Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy anorektyczka zwiazalaby sie z anorektykiem sa tu jakies

Polecane posty

Gość gość

odpowiedzcie?

Gość gość
Witam. Ja juz z anoreksji prawie wyszlam. Chcesz pogadac?

Gość gość
Normalny facet nie będzie chciał anorektyczki. Jedyne rozwiązanie to anorektyk. A potem się zagłodzą na śmierć oboje.

Gość gość
od zawsze byłem puszystym dzieckiem, zawsze byłem na uboczu i nieakceptowany przez ruwieśników, potem przestałem akcetować sam siebie i swoich bliskich(?), zacząłem wymiotować okazjonalnie, od 13 roku zycia na zmianę chudłem po 10 kilo i przybywałem 15, pzeczyszczałem się, teraz mam 23 lata i odzywiam się badzo skomnie mam za zobą przygodę z surowym weganizmem w wersji mini, teraz, jem około 500 kcal dziennie max 800, mam 183 ważę 65 kilo jak dobrze pójdzie ale ciągle widzę że mam do zrzucenia jescze te 5 kilo czy 7, moje ciało jest zniszczone luźna skóra brak mięśni, roztępy, sino-bodowa twarz, żyje w izolacji tak naprawde nie wiem co ze mną jest...

Gość gość
Ja nigdy nie zrozumiem co musi mieć w głowie taki człowiek, który widząc w lustrze, że ma wyniszczony organizm jednocześnie dalej chce robić to ze swoim ciałem i się w dalszym ciągu wyniszcza. Czy gdybyś schudł te 5-7 kg uznałbyś, że jest okay? Czy wtedy pojawia się nowy cel?

Gość gość
Spokojnie. Jestes jeszcze mlody. Mozesz powrocic do dawnej wagi. Tylko zacznij jesc ja wazylam 40 kg przy wzroscie 162. Teraz waze 50, mam duze powodzenie, wygladam normalnie

Gość gość
właściwie to nie wiem moje ciało jest zniszczone nadwagą i pewnie bym musiał zrobić operacje żeby wyglądac zwyczajnie

Gość gość
Zacznij jesc, jestem mlody, masz szanse wrocicdo normalnosci. Ja na szczescie wewlasciwym momencie sie opamietalam

Gość gość
jak zaczynam jesc w miare normalnie to kończy się na wymiotach, przeczyszczniu, ćwieczeniach

Gość gość
wiatam waże 38 kilo i chetnie się pogłodze z tobą

Gość Moononoomnom
No to niezły z ciebie anorektyk skoro ważysz przy 180 65 czyli tyle ile ja a wyobraź sobie że ważyłem w gimnazjum czyli te 2 lata temu niecałe 55kg :) długa droga przed tobą na razie próbujesz zwrócić na siebie uwagę