie zgodze. W tamtym roku bylam Na Majorce z mezem, koszt 6 tys all inclusive. Ktos kto napisal o 8 tys za osobe, nie ma pojecia :)

Gość gość
Ach, zapomniałam. Nie mamy wypasionego mieszkania, ale wynajmujemy 70 metrów. Jak uzbieramy, to kupimy, może za 5 lat:)

Gość nikita ponad prawem
....dom 200 metrowy w tym czasie buduje im profesjonalna ekipa. ,,'' noo, tym to mozna 'zaimponowac; ! :P trudno, zeby normalny dom mieszkalny stawiał wujek Czesiek z sąsiadem tylko :D:D:D

Gość gość
No Majorka jest drozsza od Egiptu i mniej POlakow. MNostwo Francuzow, Niemcow, Rosjan i Anglikow. Mniej chamsta niz w Egipcie, stad opinia ze Majorka to bardziej eksluzywny kierunek

Gość qtrtj
8 tys. to chyba Mauritius (za os. ) a nie Majorka - 2500 / os ;) ahhahha ale wy jednak proste wieśniary jestescie

Gość odkladam
napisalam przykladowo, bo przed sezonem wakacyjnym przegladalam oferty pod swoje kryteria:)wierzę,ze mozna tanio-gorszy komfort i drozej=luksusowo, nie neguje Twojego wpisu

Gość nikiitta samo zło
ja chamstwa w Egipcie tez nigdy nie uświadczyłam :D zwłaszcza dlatego, ze jezdze wiosna lub jesienia kiedy nie ma tłumów z dzieciakami :O

Gość gość
Nagle kazda pisze, ze wcale az tak na kasie nie spi. A potem jak sie wejdzie na inne tematy, to linki do wozkow za 4 tys, sprawozdania z wakacji z Seszeli i zdjecia domu za 500 tys:P

Gość nikiitta samo zło
no więc widzisz ;) pewnie jest tak pól na pół :D mam znajome, które wcale zle nie zarabiają a cisną sie w maleńkich kawalerkach z rodziną...:O a mam znajomych, którzy (we 2, dzieic ni maja) mieszkają w duzych domach z ogrodem, czy mają przynajmniej 100 m mieskzania...wiec...ludzie a ludzie! ;)

Gość odkladam
cos ze strony Biura Podrozy z mojego miasta:) Condesa De La Bahia **** Hiszpania / Majorka Ocena: 7,7 BLK, WNM, WC, LAZ, ZZO (klimatyzacja wg opisu w katal.) AI Opis i zdjęcia Dodaj opinię od 5786 PLN Strona 6 z 6 xxxxxxxxx i gdzie te wasze 2500:D i to hotel 4* jak pisalam sa ludzie, ktorym pasuja 3* i tacy ktorych tylko 5*interesuje i stad rozne ceny

Gość gość
Ja nigdy nie klamalam, ze zarabiam duzo. Na fajne mieszkanie, dostalismy 80% wkladu od naszych rodzin..Cala wyprawke nam sprezentowano, bardzo drogie rzeczy...tak tak wozek za 4 tys ,nie mowiac o reszcie...Brzydko mowiac, mielismy duzo dane na tacy. A z mezem zarabiamy tylko 5 tys razem a kazdy mysli, ze spimy na kasie bo mamy piekne mieszkanie i zyjemy dosc wygodnie

Gość gość
Oferta z traveligo...2 osoby hotel all inclusic 4 gwiazdki 2 osoby 8 tys poszukaj lepiej i przestan sie osmieszac?

Gość 45yxdnmjyk
ale jestes cie głupie dziunie, licytujecie sie o kase :D szkoda ze nie o ROZUM no tak....

Gość gość
Wiesz sa ludzie, ktorzy maja kase a sa jak łosie hahahah. Nawet gdybym zarabiala 50 tys miesiecznie, to bylabym idiotka placac 6 tys za osobe na majorce majac taka sama oferte za 4 tys z innego biura hahah. No chyba , w tej roznicy cenowej rzedu 2 tys, wlicza sie to ze pokoj ma zielone drzwi a drugi niebieskie hahahah

Gość odkladam
no spoko:D ty sobie wybieraj z traveligo:D a ja bede sie trzymac swoich kryteriow:) zreszta bez sensu ta gadka, bo kazdy lubi co innego, jeden byle jaki pokoj, inny apartament itd. widac,ze nie masz pojecia o dobrych wczasach

Gość gość
Wiesz ty mozesz wybierac sobie biuro z USA nawet :)

Gość lalalaik
siedzicie mna kafe i piszecie o wirtualnymch peiniadzach, o wyjazdach\ a maci epewnie po 20lat i z nudów, bo na wakacje was nei stac tak pier...... :D:D:D głupie puste tępe krówska

Gość lalalaik
znam takie co peprza pieprza i nic z tego nie wynika, te co najwiecej gadają , g... mają tak naprawde :D:D marzeniaaaaaaa blaa bllaa

Gość 45yxdnmjyk
booosz, co za dziecinada ..odkąłdam - żenująca jestes pusta dziuniuuuuu :O:O

Gość pure poison x2
a ja wierze,ze ludzie maja kasę, piękne domy, po 2 auta i jeżdża na dobre wczasy, nie to akurat nie dziwi bo sama to mam, innym nie zazdroszcze i wiem,ze tak sie da:)