Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaasssddff

Jak myślicie

Polecane posty

Gość aaaaaasssddff

Hej ostatnio miałam robiony kompleks badań (krew, żelazo,magnez,tarczyca,mocz,ekg itp.) wszystko było jednak w normie. Ogólnie zlecono badania ze względu na ewentualną tarczycę, jednak wychodzi na to że to zwykła nerwica (w sumie dobrze) jednak są pewne objawy które mnie martwią a zostały zbagatelizowane lub po prostu nie wzięto ich pod uwagę. Mianowicie, od dłuższego już czasu mam problem z zachowaniem równowagi, kiedy chce iść prosto, musze sie naprawde skupic ale i tak po jakimś czasie zaczynam zbaczać i chwiać się. Kiedy próbuję chodzić "tiptoczkami" jest jeszcze gorzej bo już dosłownie lecę. Częste bóle głowy, osłabienie (stoję w kolejce albo gdzieś idę i nagle robi mi się słabo), zapominanie różnych słów, np wczoraj przez pół dnia próbowałam przypomnieć sobie słowo "taras". Myślicie, że skoro lekarz nie wziął tego pod uwagę jak to mówiłam, to nie jest to nic, czym wypadałoby się martwić?

Gość aaaaaasssddff
dodam że miałam też problem z orientacją w terenie, tzn nie mogłam "zrozumieć" że jestem w jakimś pomieszczeniu, cały czas wydawało mi się że to nie jest to pomieszczenie.

Gość aaaaaasssddff
up

Gość Nikitttta
a może to coś z błędnikiem w uchu. Idź do laryngologa.