Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja żona stała się

Polecane posty

Gość gość

Sedesem. Rozwinę myśl. Od razu powiem, że nie jestem zadowolony z "cudownej" przemiany mojej żony. Zaczne od tego że wszystko zaczeło się od kryzysu małżeńskiego, moja żona mnie zdradziła, wybaczyłem jej ze względu na dzieci. Chodziliśmy na terapię, niby wszystko jest jak dawniej a jednak nie jest. Pomijając zupełnie moją osobę, coś stało się mojej żonie. Mianowicie od zdrady zaczeliśmy współzyc po mniej więcej roku i to co mnie zaskoczyło a w zasadzie zdegustowało, to ze żona zaczeła mieć dziwne zachowania w łóżku w stylu - siknij na mnie itd. Wcale nie żartuje, pomyślcie sobie jakie bylo moje zdumienie kiedy pierwszy raz tak do mnie powiedziala. Oczywiscie odmawialem. Nie musze mowic ze moja zona wcale na tym nie poprzestala. Zaczela mi opowiadac, bez szczypania się, co by chciala zebym z nią robił i takie fantazje opowiadać. To nie ma końca i ja nie wiem co mam z tym zrobic. Czy ona jest niezrównoważona? Co ja mam w takiej sytuacji zrobić? Pojsc z nia na leczenie czy co robic - bo chyba opowiadanie swojemu facetowi jak to bedzie bawila sie swoją c*pką kiedy ja będę srał na jej twarz nie jest normalne prawda k***a? Co ja mam robic?