Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak często przytulać się w trakcie starań o ciążę

Polecane posty

Gość gość

pytanie jak w temacie

Gość gość
codziennie :)

Gość gość
2-3 razy w tygodniu ;)

Gość gość
przytulaj się kilka razy dziennie jak czujesz taką potrzebę zresztą przytulać się możesz nawet jak się o ciążę nie starasz ja proponuję sex jak chcecie mieć dziecko

Gość gość
staramy się z mężem o dziecko już czwarty miesiąc i jak na razie nic z tego nie wychodzi:-(

To już teraz wiem dlaczego jesteście staraczkami wieloletnimi. Bo wam się wydaje,że od przytulania zachodzi się w ciążę ;P Może powinnyście trochę uaktualnić swoją wiedzę w tym temacie, po przedszkolu na pewno dodał ktoś coś więcej w waszej edukacji, niż to,że od przytulania są dzieci ;)

Gość gość
Nie dziwię się, że nie możesz zajść, bo w ciążę zachodzi się od seksu a nie samego przytulania.

Gość gość
Widać poczucie humoru w narodzie nigdy nie zginie. Poprawiam pytanie: jak często uprawiać seks podczas starań o dziecko? Poproszę o poważne odpowiedzi.

Gość Ojejjejjejej
Hehe pamietam taka ksiazeczke dla dzieci z mojego dziecinstwa, o rozmnazaniu. I tam wlasnie bylo napisane ze aby miec dziecko tata musi bardzo mocno przytulic mame;) coz, niektorym ta wiedza chyba rzeczywiscie utkwila w pamieci.

Gość gość
codziennie to nie za bardzo bo plemniki muszą 'dojrzeć'.... najlepiej to chyba tak co dwa lub trzy dni....

eee tam :) my się kochamy dla przyjemności z mężem, a że mieliśmy ochotę codziennie to udało się już w pierwszym cyklu:) i jakoś plemniki dojrzały:):):)

ja slyszalam teorie ze co drugi dzien to zolnierzyki silniejsze, w aptece mozna kupic test na owulacje i wtedy wieksze prawdopodobienstwo :) powodzenia

Gość gość
mi gin powiedział że co najmniej co drugi dzień. a jak bardzo chcesz to idź do ginekologa niech ci sprawdzi owulacje i powie ci dokładnie kiedy robić ale też nie ma 100 % gwarancji