Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam swoje aspiracje

Obawiam się że miałbym szansę tylko u prostej dziewczyny

Polecane posty

Gość Mam swoje aspiracje
Nie kryję się z prawicowymi poglądami, lubię się n*****ć z gejów itp. A pijakiem nie jestem. Alkohol piję rzadko, bo stawiam na treningi. Jednak popijawy z kumplami to jedne z najbardziej błogich chwil. Lubię też podróżować, czytać, uprawiać dziwne rośliny, interesuję się też elektroniką użytkową z wysokiej półki oraz niecodzienną kuchnią

Gość gość
Bardzo mi przykro, ale nie jestes interesujacy i nigdy nie bedziesz. Nawet do takich nie startuj, bo sie tylko osmieszysz. :D :D

Gość korposucz
a moze autor by chcial taka? http://www.erathic.com/folios/albums/fenua-orama-corporate-girl-2009/Corporate-Girl-inHK-erathic.com-2.jpg autorze, jeszcze slowko, bo uciekam: nas nie interesuja chuligani z UK, w ogole zadni chuligani! albo jestes wystylizowanym hipsterem, ktory slucha deadmau5, albo jestes eleganckim gosciem w garniaku, ktory jezdzi audi (przykladowo). ALBO jestes dyrektorem i masz na wszystko wyjebane. tylko te 3 typy maja szanse u korpolasek. ty nie masz zadnej, ale to zadnej szansy na taka dziewczyne. ona nawet na ciebie nie spojrzy. get real i celuj w swoj target, a moze nawet przestaniesz byc prawikiem :D

Gość Mam swoje aspiracje
Może i jestem trochę niedojrzały, ale mi się nie marzy dojrzały związek, a taki bardziej luźny - wspólne imprezy, seks i dzielenie zainteresowań

Gość Mam swoje aspiracje
Chuliganka to często kuźnia wysoko postawionej i bogatej gangsterki

Gość gość
Tja. :D Jeszcze tylko troszeczke mięsni sobie wyrzezbisz i na 100% zostaniesz drugim "Baranina". Żyj dalej w świecie fantazji. Zycze powodzenia. ;)

Gość Mam swoje aspiracje
Umawiałem się z dziewczynami, ale to dawno temu, nigdy nic z tego nie wyszło, nie wiedziałem jak to pociągnąć

Gość gość
Autor zyje wswiecie fantazji. Zamiast znalezc sobie dziewczynie na swoim pozimoie marzy o czyms do czego nie ma dostepu.

Gość Mam swoje aspiracje
Bo nie kręcą mnie dziewczyny proste. Kręcą mnie koleżanki z biura, które jednak albo są zajęte albo bardzo wymagające, a facet dla nich musi mieć auto

Gość gość
Jak chodzi o męskie dresy to Venum! Manto się chowa przy tym! Jak chodzi o kobietę-będzie Ci bardzo ciężko znaleźć satysfakcjonującą Cię kandydatkę. Jeśli kobieta jest nastawiona na karierę raczej wybiera mężczyzn o podobnym lub wyższym statusie. Dodatkowo raczej nie przypadną jej do gustu mecze i dresy. Owszem MMA jest pociągające ale jeśli nie jesteś Khalidovem raczej nie ma co liczyć, że rzucisz ją na kolana. W dzisiejszych czasach co 10 trenuje jakiś sport walki.

Gość Mam swoje aspiracje
Nie noszę dresów

Gość gość
jak cię nie kręcą PROSTE to znajdź sobie KRZYWĄ i po sprawie ::D🖐️

Gość gość
A wybacz przeczytałam pobieżnie temat ;)

Gość taki jeden facet 1984
za dużo analizujesz, gdybasz , fantazjujesz ,a za mało robisz. Zacznij od ogarnięcia siebie wtedy i z dziewczynami będzie łatwiej.

Gość takie korporacyjne panny
pewnie popieraja PO

Gość Zuzanna Amelia ææ
Autorze - nie jest tak zle. Nikt jeszcze nikogo nie zmusil do tego aby sie na kogos napalil. Z pustego i Salomon nie naleje. Tak jak napisalam: jesli jakis typ dziewczyn Cie nie kreci to na sile sobie nie wmawiaj ze sie uda. To nie ma sensu. I to nie ma nic wspolnego z dojrzaloscia emocjonalna, bo czy dojrzaly czy nie to i tak nie przeskoczysz tego ze jakas panna bedzie dla Ciebie aseksualna. Z takiego czy innego wzgledu. Tak samo jest w druga strone kiedy dziewczyny za wysoko przymierza i startuja do faceta , na ktorego w ogole nie maja szans. Tylko problemy z tego sa.

Gość ferdek wlochaty
lepiej sie naucz okna myc porządnie bo taka korporotacyjna to sama nie pomyje a na gosposi skąpi wiem bo moja zonka sprzatala u takiej jednej puki sie panna po 40 nie hajtnela i teraz mezus zap..sza po szybkach

Gość najgorzej ze ludzie
z korporacji stoja za PO

Gość gość
oddam ci swoją chcesz?

Gość gość
z doświadczenia wiem, że szlag by Cię szybko przy takiej kobiecie trafił. ja co prawda nie pracuję w korporacji, ale mam wykształcenie, nie jestem ze wsi, uwielbiam czytać, chadzam do teatru, galerii sztuki, znam się na muzyce i kinie, mam znajomych na poziomie. spotykałam się z takim jak Ty, po pół roku uznał, że moje próby nawiązania kulturalnej konwersacji na jakiś temat w konkretnej chwili to było "marudzenie i czepianie się pierdół" oraz "wymyślanie", ponieważ on nie odczuwał potrzeby myślenia, rozwijania się, dokształcania. przerosłam go, a Ciebie przerośnie kobieta jeszcze lepsza ode mnie, bo takiej szukasz.

Gość moze spotykalas sie
z prostym facetem

Gość gość
Autorze,zejdź na ziemie.Skończyła filologię polską i rosyjską. Pracuję jako tłumacz. Osoba taka jak Ty nie ma u mnie raczej szans. Mój mąż jest rosjaninem, architektem. Przystojny, błyskotliwy.Inteligentna kobieta nie zwiąże się z kimś takim jak Ty. Miałeś swoją szanse,zeby popracowac nad sobą .Nie masz kasy,nie ejstes ciachem,nie ubierasz sie modnie, nie masz prestizu, wlasdzy i przede wszystkim WYKSZTALCENIA. Obniz loty,bo naprawdę skończysz samotnie.

Gość gość
Uprzedzam,by nie czepiano się mnie o literówki. Piszę z dotykowego telefonu, który ma idiotycznie male pola na litery.

Gość gość
każdego polaka powinno się kastrować po urodzeniu niech się ścierwo nie mnoży....

Gość gość
Coś dobrze piszesz po polsku jak na obcokrajowca;). Ja mam Rosjanina, ale to bez znaczenia.

Gość Mam swoje aspiracje
Nie interesuję mnie modne ciuchy, wolę twardy i sportowy styl. Studia skończyłem, ale robię jako biurwa. A wolę skończysz samotnie, niż diametralnie obniżać loty. Zresztą teraz bym sobie po prostu uprawiał seks z jakąś fajną studentką

Gość gość
hahahha autorze, wake up:D

Gość gość
gdybys byl tak z***bisty za jakiego sie podajesz ,to nie musialbys tylko marzyc.Obnizac loty?a kim ty jestes,zeby cos obnizac:D