Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna123

jak wybaczyć zdradę

Polecane posty

Gość naiwna123
On nie poznał jej kiedy był ze mną tylko nie zakończył poprzedniego związku tak jak powinien , od marca już się z nią nie spotkał a miał mozliwość bo ja wyjechałam na poczatku maja i wracam do Polski za 2 tygodnie , więc gdyby chciał , miał wolną rękę , choć wielokrotnie go o to prosiła

Gość naiwna123
Spotkał sie z nią dwukrotnie , ale podobno wymuszała to na nim i szantażowała , jechał z myslą zeby to zakończyć , ale nie potrafił jej powiedzieć wprost , ze to koniec

Gość gość
... i musial jej przetlumaczyc kutasem w pochwie. Ze to koniec, oczywiscie. Chyba zrobil to skutecznie.

Gość gość
tak jakbym czytała o swojej sytuacji...jeszcze napisz, ze ma z Toba dziecko i będziemy miały tak samo..:(

Gość gość
tlumaczyl jej 2 razy, doglebnie, tak, aby na pewno zrozumiala. Ze to koniec, oczywiscie. A nie, to ona go szantazowala. I pod szantazem stanal mu kutas. I pod wplywem tegoz szantazu wlozyl jej go do pochwy i wykonywal posuwiste ruchy :D Gdzie sie rodza takie kobiety, autorko? Chetnie skorzystam

Gość gość
A niedoszla byla krzyczala: "Zerzniesz mnie, ty podly, albo... nie zerzniesz!" I ten biedaczek musial sie ugiac pod szantazem tej okrutnej niedoszlej bylej :( Pociesz go, ty nieczula suko!

Gość gość
rzadko sie zdaża zeby ktos zdradził tylko raz , ale jednak wszystko jest mozliwe

Gość kanapa na dachu
Roznie w zyciu bywa. To, ze raz Cie zdradzil nie oznacza, ze zrobi to ponownie. Nie sluchaj kobiet nienawidzacych mezczyzn. Kieruj sie wlasnym przeczuciem. Sprobuj zaufac jesli Ci nadal zalezy.

Gość hahahahahahahahahahahahaha
"Roznie w zyciu bywa." niby tak, ale walka z rachunkiem prawdopodobienstwa jest glupota. Zdrajca ma zdrade we krwi- tzn. ma taki, a nie inny schemat zachowan, rozwiazywania konfliktow, itp. Wiec zdradzi ponownie.

Gość gość
trzeba z dużą świecą do kościoła iść zapalić i na klęczkach czekać aż zgaśnie powtarzając cały czas wybaczam , wybaczam ....

Gość gość
zależy mi , ale się boję i nie wiem jak postąpić, potrzebuję mądrych rad , praktycznych od osób które mają za sobą podobne doświadczenie. Nie mamy dziecka i nie planowalismy. Partner jest po 50 -ce , raczej nie jest typem kobieciarza tak mi sie przynajmniej wydawało. Mówił , że marzy o domu pełnym ciepła i miłosci , po moim powrocie chciał abysmy wspólnie zamieszkali , nie wiem co o tym wszystkim mysleć