Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepszy synek niż córeczka

Polecane posty

Gość gość
Dokładnie ludzie są beznadziejni. Nigdy im nie dogodzi, tylko tym swoim gadaniem potrafią niejedną kobiete w depresje doprowadzić, jeżli jest na to podatna. U mnie tez było niedowierzanie, gdybanie że, może jednak lekarz sie pomylił.....Dorośli a gorsi od niemowlaków

Gość lubie słoik habakuka
a ja wszystko potrafie zrozumieć wytlumacze wam, dlaczego ja nie lubie dziewczynek... oczywiście nikomu o tym nie mowie i jak dowiadywałam się ze bedze corka, to gratulowalam, nie wyskakiwałam z głupimi,osobistymi uprzedzeniami mam 25 lat i czesc moich "koleżanek" czy znajomych ma nieplanowane dzieci- dziewczynki- są wredne, rozwydrzone, jak dla mnie głupie i wiem ze wyrosną tak samo głupie jak ich matki Ci madrzy znajomi jeszcze nie mają dzieci ale jak już będą mieli, to zapewne będą grzeczne i madre stad też moja niechęć to dziewczynek- aczkolwiek jeśli będę miała dziewczynkę, to wiem ze będzie grzeczna i madra jak ja :) a te moje głupie znajome gdyby miały chlopcow, to teraz zapewne nie lubiłabym chlopcow :)

a wlasnie... zauwazylam ze kobiety mądre, zaradne, w typie bizneswoomem mają samych chłopcow, a te nie za madre, uzależnione od męza, których pasją jest oglądanie seriali i pamietnikow z wakacji mają corki. ale to znow moje subiektywne odczucie... może co cos w tym jest a może to tylko przypadek i nie wyskakujcie z tekstami- "a co jeśli ktoś ma chłopca i dziewczynke" tego nie wiem, napisałam jak to jest jeśli są same dziewczynki lub sami chlopcy

Gość gość
Zgadzam się dziewczyny są rozwydrzone ,podpuszczają ,nabijają z innych biedniej ubranych ,jak daje słowo nie widziałam jeszcze aby chłopaki nabijały się z chłopaka że ma gorsze buty a u dziewczyn to widziałam wiele . aż bym w pysk strzeliła chętnie ale nie mam prawa .Nie warto mieć córki w tych czasach .

Gość gość
dziewczynki się niestety dzisiaj tak w większości wychowuje, po prostu za bardzo je się rozpieszcza. W moim otoczeniu ostatnio rodzą się same dziewuchy, niektóre koleżanki mają po 2 albo 3. Potem pójdą do przedszkola, szkoły a w grupie/ klasie same dziewczyny będą, które sobie oczy wydrapią za chłopaka czy ładniejsze ubrania.

hahaha dobre z tym wydrapywaniem sobie oczu :D ja np. uważam ze kobiety sa dużo głupsze od mężczyzn... madrych kobiet niestety jest bardzo malo

Gość gość
Niech ci bedzie,ze kobiety inteligentne rodza chlopcow,akurat mi to pasuje :D Ale moze to one wybieraja tych wlasciwych facetow...? :D :D

Gość gość
A ja mam syna jest cudowny jednak marze by kolejne dziecko to była córeczka, fajnie jest doświadczyć wychowywania obydwu płci.

Niewazna plec, niewazne czy zdrowe, wazne, ze mozesz je miec - swoje wlasne, wymarzone, planowane i oczekiwane DZIECKO. Urodzisz i bedziesz kochac, wszystko inne - a ludzkie opinie przede wszystkim - nie maja zadnego znaczenia!

Gość gość
"a wlasnie... zauwazylam ze kobiety mądre, zaradne, w typie bizneswoomem mają samych chłopcow, a te nie za madre, uzależnione od męza, których pasją jest oglądanie seriali i pamietnikow z wakacji mają corki." haha, właśnie - np. Martyna Wojciechowska, Jolanta Kwaśniewska, Beata Tyszkiewicz, Demi Moore, Madonna, Lidia Popiel, Teresa Rosati, itp., itd. - same szare myszy bez głowy do interesu, nic dziwnego, że mają córki :D prawda jest taka, że więzi matki z córką nic nie zastąpi. mój brat najmłodszy, najdłużej mieszkał z rodzicami, wyprowadził się i nawet nie zadzwoni, ja i siostra kontaktujemy się z mamą codziennie. dziewczynka to szczęście dla całej rodziny, chłopiec jest to jest

Gość agniesia837344
mylicie się D*pissimy, żyjecie w kraju muzułmańskim gratuluję ślepoty suki

Gość agniesia837344
nie zauważyłyście, że jesteście baby ścierwem i nikt was nigdy nie szanował, was, waszego zdania i waszego ciała? jak się rodzi córka to wszyscy myślą - o suka przyszła na świat, będzie zależna, będzie trzeba płacić całe życie

Gość gość
haha, właśnie - np. Martyna Wojciechowska, Jolanta Kwaśniewska, Beata Tyszkiewicz, Demi Moore, Madonna, Lidia Popiel, Teresa Rosati, itp., itd. - same szare myszy bez głowy do interesu, nic dziwnego, że mają córki smiech.gif HAHA a połowa wymienionych zaistniała dzięki swoim mężom ,druga połowa dzięki cyckom .

Gość gość
A oglądałyście Wielki Gatsby tam padł tekst na temat córek .

Gość o booooooooooszzzzzzzzeeeeeeee
nie. A co tam było na temat córek?

Gość gość
Nie rozumiem co piszecie o odsuwaniu syna od matki,naprawde chcecie zeby wasze dzieci w doroslym zyciu trzymaly sie waszej spodnicy i to niewazne czy to syn czy corka,dajcie im dorosnac i pozwolic wybrac tylko matki kochajace malpia miloscia takie p*****ly wypisuja dzieci sie kocha nade wszystko ale do cholery rodzice tez maja swoje zycie ,a po wychowaniu dzieci czas na swoje pasje.Kochac trzeba z glowa to ani synowa ani ziec nie beda niezadowoleni :)

Gość gość
w moim otoczeniu też mieć syna to nobilitacja, dziewczynki nie wzbudzają takiego entuzjazmu. wiecie syn to duma, przedłużenie rodu itd. no tak się przyjęło i już. nawet to znane przysłowie: PRAWDZIWY MĘŻCZYZNA musi spłodzić SYNA, zasadzić drzewo i postawić dom. widzicie tę korelację między byciem prawdziwym mężczyzną a posiadaniem syna? i tak do tego większość ludzi podchodzi, szczególnie facetów

Gość gość
lepszy kogut niz kureczka

Gość gość
Nie ma lepszych-gorszych,ale fajnie,ze jest synek ;-)

Gość gość
Żeby kobiety tak źle się wypowiadały o swojej płci ..wstyd.

Gość gość
Ja bronie swojej plci,ale wole miec synka.Nie mowie "lepszy" ;-)

Gość gość
lepszy gołąb niż gołąbeczka

Gość gość
lepszy żab niż żabeczka

Gość gość
Lepszy kogut niż kureczka? Kogut potrzebny tylko jeden do zapłodniania resztę męskich kurczaków się mieli bo są bezuzyteczne i tylko karmy by potrzebowali a zostawia się kury :D. Tak czytam ten temat i wierzyć mi się nie chce że kobieta potrafi tak niedoceniać własnej płci . Mężczyźni by się z was śmiali i kiwali głowami bo oni są zawsze od dziecka przeświadczeni że są lepsi pod każdym względem a wy głupie gołębice to potwierdzacie :)

Gość gość
Moja ciocia ma dwóch synów którzy ani przystojni ani mądrzy nie są, typowe tępole uzależnione od rodziców portfela natomiast ciocia to zaradna kobieta mająca swoją firmę i to ona trzyma dom w ryzach. Gdzie tu logika wedle waszego głupiego myślenia? Przykłady bierzecie z tanich czasopism czy co? :D Jedna zawistna baba założyła temat (posiadaczka synia) a reszta pisze głupoty a autorka podpisuje co jakiś czas za kogoś jako gość i temat głupi jak but się kręci ;)

Gość gość
Ale co Was tak boli ,chyba każdy ma prawo do własnej woli ,jedne wolą córki inne synów i to ich święte prawo .

Gość gość
Niestety najlepsze jest jednak DOBRE DZIECKO. Przekonacie sie same jak dorosnie i nie bedzie wtedy wazne czy syn czy corka.

Gość gość
Co to za durnowate podziały na lepsze i gorsze? dziecko to dziecko :)

Gość xjxcj
A to co Ty mieszkasz w Indiach że dziewczynki im się nie podobają? No tak.. Lepsze agresywne, bardziej prymitywne chłopaczki.. Male zawsze słodkie, a potem już w wieku 7 lat widać różnice.. Dzisiaj na podwórku jak widziałam jak gowniarz traktuje babcię... I jeszcze 1 rozmowy o seksie. LOL. Ale to kwestia wychowania tez sa madrzy rodzice którzy wychowują fajnych ludzi :)

Gość 1254
Niestety najlepsze jest jednak DOBRE DZIECKO. Przekonacie sie same jak dorosnie i nie bedzie wtedy wazne czy syn czy corka. Święta PRAWDA.