Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepszy synek niż córeczka

Polecane posty

Gość gość
No tak.. Lepsze agresywne, bardziej prymitywne chłopaczki A Twój mąż też jest agresywny i prymitywny??? To współczuje.

Gość gość
ale macie argumenty z podworka :!

Gość gość
Od duższego czasu istnieje na kafe przekomarzanie się co jest lepsze , poród sn czy cc, karmienie piersią czy mm, żywność eko czy pryskana i w końcu paniom się znudziło i trzeba było sięgnąć wyżej ..a jak.. w końcu i płeć może być lepsza i bardziej wartościowa od drugiej ;). Chłopiec czy dziewczynka, śpiworek czy kołderka i podusia itp itp, przykładów można mnożyć. Osoba która założyła ten temat jest bardzo znerwicowaną, prymitywną osobą której życie nie daje spokoju i zapewne ma syna którego stawia na piedestale nie akceptując faktu że matki mające córki mogłyby nie chcieć zamienić je na żadnego cud chłopaka. Zastanawiam się dlaczego niektóre kobiety są tak głupie, tak potwornie głupie.

Gość gość
Miało być od dłuższego

Gość gość
Tak jest jak świat światem ,rodzą się dzieci akceptowane i nie w pospolitych rodzinach jak i królewskich .Wybrane i odpychane i tak będzie zawsze i każdy ma do tego prawo akceptować albo nie . Jedna matka chce syna inna nie wyobraża się go mieć i na odwrót i cóż w tym dziwnego i głupiego .

Gość gość
Każdy ma prawo coś "woleć" jasne że tak ale głupie jest wypowiadanie się matek córek na temat posiadania syna i odwrotnie (jak w tym wypadku). Głupie jest wymienianie zalet posiadania syna i córki, zupełnie jakby to była jakaś rzecz , sprzęt domowego użytku który w zależności od marki ma swoje wady i zalety. Mowa o żywych ludziach , dzieciach które są jakie są co w dużej mierze zależy od charakteru, wychowania . Nie rozumiem tego usilnego tuszowania zalet z posiadania córki a najgłośniej gdaczą matki które albo dzieci nie mają albo mają syna. Ja mam dwoje dzieci. Pierwszy urodził się syn, mądry , fajny choć leniwy chłopak za to bardzo wrażliwy i zupełnie nie prymitywny i agresywny (może rozczaruję tym niektóre mamy) i był w rodzinie przyjęty jak należy, z radością i dumą (mąż, dziadek) , po trzech latach urodziła się córcia i porównując swoje dzieci mogę jedynie napisać że córka jest dojrzalsza, bardzo ułożona i bystra . Syn i córka są bardzo do siebie podobni więc dogadują się znakomicie. Co to wogóle za twierdzenie że matki uzaleznione od mężów mają córki? Te kobiety które znam to akurat bardzo niezalezne , mądre babeczki i mają córki które noszą podobne cechy , mam też znajomą która wybrała spokojne życie domowe (nie pracuje zawodowo) i ma syna. Wszystko to są ludzie kulturalni na poziomie. Porównywanie dziecka do kury lub koguta? Przypatrzcie się temu co tu wypisujecie i jaki wy poziom prezentujecie. Ktoś napisał że dumą mężczyzny jest wybudować dom, posadzić drzewko i spłodzić syna? Ilu mężczyzn zdążyło w życiu wybudować dom, posadzić drzewo ? Bo spłodzić syna już łatwiej i nie jest to wielki wyczyn, większym wyczynem jest sprowadzić to dziecko na świat przez kobietę właśnie . Ktoś tu mądrze napisał że niejeden facet czytający te durne wypociny śmiał by się i nie przestawał i to prawda! Mężczyźni szanują swoją płeć . Wstydem i hańbą są głupie kobiety które plują na swoją płeć i one nie zasługują na żadne dziecko .

Gość gość
Ja jak to czytam (mam dwóch synów) to zastanawiam się czy te kobiety co piszą kierują się faktycznie tym jak myślą czy tylko i wyłącznie zawiścią i złośliwością. Niedowartościowanie, kompleksy, nieudane życie, złość na ludzi którzy są szczęśliwi i zadowoleni - te cechy skupiają się w osobach które zakładają podobne tematy. Kiedyś Holoubek powiedział że nienawidzi ludzi głupich z natury - bo z takiej głupoty wyleczyć się nie da.

Gość gość
Patrząc na te zdjęcie które ten idiota ,tutaj na kafe wstawił i co ono przedstawia to utwierdzam się coraz bardziej w przekonaniu że lepiej córki nie mieć ,jego na zdjęciu nie widać ale ją doskonale i dziewczyna głupia jak but dała sobie taką fote zrobić ,zero szacunku do siebie samej to jak inni mogą mieć dobre zdanie o takiej......

Gość gość
A syna który to zdjęcie robił chciałabyś mieć? :D

Gość gość
Nie no ja uważam że od każdej nawet najmądrzejszej córki lepszy taki Przemo , Chłopak 22 czy jeszcze jakiś inny który tu pisze i się przy tym onanizuje i wstawia foty swojego penisa. Duma jak cholera mieć takiego syna a przy tym drzewo zasadzone i dom wybudowany wszystko zrekompensuje :D. Dodajmy do wora wszystkich pedofili, g****icieli, zboczeńców i morderców płci męskiej.....No koguty jak się patrzy i jak dumą napawają :)

Gość gość
A ty wiesz że to zdjęcie zrobił czyjś syn ,bo może córka, fotografa nie widać ,widać dwoje ludzi a właściwie jednego bo drugi tylko kawałek ,robią rzeczy które są potrzebą ludzką ale że dawać fotografować twarz w tej sytuacji to normalne nie jest ...

Gość gość
Wczoraj mój syn przyniósł z przedszkola pewną rewelację , nie wiedziałam nawet jak zareagować bo zdębiałam. Powiedział MAMO DZIEWCZYNY SĄ GORSZE OD CHŁOPAKÓW BO NIE MAJĄ PENISA I SIKAJĄ D**Ą. Syn ma cztery latka i w domu się nie klnie ale widać jak co siedzi w głowie jego kolegów i pomyślcie że takie rzeczy krążą w umysłach tak małych dzieci a skąd? Od dorosłych, od nastolatków podsłuchane gdzieś na podwórku pewnie. Rosną potem synowie i mężczyźni przeświadczeni że są zawsze i w każdej sytuacji lepsi od dziewczyn i kobiet a dorosłe babska jeszcze temu wtórują.

Gość gość
Zarówno Przemo jak i panna lodzia byli kiedyś słodkimi bobasami ,więc nie ma o czym gadać .

Gość gość
Mam 18 lat i pamiętam jakie cuda wyprawiali moi koledzy w szkole czy poza nią, nie pomyślelibyście że można takie rzeczy robić i to chłopaki mający normalnych fajnych rodziców . Niejedna moja koleżanka nie namawiałaby do takich paskudztw i głupot . Jesteście naiwne albo macie jeszcze małe dzieci bo ja też mam 10 letniego brata i póki co jest ok.

Gość gość
Moi znajomi w wieku gimnazjalnym wymazali w szatni mojej koleżance (nielubili jej bo nie miała piersi i była trochę "lewa" na Wf ie) kurtkę spermą . Jeden z tych kolegów był moim dobrym kolegą i nie spodziewałabym się czegoś takiego. Ta znajoma zmieniła szkołę a ci się jeszcze nabijali że mogła zbierać z kurtki i napchać sobie tym c*pkę (ich tekst) bo to jedyna szansa na dziecko bo jest taka piękna czy nikt jej nawet nie zg****i. To byli czyiś wychuchani, dobrze uczący się synowie. Nie nabijajcie się tak z własnej płci bo ludzie to ludzie, są różni, jedna dziewczyna pójdzie się za przeproszeniem kurwić inna skończy studia a seks zacznie ze stałym chłopakiem, jeden chłopak będzie się lumpił i brał każdą panienkę (wielu takich w mojej szkole było) a inny będzie normalny. Dorosłe jesteście a zachowujecie się jak szczeniary.

Gość gość
Lepiej mieć ta płeć która ma lepiej w życiu ,kobieta na starcie ma przej****e to ona rodzi dzieci ,to ona potem płaczę jak zostanie sama, patrząc nawet na durne tematy na kafe kto się żali a to ciąża ,a dziecko ,a rozstępy ,brak kasy ,pracy ,brak faceta brak alimentów same minusy ,facet zawsze sobie poradzi szybciej niż kobieta niż większość kobiet o tak ,to kobieta zostaje starą panną ,a facet cóż singlem ,wiecznym kawalerem któremu znudzi się żona ,szuka nowej a kobieta styrana życiem dochodzi do siebie i pretensje do kochanki na kafe wylewa.Taka jest prawda .

Gość gość
No nie wiem bo mój brat narzeka że musi pracować i tyrać i mało pieniędzy z tego zostaje bo żona wydaje, że nie ma czasu wyjśc z kumplami bo jest dziecko i wiele innych rzeczy :D. Fakt , faceci nie rodzą ale rzadko kiedy w życiu są szczęśliwi i mało szczęścliwy jest ten co ma duże wymagania których życie nie daje spełnić. Ilu jest tych szczęśliwców pijących pod sklepem czy knajpą? Lepiej być kobietom bo kobiety są silniejsze a mężczyźni już od urodzenia są słabsi i zdrowotnie i psychicznie.

Gość gość
Kobieta ma więcej pracy w domu przy dzieciach i tyle ale zawsze spadnie na cztery łapy jak kot, mężczyzna jak już się przewróci to ciężko mu wstać i prędzej się stoczy. Moja mama w kryzysie finansowym postawił wszystko na szalę i podniosła dom na nogi, tata nie dał rady i zaczął pić z czego go również mama wyciągnęła. Dobrze ktoś tu napisał, kobiety są silniejsze .

Gość jak czasami zdarzy się
wizyta u lekarza to w kolejce często widzę starsza osobę z córką. Mam nadzieję, że to przez przypadek, i że synowie też potrafią opiekować się rodzicami na starość.

Gość gość
Ja bym nie chciała mieć syna bo matki bardziej się martwią o synów by mieli dobre życie by byli szczęśliwi i nie przemęczali się, by mieli dobrą zonę co będzie dobrze mu gotować by syn nie zmarniał itp itp. Ojcowie martwią się o córki a matki o synów bardziej i to samo potwierdziła moja mama i teściowa :D. Jeszcze nie mam dzieci i jak będzie syn to będę jak reszta chwalić go pod niebiosa a jak córkę to postawię ją na piedestale ale póki co myślę że z córkami jest lepiej bo ma większą szansę by być zadowoloną z życia. Kobiety bardziej pragną domu i dziecka a ku temu życie zawsze w końcu zmierza i mężczyźni są tu często przegrani bo oni tak tego od razu nie pragną a jak już to mają to często cierpią po cichu . Najlepsze życie mają mali chłopcy , ewentualnie nastolatki bo czują się silni, wolni itp (chyba że są ofiarą męczoną przez towarzystwo kolegów) ale jak już się ożenią, będą mieć dzieci to oklapną, staną się mało żywotni i mało szczęśliwy. Lepiej mieć córkę.

Gość gość
jak czasami zdarzy się wizyta u lekarza to w kolejce często widzę starsza osobę z córką. Mam nadzieję, że to przez przypadek, i że synowie też potrafią opiekować się rodzicami na starość. Moja babcia miała 3 synów i kto się opiekował babcią ,moja mama czyli synowa ,ale i dziadek bardzo tylko babcia się krępowała strasznie dziadka i synów i dlatego moja mama się zajmowała Ale mam też wuja co do samej śmierci opiekował się matką i teraz sam potrzebuje pomocy i opiekuję się nim jego syn .Tak że jak się wychowa tak się ma ,tak myślę .

Gość gość
a no i często też te kobiety z starszymi osobami to są opiekunki .

Gość gość
a ja takim znajomym odpowiedziałabym,że najważniejsze,by było dziecko zdrowe!!!!

Gość gość
Takie kurczę silne te kobiety a tutaj co druga płacze .

Gość gość
No, faceci nie płaczą to prawda a i tak słabsi są i to jest udowodnione naukowo. Płaczą osoby które nie boją się okazywać emocji, facetom okazywanie wylewnie emocji nie przystoi więc więcej tłumią w sobie i kumulują stres i agresję a to jest słabość.

Gość gość
Moja ciocia ma trzech synów i jedną córkę i ci synowie to byli jej ulubieńcy a teraz żaden nie chce się nią zająć w chorobie tylko proszą siostrę ciągle by to robiła i kuzynka to robi bo się poczuwa, tamci mają obowiązek głęboko w tyłku.

Gość gość
Tutaj chodziło że płaczą w przenośni a nie dosłownie ,

Gość gość
A co ma piernik do wiatraka? Co ma żalenie się na kafe to tego jakie są kobiety naprawdę? Faceci też między sobą gadają, obgadują i narzekają a mają się za silnych :D

Gość gość
A co ma piernik do wiatraka? Co ma żalenie się na kafe to tego jakie są kobiety naprawdę? Faceci też między sobą gadają, obgadują i narzekają a mają się za silnych Ma dużo bo mają przesrane .

Gość gość
No zgadza się, faceci mają przesrane, babę w domu, dziecko i pracę na dom i utrzymanie rodziny :D....Ok