Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepszy synek niż córeczka

Polecane posty

Gość gość
Jakby facet miał wychować od noworodka dziecko, siedzieć w domu zajmując się nim, robiąc zakupy, sprzątając , gotując a często też pracując zawodowo to by się osrał i padł , tacy silni są. Oni nadają się tylko do narzekania na kobiety, pracy i płodzenia, na tyle siły im jeszcze wystarcza ...noi na obżeranie się słodyczami .

Gość gość
A ja jak patrzę na swojego brata czy często męża to bym nigdy facetem nie chciała być. Mąż by bezemnie zginął, nawet nie wie gdzie w kuchni leżą widelce i jak nakarmić dziecko czy ugotować zupę :D. Totalnie niezaradni. Wysłać do pracy i tyle, tyle potrafią.

Gość gość
Jestem facetem mam swoje lata i mam 2 synów i córkę ,mój brat ma 2 córki i nie wie jak z nimi gadać ,mówi że syn to syn i jemu zostawił by to co ma a trochę ma a tym dziewczynom nie da nic, woli przepuścić sam bo ich faceci na tym łapę położą i gówno będzie z pracy jego życia , a córy takie latawice że pewnie na jednym mężu nie poprzestaną bo jedna już do drugiego ślubu się szykuje a ma 25 lat a druga dzieciata niezamężna nawet nie wiadomo kto ojciec i gdzie ,moi synowie są odpowiedzialni ,mają dziewczyny takie w miarę im się trafiły synów wychowywałem do córki wychowania się nie wtrącałem ,żona wychowywała .

Gość gość
Pewnie twojemu bratu trafią się synowe k***y, zostawi synom majątek i te synowe położą na nim łapę. Głupie gadanie. Ja znam małżeństwo którym syn przepuścił uskładane pieniądze na panienki i dobre życie i jeszcze przychodzi pożyczać pieniądze . Z mojego otoczenia raczej narzeka się na synów .

Gość gość
Ja mam syna i córkę i wolę przykładać się fo wychowywania córki bo widzę że jest sens, syn ma 15 lat i nie mogę do niego dotrzeć, powiedziałam mężowi że ma się nim zająć tylko że mąż nie potrafi. Córka ma 19 lat dostała się na studia, ma poukładane w głowie, syn niestety był od dziecka problemowy ale teraz przeszedł samego siebie i nachętniej bym uciekła. Nie zyczę nikomu takiego dziecka jak ja mam i mówię to bardzo poważnie. W moim otoczeniu nie ma córek na które ludzie by narzekali wręcz przeciwnie więc to wszystko zalezy od wychowania .

Gość gość
jednak cos w tym jest bo bardzo chcialam miec syna i na szczęscie urodzilam synka.Jak staralismy sie o drugie dziecko,to w owulacji żeby też był syn i urodziłam bliznięta,dwóch cchłopców.teraz mysle,ze przydałaby sie córeczka jako czwarte dziecko.

Gość gość
Trzech chłopców w tym bliźnięta i jeszcze dziewczynkę do takiego towarzystwa pchać? Nie żal by ci było dziewczyny? Przecież zrobiłby się z niej babochłop przy tylu chłopa i jeszcze nie miałaby się z kim bawić.

Gość gość
Znam taka rodzine,gdzie czwarta jest dziewczynka i ma sie doskonale w tym ukladzie :-)

Gość gość
Moja kuzynka ma dwóch braci i dogadywała się z nimi bardzo dobrze ale niestety kobiecości ma w sobie mało i w dzieciństwie też była bardzo chłopięca przez to. Ja uważam że jak już ktoś ma trójkę chłopaków to powinien na tym pozostać, nie ma sensu żeby przyszła córka miała u swojego boku tylu braci bo to nie rozwija ale hamuje kobiecość...niestety.

Gość gość
Ja też jestem tego zdania że jak ma się chłopaczków w domu to lepiej im będzie we własnym towarzystwie a dziewczynka męczyłaby się jedynie jako ta jedyna. Ja wychowałam się właśnie z trójką braci , typowych chłopaków z różnicą wiekową pomiędzy najmłodszym 4 lata i pamiętam doskonale że wysilałam się dość mocno by im dorównać by być taka jak oni by chcieli mieć we mnie kompana w zabawie. Dziewczyna w takim towarzystwie robi się lekko szorstka , mało kobieca i to jest jedyna wada ale za to bardzo przykra natomiast wydawało mi się że byłam sprawniejsza od koleżanek i mniej delikatna za to nie potrafiłam dobrze dogadać się z dziewczynami i brakowało mi poczucia że jestem kobieca czy seksowna. Ogólnie wiek dorastanie przez to wspominam jako niewypał.

Gość gość
e tam gadanie ze babochlop ja wychowalam sie wsrod samych chlopakow mam braci i kuzynow z nimi od malenkosci trzymalam sztame babochlopem nie jestem ale nie powiem ze nie wplynelo to na mnie w jakis sposob , lubie majsterkowac , malowac , wiertarka czy mlotek nie problem poza tym nie dogaduje sie z kobietami tak latwo nie potrafie szeptac po katach odgadywac snuc intryg , gadac o p*****lach lubie konkrety i potrafie przyp.... piescia w stol ale jestem szczupla dlugowlosa kobieta i uwielbiam szpilki

Gość gość
Dwóch braci dla dziewczyny to już tłok a trzech to już przesada ....bo rodzicom mało i nagle zachciało im się córeczki. Takim kapryśnym rodzicom życzyłabym czwartego chłopaka ;)

Gość gość
26.08.13 O to jesteś dobrą babą do piwa ale do seksu bym cię nie chciał :)

Gość gość
mam 2 synow i sie ciesze,teraz dziewuchy nastolatki sa duzo gorsze od chlopcow, zachowanie i ubior ordynarne,takie mlodociane ku**rewki

Gość gość
Ja mam 3 braci...Nie narzekam,siostry mi nie brakuje i babochlopem jakos nie jestem .

Gość gość
Ja mam siostrę a średnie mam technik mechanik i tez potrafię sama poradzić sobie w domu , również nie lubię obgadywania i intryg ale mam w sobie dużo kobiecości i zawsze świetnie dogaduję się ze swoimi koleżankami i zawsze miałam to szczęście że trafiałam na super dziewczyny. Swojego chłopaka potrafiłam oczarować nie musząc walić pięścią w stół (mojego by to chyba zniechęciło :D ). Uważam że za dużo męskiego pierwiastka przy jednej dziewczynie nie jest zbyt korzystne dla niej.

Gość gość
Ej,z k***wkami to nie przesadzaj ! I facet tez-kogo obchodzi z kim chcesz sie seksic :O

Gość gość
A ja mam dwie córki (już dorosłe) które były bezproblemowe i dobre uczennice i studentki . W domu kiedy próbowałam coś z mężem stworzyć (własna działalność) róznie bywało, nie zawsze na wszystko starczało , czasu dla dzieci też było mniej ale nie zawiodłam się na córach nigdy, same gotowały obiad i robiły zakupy już w średniej szkole . Przenigdy nie zamieniłabym swoich dzieci na najlepszego syna.

Gość gość
26.08.13 Jak może ci brakować siostry skoro nigdy jej nie miałaś i nie wiesz jak to jest ją mieć :D. Gratuluję tylu bracholi, sama mam dwóch ale wcale dobrze nam się razem nie żyje .

Gość gość
A ja przenigdy moich synow....Logiczne :)

Gość gość
A ja przenigdy moich synow....Logiczne :)

Gość gość
A ja swojego zamieniłabym na córkę siostry , chyba nam ktoś podmienił dzieci bo ta mała lgnie do mnie a ja do niej , natomiast syna nie rozumiem do końca .

Gość gość
To wspolczuje-synkowi :(

Gość gość
synek ma 15 lat i jest potworem

Gość gość
Ja zawsze chciałam miec córkę . Do połowy ciąży lekarz twierdził ze będzie chłopiec .Dopiero na 3d wyszło ze jest dziewczynka . Pamiętam jak bardzo cieszyłam się ze będę miala córeczkę :)

Gość gość
Ja chciałabym córkę w przyszłosci, bo chłopców nie da się ladnie ubierać i sa ordynarni i mało inteligentni :O Dziewczyny są lepsze pod każdym względem.

Gość gość
PISZESZ ZE CHLOPCY SA ordynarni i malointeligentni i nie mozna ich ladnie ubrac ,, to moze twoj maz taki jest i boisz sie by nie odziedziczyl cech po tatusiu, msle ze woglole nie powinnas miec dzieci a corki to juz woglule bo jesli bedzie taka jak ty to wspolczyje mezowi 2 kretynki w domu,

Gość gość
kto napisał,że chłopców nie da się ładnie ubrac,otóż można i to super,,

Gość gość
Mniej inteligentni od dziewczyn-tez nie sa !No way :D

Gość gość
tak, tak, brońcie facetów. prawda jest taka, że świat byłby lepszy, jakby na nim rządziły kobiety, a faceci tylko ograniczają kobiety, bo są głupsi i się ich boją!