Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci dlaczego tak szybko idziecie z kobietami do łóżka

Polecane posty

Gość gość

czesto na 1 randce dobieracie sie do nas i domagacie sie na sile seksu, robicie rozne podstępy typu upijanie albo g***t psychiczny. Dlaczego jestescie takimi dewiantami i zbokami seksualnymi ?

Gość znawca obrzydliwości kobiet
bo wiemy że łatwo was złamać i zależy nam tylko na sexie. matki zamiast siedzieć w pracy powinny uczyć córki jacy są faceci, jakie są kobiety i jakie powinny być relacje facet-baba

Gość gość
Bo o to chodzi. Nie o związek, ale o seks. Związek to często produkt uboczny, niestety.

Gość gość
Dymać! Dymać! Dymać! A niech to! Uciekła na drzewo!!!

Gość gość
bo wiemy że łatwo was złamać i zależy nam tylko na sexie. matki zamiast siedzieć w pracy powinny uczyć córki jacy są faceci, jakie są kobiety i jakie powinny być relacje facet-baba xxxx a ojcowie w tym czasie powinni dalej zwodzic kobiety i r****c wszystko co popadnie ;)

Gość gość
No i tak ma byc ;) ja tez nie rozumiem dlaczego mialabym z facetem bawic sie w randkowanie jak moge go juz miec na pierwszej randce ;)

Gość gość
Bo tego od nas kobiety wymagają byśmy mieli jak największe doświadczenie seksualne więc próbujemy każdą zaliczyć.

Gość emotional85
niekoniecznie, ja uwielbiam zdobywac, najpierw spojrzenie, dotyk, uśmiech, serce a łozko gdzies na końcu. tyle ze i kobiety sa dzis bardziej nastawione na seks. "lubie kwiaty ale wole orgazm"

Gość gość
/Bo tego od nas kobiety wymagają byśmy mieli jak największe doświadczenie seksualne więc próbujemy każdą zaliczyć./ wiekszej bzdury dawno nie czytalam :D nie ma to jak zwalac na kobiety nawet tego,ze sie ma takąnature by chcieć zaliczać kogo popadnie ja jestem kobietą a brzydze sie facetami ktorzy mieli dużo partnerek wiec nie wiem o jakich kobietach piszesz

Gość gość
Tylko o tych co sie puszczaja od rana do wieczora a czasami i nocami

Gość gość
Emotional - dobrze, że istnieją tacy mężczyźni.

Gość gość
Jak możesz się brzydzić takim? W końcu sprawdzony towar, tyle go miało/on miał je, wszystko jedno. Taki ma być mężczyzna, ogier. A nie jakaś popierdółka z jedną miłością w życiu, ble.

Gość gość
Bo wyd*pczyć was chcemy... a nie p*******ć głupot o bohaterach M :-)

Gość gość
''Taki ma być mężczyzna, ogier.'' Sram na takich ogierów :P

Gość gość
To zostań przy swoich zniewieściałych p*****h, masa ich teraz. Mamusie tak wychowały, jak ojciec akurat d*pczył sąsiadkę, drugą sąsiadkę i może jeszcze ich psa, jak akurat wypił kielicha za dużo:)

Gość gość
żartujesz z tym ogierem co? :D towar,ale ja nie chce towaru ja chce faceta który jest porządny,taki co miał wiele nawet jak jest zdrowy kojarzy mi się że jest zakażony syfem. Poza tym dlaczego ja,dziewica która czeka na kogoś wyjątkowego miałabym sie związać z facetem który na mnie nie czekał i r****ł co popadnie,czyli ani nie jest wyjątkowy i ma sprzeczne z moim podejście do seksu.Jest sprawdzonym d****arzem ;) Czemu miałabym sie oddać komuś kto na to nie zasługuje i wkurzać się że on już przeżył to wszystko z innymi więc dla niego to nie jest coś tak ekscytującego jak dla mnie. No i nie uważam że facet który ma 1 przez całe życie jest popierdółką. Może jestem jakaś inna ale mnie odrzucają r****cze tak jak facetów odrzucają puszczalskie.

Gość alladyn5
bo towar trzeba zawsze najpierw dobrze sprawdzić żeby nie było reklamacji, jak za łatwa to też niedobrze bo pewnie puszczalska, jak za długo to pewnie cnotka, a z taką się nie użyje i zycie tylko zmarnowane

Tylko nie wiem kto wymyślił, że facet co pcha fiuta do przypadkowych c*p jest świetny i doświadczony w łożku? Każda kobieta jest inna i najczęściej trzeba się zgrać, poznać co kto lubi wiec to wymaga czasu. Idąc tokiem myślenia, że kobiety chcą doświadczonych i sprawnych w łóżku to facet powinien mieć kilka długich związków by nabrać takiego doświadczenia, a nie jednorazowe przygody czy wizyty u d****i.

Gość gość
krwawa Tylko nie wiem kto wymyślił, że facet co pcha fiuta do przypadkowych c*p jest świetny i doświadczony w łożku? Każda kobieta jest inna i najczęściej trzeba się zgrać, poznać co kto lubi wiec to wymaga czasu. Idąc tokiem myślenia, że kobiety chcą doświadczonych i sprawnych w łóżku to facet powinien mieć kilka długich związków by nabrać takiego doświadczenia, a nie jednorazowe przygody czy wizyty u d****i. xxxx Tylko, że dziś większość kobiet chce wszystkiego od razu i nie rozumieją, że mężczyźnie też trzeba dać trochę czasu a może się okazać świetnym w łóżku. Takie samo rozumowanie jest u dzisiejszych kobiet odnośnie "wolnych " facetów. "Jak wolny to znaczy, że coś z nim jest nie tak. " tylko, że kiedyś musi być ta pierwsza normalna kobieta co nie będzie go skreślała za to, że będzie pierwszą partnerką nie tylko seksualną ale życiową a o taką normalną dziś naprawdę trudno.

"Tylko, że dziś większość kobiet chce wszystkiego od razu i nie rozumieją, że mężczyźnie też trzeba dać trochę czasu a może się okazać świetnym w łóżku. " Większość kobiet jest przeciętna i szuka przeciętnego związku. Swoje myślenie fiutem zwalaj na co innego ;)

Gość gość
Gdybym myślał fiutem to od dawna byłbym r****czem. A jeśli chodzi o myślenie kroczem to robi to większość kobiet.

Gość krwawa a ty szybko
do lozka poszlas?

Gość gość
jak mialem 20 lat to wytryski byly po 4-7 dziennie i siedzialem w oknie onanizowalem sie i patrzylem jak dziewczyny chodza