Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oznaki że wkrótce mi się oświadczy

Polecane posty

Gość gość

Witam ! Jestem facetem prawie rok i staramy sie o dziecko poniewaz chcemy byc ze sob na zawsze. Moj chlopak powiedzial z k splaci pozyczke to weznie kolejna ale na zareczynowy pierscionek poniewaz chce zeby byl wyjatkowy. Jeszcze z 2 mies i ja splaci al nie wiem czy on dalej mysli o pierscionku poniewaz nie ma tego tematu. Dziewczyny jakie oznaki wysyla mezczyzna ze wkrotce sie oswiadczy? rocznice mamy w grudniu czy jest szansa ze wlanie wtedy poprosi mnie o reke?

Gość gość
krysztalowej kuli nie mamy

Gość gość
wiem bo nikt jej nie ma ale czy wam mezczyni jkos dawali znki ze wiedzjlyscie z ten dzien nadejdzie jak wygladaly wasze oswiadczyny?

Gość gość
jak to nikt, w sklepie na rogu, tym z d*perelami widzialem jedna.

Gość gość
ale to ne temat o kulach :D

Gość gość
mętne oczy , splątany krok i wzdychanie to typowe oznaki zbliżających się oświadczyn

Gość gość
nie, to oznaki zatrucia pokarmowego

Gość gość
Nie wiem jakie są oznaki że on się oświadczy ponieważ faceci oświadczają się z różnych powodów, ale wiem, jakie są oznaki, że on planuje być z kobietą na dłużej i traktuje ją poważnie. Nie zawsze oświadczyny o tym świadczą

Gość gość
trzeba mu zadać lubczyku najlepiej do mielonego mięsa i wtedy już ugotowany i oświadczyny pewne :)

Gość gość
kto ugotowany? on czy mieso?

Gość gość
lubczyk :D ciekawie ciekawie ;) to jak sie zachwowuje gdy chce byc z kobieta na stale bo moj mnie troche olewa..

Gość gość
i jedno i drugie :D lubczyk to stary sprawdzony sposób , pogański ale skuteczny :)

Gość gość
Biega za nia jak kot z pecherzem!

Gość gość
No między innymi poznaje kobietę z rodziną i przyjaciółmi, stale troszczy się o kobietę, w sensie zarówno jej zdrowie, jak finanse, interesuje się pracą, hobby etc. Chce poznać jej znajomym, pomaga osobom, które są dla niej bliskie, jest z niej dumny itd ;-)

Gość gość
w ten lubczyk jakos nie wierze :D :D :D

Gość gość
ok a czy to normalne ze on lapie ciaglw za tylek cycki itp ? tzn ze go pociagam tak czy chodzi mu tylko o jedno?

Gość gość
to łapanie to zdrowy objaw miłości :D

Gość gość
aha ;) dziekuje za mile wypowiedzi ;) To chy jedyny watek a kafe gdzie zadne sfrustrowane d**y nie dowalaja ludziom bo maja zly dzien :D a wy jak wspominacie swoje oswiadczyny ? macie to juz za soba czy raczej czekacie z niecierpilwoscia jak ja? ;) :*

Gość gość gość
A ja myślę, że ten Twój facet jest nieodpowiedzialny, bo skoro staracie się o dziecko to raczej powinniście odkładać pieniądze zamiast się zapożyczać na pierścionek zaręczynowy na który jego nie stać skoro pożyczkę musi brać i podejrzewam, że oszczędności też nie ma żadnych w takim razie. A co dopiero o ślubie mówić, to dopiero jest koszt i co weźmiecie 20-30 tys. kredytu na wesele, a jak dziecko w drodze będzie?

Gość gość
on planuje jechac na 2 mies zagranice a dziecko chcemy miec z tego wzg ze mam problemy hormonalne i jest duze ryzyko ze nie bede mogla niestety miec :(

Gość gość gość
Mnie też już ciśnienie ciśnie na dziecko, bo 26 lat juz mam, ale nie odważyłabym się bez zaplecza finansowego. My kredytów już żadnych nie mamy, dom wyremontowany, ale chcemy najpierw coś odłożyć w razie W. Wiesz nie chcę straszyć, ale różnie może być... Ja to raczej czarnowidzką jestem i zazdroszczę odwagi, ja się chyba nigdy na ciążę nie zdecyduje. A Ty naprawdę chcesz taki drogi pierścionek? Ja też o takim kiedyś marzyłam, że ma być z brylantami taki za 1500 to dla mnie było minimum, ale jak jak przyszło co do czego to było mi to obojętne. Wręcz nie chciałam droższego, bo po 1. bałabym się że go zgubię, popsuję, albo co i mi szkoda będzie i go pewnie będę bała się nosić "bo taki drogi". A po 2. to jak mój mi się oświadczył to już razem mieszkaliśmy i w sumie to mimo, że ja pracuję i on pracuje to i tak ten pierścionek to ze wspólnej kieszeni jak już się razem żyje, bo każdy pracuje na wspólne życie. Ja mam pierścionek za 700zł. i jestem bardzo zadowolona :) Mój też na początku chciał mi kupić taki za 2000tys "bo niby na taki zasługuję" ale go przekonałam, że to głupota jak się pieniędzmi nie s*a :P

Gość gość
ja znalazłam karteczke z jakimś długim numerem, nazwami sklepu i z dopieksiem roz. 17