Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyjaprzesadzam

Czy też uważacie że 600 za buty dla ośmiolatki to przesada

Polecane posty

Gość czyjaprzesadzam
No właśnie. Ona poprostu zaczyna bardzo zwracać uwagę na marki. Jest w nich bardziej obeznana niż ja!:) Wiem, że to w dużej mierze nasza wina. Ale szczególnie mój mąż zrobi wszystko by pojawił się uśmiech na jej twarzy. Chyba nie ma prośby której by prędzej czy później nie spełnił. NIe chcę żeby córcia stała się rozkapryszoną księżniczką. P.S. Ja nie żałowaabym tych pieniędzy gdybym wiedziała, że buty są odpowiednie do jej stopy i że jej się przydadzą:)

Gość gość
Ja ciezko pracuje i nie stac mnie na buty za 600zl,to jest straszne ,ze jedno dziecko chodzi w uzywanych ,a drugie za takie pieniadze.Ludzie oprzytomnijcie.

Gość gość
"gość Mieszkalem w USA i tak nikt TH nie kupuje bo to niemodna tandeta. Smiesznie ale dla mnie te buty byly zawsze za oczywiscie i za tanie i nic nie kupowalem" no to prawda, znajomy co mieszka w usa tak samo mówił, i wysyła tu rzezy, żeby je drożej na allegro sprzedawali, to taki s**t a ludzie sie nabierają

Gość gość
a ty czyjaprzesadzam to po co sie pytasz jak mąz i tak ma cie kompletnie w d***e i twoje zdanie i i tak nic nie zrobisz

Gość alez skad
jasne, ze nie przesada ale osobiście to w tej kwocie zmieszczą sie wszystkie pry butów zakupione w ciągu sttniego pół roku