Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak kupił mi na urodziny zestaw kosmetyków ehh

Polecane posty

Gość gość
fiku o tylko siedzi i napierdala jakiś bzdurny komentarz po każdym, won szmato bo śmierdzi

Gość gość
i co ? rozmawiałas z nim ?

Gość gość
To masz nauczke na przyszlosc. Na nastepne urodziny albo na święta kup mu zestaw Biały Jeleń albo jakieś śmierdzidło z bazaru. :D :D Satysfakcja chlopaka gwarantowana. :P No bo skoro on ma Cie w doopie to czemu Ty masz mu dawac jakies wyjatkowe prezenty? :O No, bo nie oszukujmy sie, szkoda mu kasy na Ciebie, chociaz pewnie podejrzewa ze Ty w zwiazku z jego prezentem sie wykosztowalas. I nie dosc ze jest skenra to jest troche chamski, bo taki prezent jak on Ci dal to sie kupuje bez wiekszej okazji, bo akurat rzucili jakis zestawik w sklepie, a nie daje sie dziewczynie na urodziny. :O Ja tez bym byla rozczarowana, bo jego prezent wyglada na taki z rodzaju "wszedlem do sklepu 15 min przed zamkniecime, wzialem cokolwiek z polki i jej dalem, zeby siedziala cicho". Zrobil to na odwal i masz prawo czuc sie podle. Ja to rozumiem. :)

Gość gość
A na urodziny to ja dostaje kase od ojca i ostatnio toffefee od brata. :D :D Chlopa nie mam, wiec oprocz czlonkow rodziny nikt mi niczego nie daje w darze. :P