Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ezperanssa

Wózek Passo proszę o opinie pani w sklepie plecała

Polecane posty

Gość gość
hmmm a nie zaproponowali Wam Luka ?

Gość gość
ten primo riko jest prześliczny,sama chcę go kupić:)

Gość Allikaa
Mam ten wózek i własnie przeszłam z gondoli na spacerówkę. Muszę przyznać, że świetnie wybrałam, nie mam nic do zarzucenia. Gondola była duża, więc długo mi posłużyła. Fajne jest to, że miała regulację oparcia i wywietrznik w budce, co bardzo przydało mi się w te upały. Na spacerówkę tez nie narzekam. Mogę ją wpiąć i przodem i tyłem do kierunku jazdy, a oparcie regulować jedną ręką, co jest zbawieniem ;) Co do całości, to materiał jest oczywiście piękny, kolor nie wyblakł, świetnie się trzymał. Stelaż łatwo się składa, pompowane koła są super. To co jednak najbardziej może przekonywać to niska cena. Przyznam, że na początku nie sądziłam, że za tak niską cenę mogę dostać tak dobry wózek. Jestem zachwycona i spokojnie mogę polecić wszystkim wymagającym Mamom.

Gość Dora i Kacperek
witam. mamy ten wózek i jetem ogólnie zadowolona polecam :) Mam jednak jedno "ALE" mianowicie w gondoli jest oparcie z regulowana wysokością, jednak jest zrobione z miękkiego materiału i kiedy mały się wygina to regulacja sama się opuszcza w dół. porostu nie trzyma pod ciężarem. to jedyny minus tego wózka.