Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam swoje aspiracje

Obawiam się że miałbym szansę tylko u prostej dziewczyny

Polecane posty

Gość korposucz
moze twoim zdaniem niemesko, ale naszym zdaniem wygladaja z***biscie :D a taki zawodnik mma moze co najwyzej dzwigac ciezary na budowie

Gość Zuzanna Amelia ææ
Blokuje mi te linki wiec i tak nie dam rady ich otworzyc.

Gość korposucz
masz interner explorer? zainstaluj sobie firefoxa ;)

Gość Mam swoje aspiracje
Zawodnicy MMA często są po studiach. A faceci z tamtych zdjęć po jednej konfrontacji z zawodnikiem MMA by się znaleźli w szpitalu. Ja w tamtych ciuchach czułbym się niemęsko, lubię twardy styl, kiedyś fascynowali mnie gangsta raperzy. A prosta dziewczyna to taka niezbyt bystra, mało obeznana z kulturą i sztuką, taka do bólu zwyczajna, oglądająca ciągle M jak miłość i słuchająca zespołu weekend i nie widząca nic w tym złego, że facet nie potrafi się wysławiać, ważne że na budowie pracuje i jeździ Golfem III oraz robi fuchy na czarno :D

Gość korposucz
ale przyznaj autorze, ze marzy ci sie taka dziewczyna, jak w moich linkach? :D modna, swiadoma siebie, wystylizowana, wyksztalcona?

Gość Granice dobrego smaku
Nie musi być wielce wystylizowana, ale wykształcona owszem. Nie musi być też piękna. Może być przeciętna, ale w miarę ładna

Więc zadam pytanie raz jeszcze. Autorze Z ILOMA DZIEWCZYNAMI dotąd się UMÓWIŁEŚ?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Autorze a moze wklej jakies zdjecia z netu kobiet ktore Ci sie podobaja i ktore Ci sie nie podobaja.

Gość korposucz
A faceci z tamtych zdjęć po jednej konfrontacji z zawodnikiem MMA by się znaleźli w szpitalu Ale oni w zyciu nie mieliby takiej konfrontacji :D po co? skad w ogole taki pomysl, ze mieliby sie spotykac z jakims karkiem, ktory zarabia walac innych karkow w twarz? ci z moich linkow pracuja w korpo, czesto sa kreatywnymi, maja sporo kasy, oryginalne zainteresowania, ustawione rodziny, markowe ciuchy- dokladnie takich facetow mam u siebie. i moje kolezanki leca na nich

Gość Mam swoje aspiracje
Kobieta na pewno nie może mieć stylu techno-dresiary

Gość Mam swoje aspiracje
Markowe ciuchy to żaden problem. Byle dres po podstawówce, który w Anglii segreguje śmieci może sobie kupić tam tanio ciuszki typu Lacoste, TH itp. Zresztą ciuchy firm typu Manto, noszone przez fanów sportów walki do tanich nie należą - bluza 250 zł itp.

Doczekam się odpowiedzi na swoje pytanie? Czy jesteś tak mało inteligentny, że nawet zbyć mnie nie potrafisz? ­ Ale rozumiem, że mamy do czynienia z facetem który nigdy nie był w związku, ba nie miał kontaktow z dziewczynami, a będzie rozważać "sypianie przygodnie z takimi przebojowymi, pewnymi siebie dziewczynami" :D O czym uprzejmie od miesięcy rozpisuje się na kafe :) Doprawdy urocze.

Gość prosta_dziewczyna
ja jestem prostą dziewczyną i dobrze mi z tym :D -lubię sprzątać i prać -lubię gotować -lubię starą polską muzykę -nie marzę o willi, porshe, ani o torebce za kilka tysięcy złotych (nie wyrzucam pieniędzy w błoto :D) -podoba mi się polski krajobraz, nie muszę co roku jeździć do Egiptu i udokumentować wyjazdu na fejsbuku -kocham zwierzęta -lubię WIOSKE :D

Gość Mam swoje aspiracje
Krwawa, zadajesz intymne pytania. A ja nie wyobrażam sobie pracy na roli, 7 dni w tygodniu, od świtu do zmierzchu. W tygodniu siedzę w biurze, w weekendy odpoczywam

Gość gość
Ja nie widze tych zdjec, ale jezeli autor wyglada jak jakis karczek to wspolczuje, tacy faceci maja powodzenie u lumpeksowych dziewczyn. Czesto widze takie pary. Kobiety lubia wysokich, szczuplych facetow enegancko ubranych ale bez przesady wystarcza fajne spodnie plus klasyczna koszula, nie kazdy musi latac w garniakach do tego obowiazkowo dobre buty i fajny zapach.

Gość gość
Autorze tematu, a nie zależy Ci na pięknej dziewczynie? Wnioskuje, że chyba nie bo nic na ten temat nie wspomniałeś. Piękna i prosta to chyba u Ciebie nie ma szans. Wolałbyś brzydka i obytą.

No lepszy, ale osobiście mnie takie zwiewne wydelikacenie razi. Chociaż dzięki takim facetom na męskich działach z***biste torebki są :D

Gość Mam swoje aspiracje
Nie szukam ani pięknej i prostej, ani brzydkiej i obytej. Starczy mi obyta, przeciętna, ale zgrabna, zadbana i apetyczna. Nie wyglądam jak wielki kark, jestem szczupły/normalnej budowy, ale przez treningi na siłowni na masę dość masywny

Gość gość
Sam jestes prosty czlowieku i nudny na dodatek, wiec czemu bujasz w oblokach i fantazjujesz o jakichs "korpo biczys"? Bierz sie za swoj target, bo do konca zycia bedziesz koniobijca. :P U dziewczyn z korporacji z duzych miast nie masz zadnych szans, bo one moga miec swojego kolege z biurka obok, na co im taki troglodyta jak ty? :D Przeciez ty nic soba nie reprezentujesz. :D Juz same prawicowe poglady cie skreslaja na starcie, a piwo i ogladanie meczykow przed tv skreslaja cie z listy potencjalnych partnerow czarnymi grubymi kreskami. :D :D

Gość gość
Chyba autir nie do kona otakiej marzy. Ta dziewczyna fajna, ale onchyba ma na mysli mloda elegantke w szpilkach, rajstopak, czarnej olowkowej spodnicy, ze skorzana torebka w dloni.

"Krwawa, zadajesz intymne pytania." Zaraz...jesteśmy na anonimowym forum, a ja nie pytam z iloma poszedłeś do łóżka i w jaki sposób to robiliście, ale z iloma się umawiałeś...i to takie intymne?:D ­ Bo jak dla mnie masz ZEROWE doświadczenie z JAKIMIKOLWIEK dziewczynami (czy to prostymi czy nie) a piszczysz na forum dla bab. Jak mówiłam, dojrzałość emocjonalna u Ciebie leży więc nie wiem czy jakakolwiek z odrobiną oleju w głowie Cię weźmie. O ile w ogole poznasz jakąś.

Gość Mam swoje aspiracje
Korposucz, na ciuchy dziś naprawdę nie jest ciężko zarobić, nie każdy ma ochotę kupować mało męskie ciuchy. Jak ktoś chce być 'macho; to woli zbierać pieniądze na kurtkę firmy Stone Island - droga firma, ale noszona przez chuliganów piłkarskich na zachodzie