Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on mi to robi

Polecane posty

Gość gość
Nienawidze facetow! A moje pytanie?

Gość ja podobnie
Ja teraz z perspektywy czasu żałuję............................. Żałuję, że nigdy nie dałam mężowi podstaw do zazdrości Ba! nawet żałuję, że nie zdradziłam, choć miałam ku temu wiele okazji, nawet na flirtowanie sobie nie pozwoliłam , bo chciałam byc lojalnż żoną :(:( Gdybym zdradziła to chociaż miałabym teraz jakąs satysfację, atak to jestem wścikła na siebie, że byłam taka głupia.

Gość Angelaaaaaaaa
gość@ jeżeli Twój mąż już nic do Ciebie nie czuje to tego nie da się naprawić bez względu na to czy ma kochankę czy nie...jeżeli nie ma to byłaby z waszej strony reanimacja trupa..On się wypalił i Ty też jak sama powiedziałaś.. Oczywiście że kobietom nie przeszkadza czy facet ma żonę i chore dziecko..samotne kobiety a jeszcze koło 30 lub po30 są w stanie zrobić wszystko..pocieszają nieszczęśliwych mężów i w zamian mają trochę czułości i dobre słowo..a facet pociechę i uciechę.. Sama mam sporo koleżanek moich rówieśniczek które rozmasują z żonatymi facetami..i je to jeszcze bardziej kręci..

Gość ja podobnie
Angelaaa masz absolutną rację!! Niedawno temu byłam z męzem w sklepie , staliśmy w kolejce do kasy obok stała młoda, bardzo atrakcyjna dziewczyna.Widziałam jak mąz na nią zerka, ale udawałam że nie patrzę. No i ta dziewczyna sama zaczęła prowokować męza spojrzeniami!!, a była może z 30 lat młodsza!! Dlatego min. facetom się w głowach przewraca, bo widzą, że mogą mieć praktycznie każdą!1

Gość gość z gościnca
a podobnie masz ciekawą filozofię na koniec życia. Zacznie malować paznokcie w kolorach tęczy aby spotkać taką jak ty co lubi inne kobiety a facetów skreśliła. Ustawa dała ci już te możliwości. Spróbuj z koleżanką a zobaczysz jaka to frajda być pieszczoną przez kobietę a nie przez jurnego buhaja.

Gość ja podobnie
Ot się wygadałam! Sory jak Was przynudziłam:)

Gość ja podobnie
Gość z gościńca.................dzięki Ci , fajnie mi dowaliłaś/eś z tym - na koniec życia. Ja jeszcze mam zamiar pożyć, dopiero co skończyłam studia i zaczynam nowe

Gość gość z gościnca
skoro inna była " a była może z 30 lat młodsza!!" to ile macie? prawie sześćdziesiąt. Czyli z Twoimi chorobami i tuszą sądzisz ze długo pociągniesz?

Gość Angelaaaaaaaa
"No niestey taka jest rzeczywistośc, dlatego nie warto skupiać swojego zycia na mężczyżnie!!!! tylko być zdrową egoistką. Czerpać z zycia wiele radości, realizować swoje marzenia, brać życie garściami, bo faceci są przy nas tylko wtedy, gdy jesteś młede, piekne i seksowne/" Dziękuję Ci za te słowa! zapamiętam je i zachowam w głowie głęboko...trzeba mieć własne życie a nie tylko mężczyznę..wiadomo ze razem jest cudownie ale nie można powierzać całej siebie komuś kto może oszukać, zdradzić nagle bez powodu...bo jak kobieta tak odda i podporządkuje się mężczyźnie całkowicie i w każdym aspekcie nie poradzi sobie z tym bóle, prawdą i rozstaniem...Z odrzuceniem. Wiem o jakiej lojalności mówisz bo sama czuję dokładnie to samo, nawet nie chcę myśleć o innych, flirtować a jak czasem przemknie mi przez myśl to mam potem wyrzuty sumienia;/ obym tego nie żałowała

Gość gość
Cos w tym jest- ja sie poswiecilam w 100% i widzicie co z tego mam!

Gość Angelaaaaaaaa
gościu z gościnca jesteś prostaczką/prostakiem

Gość gość z gościnca
dołujcie sie wszystkie w nieudanych związkach.... kolejne choroby i w tym nowotwory czekają juz w kolejce.... Pora na zmianę trybu życia, bez stresu. A chęci długiego życia i dalsze studia wrzućcie do śmieci.

Gość gość z gościnca
miła Angelaaaaaaaa dziękuję za komplement, ale powiem ci na ucho - mam za sobą doświadczenie życiowe i dlatego tak mnie rozśmieszasz.

Gość gość
Ale co to za malzenstwo jak cie nie kocha nie pragnie i nie gada z toba? Jak w tym idzie tkwic? Ile lat tak chcesz, do smierci?

Gość Angelaaaaaaaa
takie doświadczenia życiowe, które nauczyły chamstwa i prostactwa? żal mi Cię... jestem uradowana że mogłam rozśmieszyć tak nieszczęśliwie doświadczonego płytkiego człowieka:)

Gość gość
i zdradza do tego. Daj se spokoj.

Gość ja podobnie
gośc z gościńca- w istocie jesteś chamem

Gość gość z gościnca
a ta istota na czym polega? Na tym, ze zalecam egoistkom gardzącym facetami aby poszukały sobie sobie podobnej i nią się zajęły?

Gość Angelaaaaaaaa
jesteś facetem i bolą Cię fakty o mężczyznach? nie jestem egoistkę w życiu ani w związku...a to że wyrażam swoje zdanie, które uważam za właściwe bo wiem jak jest w relacjach damsko męskich nie czyni mnie egoistką ani lesbijką jak radzisz;)

Gość gość z gościnca
nic mnie nie boli. I tak nie szukam juz żadnej kobiety bo mam odpowiednią obok siebie. I nie narzekam tylko czytam wasze żale A wam życzę więcej radości z życia. Na marginesie - to są skutki zbyt wczesnej inicjacji seksualnej i wygórowanych oczekiwań z praktyk seksualnych.

Gość Angelaaaaaaaa
"Na marginesie - to są skutki zbyt wczesnej inicjacji seksualnej i wygórowanych oczekiwań z praktyk seksualnych." hahhahahahhahaha : D ;D o kurde rozwaliłeś system tym.... dobra już nie pytam skąd takie wnioski...bo mogłabym tego nie wytrzymać;) gratuluję odpowiedniej kobiety:)hmmm..? biedna pewnie nie może mieć zbyt oczekiwań seksualnych z Tobą...

Gość gość
Życie jest tu i teraz, życia nie odkłada się na potem, bo potem, możesz już być tylko cieniem tego, czym byłaś kiedyś. Mężowie, którzy zdradzają nie tylko nas ranią, ale też nas OKRADAJĄ, z wiary w ludzi, z wiary w miłość, z godności, z honoru, z wiary w szczęśliwą rodzinę, z poczucia bezpieczeństwa.

Gość gość
witam, u nas ciagle bz, tyle ze mieszkamy razem, czas spedzamy osobno. ale maz jest mily, grzeczny dla mnie i dzieci. no ale chyba kogos ma,... bo widze ze co tydzien nie wraca na noc.... co robic?