Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM 25 LAT NIE MAM DZIEWCZYNY I

Polecane posty

"haha i pisze to prawiczek bez wiery, mógłbyś sie nie przyznawać bo to oznacza ze czujesz sie gorszy" x To chyba oczywiste, ze czuję się gorszy. Idiotyzmem jest udawać, ze nie i to w necie. Mozna oczywiscie sobie próbowac wmawiać, ze nieatrakcyjnośc dla płci przeciwnej to coś neutralnego ale jaki to ma sens.

o Boże. chyba jaja sobie ze mnie robisz. jak nazwie mnie szef to już jestem k***ą, albo będę? nie unoszę się, ale trudno żebym odpowiedziała: dzięki, panie Prawiczku, za obrazę, nie godnam czegoś takiego, i pocałowała w rękę. jak śmiałam się obrazić. a dla mnie jest ważne, że lubi mnie mój kot, koleżanka lub kolega:D "ęce opadają na Ciebie naprawdę. Widzisz roznice pomiędzy całą sfera zycia która totalnie lezy, a pojedynczymi rzeczami?" no właśnie seks to tak sfera życia. jeden umie seks, drugi umie prowadzić. i osoby, które tego nie umieją nie są pogardzane:) chyba, że w Twoim środowisku nie uważam sie za alternatywną i wyjątkową, ale miło, że dla Ciebie taka jestem;) a wysyp tematów na kafe, w których się bałga o partenra - to jest dla mnie włąśnie choroba, a zresztą nazwij to jak chcesz, brak życia, brak inteligecji - nie umieją czerpać z tego co mają, chcą żyć jak inni, bo wydaje im się, że posiadanie partnera czyni lepszym. czyli to, co czym już pisałam. muszę jeść i srać, nie musze się seksić, bo jestem asem. ale ja na samym p;oczątku pisałam, że ZASTANAWIAM się, czy dla osób seksualnych seks jest ważniejszy od jedzenia. po wymianie z Tobą postów obawiam się, że tak;)

Gość gość
ale tu temat jest ze facet dyma c*pki ktore nie sa jego dziewczynami i nie planuje zandnej mianowac na zone wiec po co tu sie prawiczki wpierdalaja on pisze ze ma kase i sam dla siebie jest gosciem wiec???

Gość gość
ZASTANAWIAM się, czy dla osób seksualnych seks jest ważniejszy od jedzenia. po wymianie z Tobą postów obawiam się, że takoczko.gif ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ale autor jest sekulany tylko jemu chodzi ze moze sobie r****c poza tzw zwiazkami malzenstwami itp itd

"o Boże. chyba jaja sobie ze mnie robisz. jak nazwie mnie szef to już jestem k***ą, albo będę?" x Jezu chryste chodzi o to, że jak nazwie Cię k***a jedna osoba to wiadomo, że sie ma to w d***e ale jezeli nazwie Ciebie prawie każda napotkana osoba lub wiesz, że ludzie tak by Ciebie ocenili to już nie czulabys się z tym pewnie. I tak dokładnie jest z facetami, którzy nie potrafią sobie kogos znaleźć, są oceniani negatywnie. x "no właśnie seks to tak sfera życia. jeden umie seks, drugi umie prowadzić. i osoby, które tego nie umieją nie są pogardzaneusmiech.gif chyba, że w Twoim środowisku" x Co Ty tego seksu się uczepiłaś. Chodzi o poczucie atrakcyjności. Sam seks mozna sobie kupic ale tego drugiego już nie. Ty mimo ze jestes aseksualna to i tak pewnie miałas adoratorow, którzy Ciebie dowartościowali. x " a wysyp tematów na kafe, w których się bałga o partenra - to jest dla mnie włąśnie choroba, a zresztą nazwij to jak chcesz, brak życia, brak inteligecji - nie umieją czerpać z tego co mają, chcą żyć jak inni, bo wydaje im się, że posiadanie partnera czyni lepszym. czyli to, co czym już pisałam." x Pisałem już. Gdybyś Ty była głodna i nie mogła zdobyć jedzenia w łatwy sposób to też byś jęczała ponieważ nie zostałyby zaspokojone Twoje podstawowe potrzeby. Posiadanie partnera nie czyni lepszym ale mozliwosc posiadania partnera już tak. To się odnosi głównie do facetów. x "muszę jeść i srać, nie musze się seksić, bo jestem asem. ale ja na samym p;oczątku pisałam, że ZASTANAWIAM się, czy dla osób seksualnych seks jest ważniejszy od jedzenia. po wymianie z Tobą postów obawiam się, że takoczko.gif" x A ja napiszę jeszcze raz. Jedzenie mają to po cholere mają narzekać na jego brak, jak na brak seksu, atrakcyjności i intymności? Czy to takie trudne do zrozumienia?

Gość gość
ja tez tak mysle, po chooj mi zona/dziewczyna kiedy przynajmniej 2x / tydz moge miec j****ie za darmoo

a na brak pasji już nie narzekają:) bo pewnie mają bardzo ciekawe życie;) wątpię, że to jedyna ich niezaspokojona potrzeba, bo oni o ten seks SKAMLĄ. nie, czuję się pewnie w każdej sytuacji. chyba, że mam epizod depresyjny, ale nie jest to związane ze sprawami o któych mówimy. nie miałąm żadnych adoratorów, krępowałoby mnie to:D a nie miałąm, bo nie przyciągałam - nie chciałam ani związku ani seksu więc nie byłam atrakcyjna. a atrakcyjność - chęc przyciągania partnerów. natomiast może Ci o dbanie o WYGLĄD? to wynika z potrzeby estetyki. proponuję coś poćwiczyć, zmienić dietę, fajnie się ubierać. ja tak robię, gdy chcę podobać sie sobie.

hahahahah i tyle w temacie czyli coś tam zapamiętałem z wosu piąte przez dziesiąte:D piramida ta jest ogólnym modelem, później modyfikowanym. na końcu ustalono, że każdy to sobie ustala jak chce. czyli u Ciebie wisi ona na ścianie i wstajesz, żresz, r***asz a potem idziesz do muzeum?:D:D:D

z przyjemnością bym sobie tu jeszcze z Tobą popisała, poprzeklejała naukowe schematy i artykuły, które nijak się mają do życia, ale wychodzę. może wpadnę wieczorem, papatki 👄

jaki brak argumentó? mam żyć tak jak kazał Maslow? ochłoń, facet mówimy o ŻYCIU!!!!! brak argumentó, bo Ty bardzo chcesz mieć rację:D:D:D mam Ci dać satysfakcję?

Gość gość
ale po co ta dyskusja

Gość gość
fakt jestes geniuszem, wielu samców ma tak wielkie parcie na samice ze zachowuje sie jak p******e psy podczas rui, trzeba miec duza dyscypilne zeby dojsc do tego ze zyje sie prze wszystkim dla siebie

Gość Blondyy23
Jestes gejem?

Gość gość
kobieta na dluzsza mete to same problemy, najlepij jest ja w******c i nie miec nic wspolnego ale wielu facetow nie moze do tego dojsc tak od razu

Gość gość
gość fakt jestes geniuszem, wielu samców ma tak wielkie parcie na samice ze zachowuje sie jak p******e psy podczas rui, trzeba miec duza dyscypilne zeby dojsc do tego ze zyje sie prze wszystkim dla siebie ''''''''''''''''''''''''''''''' to czyste tru czystr tru, a jak sie jescze z*****a za free to dzinius 10000 proc

Gość gość
faceci są głupi, przeciez nie wszystkie kobiety chca tylko waszych pieniedzy, wiele z nas potrzebuje towarzyszów życia a wy towarzyszek

Gość gość
sama jestes glupia po prostu nie nadajecie się do niczego więcej, jesteście wredne i mało empatyczne, wykorzystujecie facetów i wyzyskujecie materialnie dla was liczy sie tylko $$$ i $$$ i $$$ dlatego wiekszość MADRYCH facetów tak was traktuje

Gość gość
zgadzam sie z autorem kobiety chca by traktowac je jako inwesycje w ktore ciegle trzeba ladowac kase

Gość gość
skoro trafiacie na takie lafiryndy to nic dziwnego ze macie jednostronne opinie o kobietach

Gość FACET DLA FACETA STOJĄCA BAGIE
'mam 25 lat nie mam dziewczyny i" mam 25 lat i nie mam dziewczyny i :( ale za to mam faceta :) :d facet dla faceta stojąca bagieta :d

25 lat to dopiero początek życia, wszystko jeszcze przed Tobą i na pewno jeszcze nie raz zmienisz zdanie w tej kwestii.

Gość gość
FACET DLA FACETA STOJĄCA BAGIETA :D Dobre :D

Gość gość
FACET DLA FACETA STOJĄCA BAGIE 'mam 25 lat nie mam dziewczyny i" mam 25 lat i nie mam dziewczyny i smutas.gif ale za to mam faceta usmiech.gif :d facet dla faceta stojąca bagieta :d /////////////////////////////////////////////////////// albo nie przeczytales tego co on napisal albo masz problemy z logika, co wcale nie jest czyms nadzwyczajnym (wystarczy przeczytac co napisales)