Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazenowanakobietka

doznania seksualne z kobietkami po porodzie

Polecane posty

Gość zazenowanakobietka

powiedzcie szczerze kobietki i faceci czy czujecie róznicę w seksie po porodzie?Mowa tu o naturalnym i cesarce. Czy czujecie luzy,ze jest szerzej albo,ze w niektorych pozycjach to nie to samo?Pozdrawiam P.s.Nie jest to zadne prowo.Ja mialam cc z tego powodu,ale i tak jest ciut szerzej dlatego piszcie prawde a nie,ze po naturalnych gdzie dziecko przechodzi przez kanał rodny jest jeszcze ciasniej bom nie głupia i licze na szczerosc:)

Gość gość
Jest tak samo, po 6-7 miesiącach byłam taka jak przed ciążą. To zależy od twojej budowy. Jednym zostaje brzuch po ciąży innym nie,jedne maja rozstępy inne nie, to samo z c*pką jednym się poszerza i taka zostaje inne wracają do normy:)

Gość zazenowanakobietka
Ja jestem 3 miesiace po porodzie myslisz,ze to jeszcze trochę się zejdzie z czasem tam tam? Brzuszek mam płaski,rozstępy tylko na biodrach no ale mam sklonnosc do tego akurat.W rozmiar S wbiłam się 3 tygodnie po porodzie teraz już XS i jest ładnie,ale miednice,biodra mam szersze niż miałam,wiem o tym odkąd dwie pary ulubionych spodenek są dobre w obwodzie uda a w biodrach ledwo się dopinam.Powiem szczerze jeśli tak jest po cc to boje sie myslec co jest po naturalnym. Chyba,ze jest tak jak mowisz i to zalezy od kobiety :)

Gość gość
Ja jestem po naturalnym i jest jak pisałam wyżej:) Jeszcze dojdziesz do siebie:) Ja 4 miesiące po porodzie bałam się tam oglądać :D a wszystko wróciło do normy ;-)

Gość jakiś facet
to ja Wam napisze po pierwszym porodzie żona miała szparke jak wiaderko , bez przesady i praiwe jej nie czułem - ale tak po kilku m-c zaczeła robić sie ciasna poza tym bardziej doświadczona kobieta potrafi świadomie zaciskać mięśnie pochwy teraz nie ma różnicy ale u nie zawsze ciasno szło -nie przejmuj sie luzami , to minie

Trudno mi było po porodzie (silami natury) dojść do formy, zajęło kilka miesięcy, ale teraz żadnych luzów nie ma, dobrze poszyli i jestem jak nowa :)

Gość gość
fajnie,ze piszecie,bo temat ciekawy szczerze ja nie wierze w komentarze typu "ja sie meza pytalam i on mi mowil,ze jest ciasniej niz przed porodem-ktory kochajacy mąż powie sluchaj szesnastoletnia szparką to juz nie jestes?zaden logiczne .dlatego wole w necie spytac facetow,bo tu sa anonimowi i bez skrępowania pisza prawde. podobnie kafeterianki.a co uwazacie o duzych dzieciach np.dwa porody naturalne po 4kg bez nacinania! Czy to pozostawia slad i ktos sie nie przyznaje czy ktos jest tak pieknie elastyczny?pytam,bo kolezanka zachwala,ze odmowila cesarki i sama dala rade drugie jej wręcz wyskoczylo samo i ohhh