Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

strona internetowa o prowadzeniu się Polek w Anglii

Polecane posty

Gość gość
a tu dla zydomasona leo o jego ulubiencach :) W pewnym mieście obok siebie znajdowały się Synagoga Żydowska i kościół. W sobotę idzie Rabin do Synagogi patrzy a tu ksiądz myje mu samochód, no to się rabin ucieszył ale i zastanowił. Następnego dnia czyli w niedziele idzie ksiądz na msze patrzy a tu mu rabin odcina rurę wydechowa w samochodzie. - Rabin co ty robisz z moim samochodem - krzyczy ksiądz. Na to rabin odpowiada; - Ty mi wczoraj ochrzciłeś samochód to ja ci dzisiaj twój obrzezam.

Gość gość
Mosze zaprosił na randkę swoją przyjaciółkę, Salcie. Spacerują po mieście i w pewnym momencie mijają elegancką restaurację. - Ach, jakie smakowite zapachy... - wzdycha dziewczyna. - Podoba ci się? - Mosiek na to. - Jeśli tak, to możemy przejść się tędy jeszcze raz.

Gość gość
i o naszych polskich "maczo" Siedzą mężczyzna i kobieta w przedziale. Mężczyźnie rozpiął się rozporek, więc kobieta próbuje mu jakoś elegancko zwrócić uwagę: - Hmm... "sklep" się Panu otworzył... Pan od razu zorientował się o co chodzi i zapiął rozporek, ale chciał wiedzieć, czy nie widziała przypadkiem czegoś więcej: - A, hmm... "kierownik" był? - Nie, tylko jakiś "fizyczny" leżał na worach...

Gość gość
Party przy basenie. Dwóch facetów: jeden biały, drugi murzyn. Biały wkłada swojego do wody i mówi: - Dokładnie 32,6 stopnia. Po czym to samo robi murzyn: - Dokładnie 2,70 głębokości.

Gość gość
Przychodzi mężczyzna do lekarza z podziurawionym członkiem. - Kto pana tak urządzi? - Żona widelcem. - A jak pan oddaje mocz? - Znam kilka chwytów na flet.

Gość gość
Rozmawia Leo_The_Tiger i facet 30 londyn: Jestem ostatnio tak napalony, że rżnę wszystko co się rusza. - Ja tam nie stawiam sobie takich ograniczeń...

Gość gość
Kolega do kolegi: - Żona strasznie mi marudzi, że od dawien dawna nie zabrałem Jej w jakieś drogie miejsce. - To zrób to - mówi kolega. Będziesz miał spokój. - Zrobiłem to wczoraj. Zawiozłem ją na stację benzynową.

Gość Grazikka
Tem maz to pewnie facet 30 londyn buhahah ten sam co wydaje 1000f na kobiety w restauracji

Gość Grazikka
Kobieta kąpie się w rzece. Jakiś mężczyzna ją podgląda. Nagle wychodzi zza krzaków i pyta: - Co pani robi? - Garaż sobie myję. Po chwili kobieta wychodzi z wody, kładzie się na plaży, ale po chwili patrzy, mężczyzna wchodzi do wody. - Co pan robi? - A samochód sobie myję. Mężczyzna po chwili wychodzi z wody, podchodzi do kobiety i pyta: - Ile kosztuje zaparkowanie w pani garażu? - 50zł. Mężczyzna zaparkował, daje kobiecie 50 zł, ale ta wydaje mu 20. Ten zdziwiony pyta: - Co pani robi? Przecież dałem równe 50 zł? - Tak tak, ale za maluchy biorę 30.

Gość samiec alfa alfa
gra wstępna to jak półgodzinne trąbienie przed wjazdem do garażu!