Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaszankaMielona

Wesele

Polecane posty

Gość KaszankaMielona
Mieszkam z nimi bo studiuje. Mieszkam to jest za duże słowo. Pomieszkuje. I pomagam im w firmie, żeby wiedzieć że chociaż trochę sobie zarobiłam na te studia. Nie chodzi mi o jedzenie na mieście. Jak chcą niech jedzą. chodzi o to że ta laska sobie nic ze starań moich rodziców robi. W końcu ktoś gotuje to należałby się szacunek a nie "nie ma co jeść" kiedy stół pełny. Wystarczyło powiedzieć, że dzisiaj nie jedzą z nami. Ale sorry. Jeśli ktoś do poduszki "wali 4 browce" co noc to coś jest nie halo....

Gość KaszankaMielona
Kinga- a to dla ciebie dziwne że moi rodzice chcą mi zapewnić przyszłość i dają na studia? Kiedy maja za co? Ja jestem im wdzieczna za to co dostaje i o nic więcej nie proszę.

Taaa, jednakowoż ja na Twoim miejscu zajęłabym się swoim życiem a nie cudzym :o i nie gdybałabym co będzie jeśli brat będzie miał bachory, przez co dla Ciebie zostanie mniejszy kawałek majątku. Nie Twojego zresztą

Nie, to nie jest dla mnie dziwne. Też mi dają bardzo dużo i jestem im za to wdzięczna, ale nie liczę na ich majątek i nie zastanawiam się nad nim w tym sensie że kiedyś będzie mój

Gość KaszankaMielona
Ja się nie zastanawiam kiedy będzie mój, bo go nie chce. Nie chce tylko tego, żeby taka patologia niczym pchła ssała z mojej rodziny. Zrozumiesz o co chodzi kiedy tobie się takie coś przydarzy.

Gość KaszankaMielona
Wgl z kąd wnioskujesz, że mi zależy na kasie? Gdzie to napisałam?

I jestem ciekawa co Ty "studiujesz"...z Twoją znajomością ortografii domyślam się że uczelnia musi być jakaś średnia :) Cossinus pewnie, albo coś pokrewnego :p

Gość KaszankaMielona
Szanuje innych tak jak oni mnie. Piszę wszędzie że dziewczyna to alkoholiczka i leń. To nie to samo co ty wypisujesz o spadku itp. Można się dzielić ale nie można dawać osobie która jest bierna czeka na kaskę na piwko. To że ktoś z ortografii jest słaby nie oznacza że jest głupi. Nie zarzucaj mi wrogości bo sama nią epatujesz. Jeśli farmację nazywasz słabym kierunkiem....Cóż jestem ciekawa jakie jest twoje wykształcenie. Ale nie wnikam w to. To twoja prywatna sprawa.

Gość KaszankaMielona
Zawsze mnie zastanawiało co robą osoby na forum, które nie chcą pomóc i nie mają nic na temat do napisani ale żeby innym podogryzać są pierwsze. Niska samoocena, nudy a może chęć dowartościowania się w jak najprostrzy sposób.?

Gość KaszankaMielona
Podejrzewam że sama jesteś taką osobą o jakiej piszę.....no cóż. Może ktoś inny mający podobne przeżycia się wypowie?

Gość KaszankaMielona
Masz tak wielkie mniemanie o swojej "inteligencji" że nie potrafisz interpretować.....Nie chce mi się z tobą kłócić.

Gość KaszankaMielona
up

Gość gość
nie pisze sie "Z KĄD" tylko "SKĄD" zapamietaj