Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam swoje aspiracje

Obawiam się że miałbym szansę tylko u prostej dziewczyny

Polecane posty

Gość Mam swoje aspiracje

A marzy mi się wykształcona, z korporacji, pewna siebie, błyskotliwa, przebojowa, nieobciachowa, wielkomiejska. Proste, "wiejskie" dziewuszki są dla mnie aseksualne. Nie jestem jednak ani modnisiem ani garniturowcem. Ubieram się na sportowo, nie mam auta, nie słucham modnej muzyki, piję z kumplami piwo przed TV oglądając mecz, do tego mam prawicowe poglądy z którymi się nie kryję

Gość gość
ja jestem taka, jaka opisujesz i ... spotykam sie z dyrektorem sasiedniego departamentu :P ktos taki jak ty nie mialby szans. zweryfikuj wymagania, bo na razie bujasz w oblokach

Gość Mam swoje aspiracje
Nie wyobrażam sobie bycia z dziewczyną, która jest po zawodówce, ogląda seriale, słucha Ona Tańczy Dla Mnie, nie ma specjalnego gustu i jest po prostu miękką kluchą

Gość gość
obawiam sie ze u prostej dziewczyny nie masz szans proste dziewczyny sa proste - albo jestes na 100 procent albo w*********j opowiadac bajki w korporacjach

Gość gość
no to przyzwyczajaj sie do samotnosci, bo kobiety zawsze wybieraja partnerow stojacych wyzej od nich ;) nic mnie tak nie podnieca, jak wladza i pozycja

No to ja jestem prostą dziewczyną, bo nie mam wykształcenia wyższego i jestem chyba zbyt średniomiejska (te przeklęte, marne 400tyś mieszkańców) :(:( Ale pracuję w korporacji:classic_cool: Na najniższym szczebelku wprawdzie, jednak to i tak chyba na plus u tak wspaniałych i wyszukanych ludzi jak autor, co?

Gość Mam swoje aspiracje
Czyli proste kobiety chcą facetów prostych w 100%, najlepiej pracujących fizycznie?

Gość Mam swoje aspiracje
Dodam, że źle nie wyglądam, więc może rozważę sypianie przygodnie z takimi przebojowymi, pewnymi siebie dziewczynami

Gość gość
Widzisz, ja jestem dziewczyna ze wsi, ale studiuje w duzym miescie, odbywam praktyki, staze zwiazane z kierunkiem studiow. Nawet jak wracam na wies na wakacje to nie interesuja mnie tutejsi faceci. Po prostu zaczynasz sie obracac w innych kregach ludzi, znajdujesz z nimi wspolny jezyk, zainteresowania, wspolne poglady na swiat.

"więc może rozważę sypianie przygodnie z takimi przebojowymi, pewnymi siebie dziewczynami" Masz jakieś 30lat na karku?:D

Gość Mam swoje aspiracje
Używając epitetu "wiejska" nie miałem na myśli pochodzenia, tylko raczej sposób bycia

Gość gość
szukaj raczej kobiety na swoim poziomie. u takiej masz 60% szans, ze dostaniesz kosza. u takiej jak ja- 100% ;)

Gość Mam swoje aspiracje
Jestem w przedziale 25-30, ale wyglądam młodo. Co tu dużo mówić - nie spracowałem się w życiu, jakoś tak studia ładnie się u mnie połączyły z pracą biurową. Więc jestem typowym biurowym mieszczuchem, który lubił swego czasu sporo imprezować

Gość gość
no nie- nawet prosta kobieta chce faceta lepszego od siebie. ale czesto poprzestaje na chceniu, bo nie ma warunkow, zeby zdobyc tego lepszego. i finalnie konczy z takim samym prostaczkiem. im wyzsza pozycja kobiety w swiecie, tym wieksze wymagania, co do pozycji partnera

Gość gość
Wiem! Ale ja kiedys bylam taka wiejska, do tego mieszkalam na wsi. Teraz wszystlo sie zmienilo. Juz nie mam o czym rozmawiac z moimi dawnymi kolegami. Zazwyczaj ludzie podobni wiaza sie z podobnymi. W ogole masz szanse na rozmowe, poznanie takiej eleganckiej i inteligentnej pani?

Gość Mam swoje aspiracje
Tylko mam wrażenie, że dla koleżanek z biura mogę być za bardzo obciachowy - obcinam się na krótko, nie noszę modnych ciuchów typu Diverse i H&M, raczej wyglądam bardziej jak kibic, noszę dżinsy, sportowe obuwie, t-shirty, bluzy. Nie chodzę na solarium, nie żeluję włosów, nie noszę zarostu

Gość gość
Dokladnie! zazwyczaj kobieta chce by facet byl chociaz o szczebel wyzej niz ona mam wrazenie, ze tobie chodzi tylko o fizycznosc, a czy cos by cie laczylo z taka kobieta? Pasje, zainteresowania, sposob spedzania wolnego czasu?

Autorze, myślę, że z takim podejściem masz niewielkie szanse nawet u takiej studentki jak ja ;) Bez urazy, ale facet zakładający od dłuższego czasu takie tematy (serio, nie chce mi się już ich szukać, ale teksty o pani z korporacji tu ponad rok czasu zamieszczasz) na babskim forum to marny kandydat na partnera, pod względem dojrzałości emocjonalnej.

Gość Mam swoje aspiracje
Jak najbardziej mam szansę na obcowanie z tymi wszystkimi wygadanymi, imprezującymi, modnym studentkami i młodymi pracownicami biurowymi już po studiach, tylko nie wiem czy dla nich mogę być interesujący

Gość Zuzanna Amelia ææ
A ja mieszkam na strasznym zad*piu gdzie psy d****i szczekaja i do najblizszego sklepu mam baaardzo daleko. Jak chce sie rozerwac , pojsc do kina czy obejrzec cywilizacje to musze pojechac daleko , wiele kilometrow do miasta. Naprawde. I nawet zgadzam sie z Toba ze zycie w miescie a zycie w lesie to dwa rozne swiaty. Mysle tez ze dla kogos takiego jak Ty taka dziewczyna ze wsi to na pewno byloby nieporozumienie. Nie dlatego ze wies ale dlatego ze Ty sam juz taka relacje skresliles. Wiec moja rada - omijaj wiejskie dziewczyny., Trzymaj sie tylko tych z miasta , wygadanych, obytych i tylko do nich startuj. Tak bedzie lepiej dla wszystkich stron.

Gość gość
tylko nie wiem czy dla nich mogę być interesujący mowie ci szczerze, na podstawie wlasnego osadu i osadu jakichs 20 kolezanek z pracy- nie mozesz byc dla nas interesujacy. moooze jedynie jako kolega/przyjaciolka z penisem. ale w sensie damsko-meskim- NIE.

Gość Mam swoje aspiracje
Mam pasję i zainteresowania, jak najbardziej. Jest jeszcze mały problem - ćwiczyłem na masę mięśniową, nie rzeźbiłem się i mam niestety mam masywną budowę ciała, na pewno nie wyglądam jak szczupły, wyrzeźbiony przystojniaczek. Jestem raczej takim miśkiem. Nie mam brzucha, ale łapy spore i niewyrzeźbione. Taki dresowaty karczek ze mnie

Gość Mam swoje aspiracje
Ja nie skreśliłem nikogo ze względu na wieś. Po prostu nie lubię kluskowatych, prostych dziewuszek. Na wsiach mieszkają przecież też lekarze, prawnicy itp.

Koleś, czy Ty w ogóle kiedykolwiek z jakąkolwiek się umówiłeś?:D

Gość Zuzanna Amelia ææ
W dalszym ciagu uwazam ze powinienes omijac szerokim lukiem wszystkie wiejskie dziewczyny. Z tych samych powodow co do tej pory.

Gość fajtłapa
Do autora: z tego co czytam to masz problem ze sprecyzowaniem pojecia "prosta" nie wspominajac juz ze nie potrafisz dokladnie okreslic swojego wieku "25-30". Moze jestem baranem nie potrafiacym czytac ze zrozumieniem ale prosze napisz dokladnie jak wedlug ciebie jest prosta kobieta?

Gość korposucz
hmm... kafe traktuje moja wypowiedz jako spam, wiec przeklejam wam wszystko. tam macie fotki dziewczyn, o jakie autorowi chodzi, jakich nie chce i co musialby zrobic, zeby zdobyc te fajne :D http://pastebin.com/0gj6yHJ6

Gość Zuzanna Amelia ææ
Nie moge otworzyc tych linkow. Mozesz powklejac te zdjecia ?

Gość korposucz
no wlasnie nie moge, bo kafe mi nie przepuszcza ich, traktujac jako spam :O mi sie normalnie otwieraja, zaznacz link i kliknij prawym przyciskiem ''otworz w nowej karcie"/. albo skopiuj i wklej do przegladarki

Gość Mam swoje aspiracje
Faceci tam wklejeni wyglądają niemęsko. Dla męsko wyglądają np. zawodnicy MMA