Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nie pies na kosci nie poleci

Polecane posty

Gość gość

J***c wieszaki podazajace za glupia moda. Tak na prawde nadwaga moze byc sexy i wiekszosc facetow lubi puszyste dziewczyny ale malo ktory sie przyzna przez ta glupia mode. Kto sie zgadza ?

Gość gość
No pewnie kobiety też mają ochoty rzucać majtkami w zawodników sumo. Przecież każdy kocha krągłości, a kochanego ciałka nigdy za wiele.

Gość gość
"puszysta" dziewczyna mnie odrzuca. z dwojga zlego wolalbym za chuda niz jakas loche oczywiscie najlepsza jest szczupla, nie chuda ani nie tlusta

Gość gość
sorry ochotę* oczywiście, że miało być ochotę...bo jak jej nie miec

Gość gość
tak brak wciecia w tali jest seksowny tak zalana tluszczem d**a jest seksowna tak uda jak bazooki sa seksowne tak obwisle cycki z tluszczu sa seksowne tak pryszcze od wpierdalania syfu sa seksowne tak zadyszka po przejsciu 2 metrow jest seksowna tak pulchne ryje sa seksowne tak palce jak kielbasy sa seksowne tak swiecaca sie od potu twarz jest seksowna tak podwojny brzuch jest seksowny tak dwa podbrodki sa seksowne tak te plamy potu na ubraniach "puszystych" w lato jest seksowne tak problemy zdrowotne sa seksowne tak dziewczyny ktore sprzedalyby swoja rodzine za big maca sa seksowne tak zajmowanie 2 miejsc w autobusie jest seksowne tak zapach potu jest seksowny tak tzw. d**a z tylu glowy jest seksowna tak "puszyste" w strojach kapielowych sa mega seksowne taaaaaaaak powtarzajcie sobie to przed snem grubasy, ulzy wam to. a teraz idzcie op******ic swoja juz trzecia dzis kolacje

Gość gość
hahahahaha gościu wyżej... ale chyba tu autor nie miał na myśli jakieś osoby, co waży 200 kg :D Z nadwagą, a nie z chorobliwą otyłością ;) Owszem szczupłe osoby (nie chude) wyglądają lepiej (wg mnie), ale krągłości są naprawdę sexi. Ja mam trochę ciałka, ale nie zamieniłabym go na ciało anorektyczki. I mam wcięcie w talii (większe niż u szczuplejszych ode mnie koleżanek), d**y na głowie nie mam, nie pocę się po 2 metrach, nie śmierdzę, bo się myję, nie mam plam na ubraniach, cycki mam duże... ale nie wiszą do pasa :D a tego big maca chętnie oddałabym jakiejś wychudzonej pannie ;)

Gość a jak zgłosi to pojdziesz
a ja jestem grubawa i na powodzenie nie narzekam. ale nie podoba mi sie to :( chce schudnac ale biore prochy przy ktorych jest to cholernie ciężkie :(

Gość gość
grubawa czyli?

waze jakies 15 kg za duzo w stosunku do tego co powinnam :(

Gość gość
a co to jest ta tzw doopa z tylu glowy?hahahaha

niewazne jakie :( przepisane przez lekarza :(

Gość gość
a jestes niska czy wysoka?

niska :( wiem, przegrałam życie 😭

ważne. ja się bardzo dobrze znam na odchudzaniu czy ogólnie kontrolowaniu wagi. to że lekarz coś przepisał nie znaczy że nie można regulować wagi. jezeli nie chcesz pisać publicznie napisz na gg

Gość gość
no jak niska i z nadwaga to mozesz wygladac jak pulpecik :classic_cool:

dzięki dareios ale sobie sama poradzę :( może niedługo będę mogła przestać brać to govvno to uda się zrzucić

Gość gość
Tak się pocieszaj tłusciochu :p

no bo wyglądam jak pulpecik 😭

musisz wiedzieć jedno - rózne leki które się przyjmuje po prostu zmieniają zapotrzebowanie kaloryczne. utrata lub nabieranie wagi zalezy od różnicy między zapotrzebowaniem a kaloriami dostarczanymi. dlatego możliwe jest chudnięcie nawet na lekach hormonalnych

jak ciebie dotknie choroba to inaczej bedziesz spiewal, i tego ci zycze :O

nie biore hormonow, nie bede mowila jakie leki biore ale nie tylko przy hormonach sie tyje i ciezko schudnac.

Gość gość
ja się nie pocieszam, bo wolałabym być szczuplejsza owszem, chciałam tylko napisać, że co po niektórzy mają złe wyobrażenie na temat osoby, która ma 10-15 kg za dużo, bo taka osoba nie ma jakiejś d**y z tyłu jak to napisałeś i wbrew pozorom nie siedzimy cały czas i nie wpieprzamy wszystkiego co nam się nawinie pod rękę - jakby tak było, to nie byłoby 15 kg do zrzucenia tylko 100. Myślcie ludzie.

Gość gość
to daj jakas pogladowa fotke swojej figury. jak sie krepujesz to znajdz w google jakies zdjecie mniej wiecej...

Gość gość
Nie bede sie klocila, bo i tak bedziecie sie upierac przy swoim ale waze 47 kg, mam 171 cm i po prostu nie moge sie opedzic od facetow. Waze tyle dzieki niezdrowum dieta i wiem ze to glupie. Ale moze to tez kwestia szczuplej klasycznej twarzy, nie jakiejs prodtackiej, drogicz ubran. No i mam 19 lat wiec tez na plus. Ostatnio w lozku nowo poznany facet, cudiwny argentynczyk, zadbane cialo, bogaty, bardzo jaral sie moimi koscami biodrowymi i nie przeszkadzalo mu ze sie i nie obija, zreszta jestem swietna w lozku wiec tez na plus. Teraz mnie zjedzcie ale uwierzcie mi, wasz facet by was w mgnieniu oka zostawil za noc ze mna. Wasze kobiece ksztalty :)

Gość gość
A, i kobiety mowia mi ze wygladam strasznie i niezdrowo. Wiec to co mowia kobiety nie ma za bardzo znaczenia

Gość strzaleczqa
ciekawa jestem jaki lekarz daje prochy na nadwage 15kg?? :D:D