Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozdarta_na_pół

Związek na odległość ze starszym mężczyzną

Polecane posty

Gość itakaja
Ty zaczęłaś rozmowę o tym?

Gość gość
ooo to jest dobre :) napisz mu , ze seks owszem, ale dopiero po ślubie :) a ślub chcesz dopiero jak skończysz studia :) ciekawe czy poczeka hahah

Gość gość
Przecież nawet po tym jak ta dziewczyna pisze, po jej stylu i toku myslowym, od razu widać ze to naiwne dziecko. Facet na 100% od razu zczaił się że ma do czynienia z małolatą i bardzo mu to pasowało, udawał tylko że oceniał jej wiek na 10 lat więcej i jest w "szoku". Jaki to problem 36 letniemu mezczyznie zmanipulować dziecko, pisać jej jaka jest dojrzała i wyjątkowa? Poświeci troche czasu ale seks z nieruszaną panieneczką ma murowany, tym bardziej że to dziecko jest aż tak tępe i naiwne, że twierdzi że jest z nim w związku:D

Gość florecita
autorko skad on jest i jak ma na imie?

Gość cvbnmnb
15 lat ja w Twoim wieku jezdzilam na oaze i interesowalam sie chlopcami z klasy, w zyciu nie spojrzalabym nafactea przed 40

Gość gość
dziewczynko, jak myslisz, dlaczego dorosły męzczyzna dostałby wyrok więzienia za seks z osobą w twoim wieku, nawet jesli ona sama by tego chciała?

Gość Rozdarta_na_pół
20:38:17 Gościu, jaką masz rozległą znajomość tematu manipulacji dziewczynami, czyżbyś coś ukrywał?

Gość gość
sama dajesz sie manipulować

Gość gość
a po co prosisz o radę skoro jak ci dziewczyny życzliwie radzą to się kłócisz? wiem, gimnazjum, taki wiek.

Gość Rozdarta_na_pół
Dobra koniec tematu bo jak widzę - nie dogadamy się. Wracajcie do robótek ręcznych, hejtowania, leczenia kompleksów. Tak się składa, że powiedziałam mu że chce poczekać z tym do ślubu i zgodził się. Powiedział, że moje szczęście jest dla niego najważniejsze i że poczeka tyle ile będzie trzeba. Bo dla niego jestem całym światem. On mnie kocha a ja jego. Jesteśmy szczęśliwi, planujemy wspólną przyszłość. I już nie obchodzi mnie co ludzie powiedzą, bo oni potrafią tylko pluć jadem i zazdrościć innym. Nie mówie tego do wszystkich bo malutki odsetek potrafił napisać coś wartościowego. Pamiętajcie wiek to nie wszystko, liczy się dojrzałość duszy i serca. Mimo wszystko życze wszystkim wam chociaż podobnej miłości. Amen.

Gość gość
skad on jest z warszawy?

Gość cola cocoa
Bycie w związku z osobą z internetu jest dziwne, a co dopiero bycie całym światem dla kogoś kto zna cię z internetu i wspólne planowanie przyszłości. Czerp z tej znajomości co najlepsze, ale nabierz trochę dystansu. Na MTV leci taki program w którym odnajdują internetowe miłości i sprawdzają ich prawdziwą tożsamość. Czasem wszystko jest prawdą, czasem połowa jest prawdą, a czasem większość to ogromna ściema. Były historie np z gejem, który przez jakieś dwa lata rozmawiał przez internet jako dziewczyna i chłopak, który z nim rozmawiał zakochał się w tej niby dziewczynie. Po odkryciu prawdy powiedział tylko, że wybacza tamtemu gościowi, ale ogólnie czuł się zraniony, oszukany i zawstydzony i zerwał kontakt.

Gość Heniuś
Dramatyzujecie ludzie. Normalne, że nastolatki podkoc**ją się w aktorach, piosenkarzach albo "innych bohaterach z netu" :) A w relacji tatuś-córcia też widzicie coś złego? Nawet jak nie są spokrewnieni? Jak dziewczyna jest rozsądna to sobie poradzi, pouczy się na błędach, przecież nie musi być z takim "tatusiem" do końca życia :) Będzie romansik ze starszym gościem, potem pewnie płacz i tyle :) A czy starszy czy młodszy ją wykorzysta lub nie to rzecz z mojego punktu widzenia bez znaczenia, dużo więcej złych rzeczy jest na świecie niż różnice wieku w związkach. Niech każdy ma co lubi - byle innych nie krzywdzić.