Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdxxgf

Dzisiejszym kobietom podobają się tylko zaradni wygadani szpanerzy

Polecane posty

Gość sdxxgf

Dzisiejsze Kobiety w wieku 20-30 lat mają bardzo wysokie wymagania wobec potencjalnego partnera wygląd to 20% sukcesu, najważniejsze jest dla nich żeby fość miał setki znajomych był maxymalnie wygadany dowc*pny ekstrawagancki i był duszą towarzystwa, musi mieć prawo jazdy bo paniusia sobie nie zrobi bo za ciężko w Polsce! Mile widziane aby miał prace ale bardzo wiele lubi jak je bije po mordzie 'bo to takie męskie' musi świetnie tańczyć bo koleżanki zazdroszczą anatomist spokojni faceci dla tych zmaterlizowanych dziewczyn cytuję 'niech zdychają w samotności, bo co to za facet, do którego po ukończeniu studiów żaden znajomy nie pisze i nie dzwoni przez miesiące'

Gość gość
No cóż kobiety to debilki :) Ja stary prawik mam je w d***e :)

Gość gość
po 30 im mózg zaczyna dopiero działać.

Gość gość
"Mile widziane aby miał prace " No trudno żebym brała sobie nieroba :O jakoś nie uśmiecha mi się utrzymywać faceta. Chyba, że mowa o związkach studentów wtedy nie zależało mi na pracy partnera. Reszta to jakieś totalne głupoty wyssane z palca zdesperowanego prawika.

a tak wgl to ten frajer podał / a same dobre cechy poza tym biciem :p wiec dlaczego takiego nie maja brać W sumie wypisz wymaluj to ja ;)

Gość gość
25.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość ale jakby ciebie miał facet utrzymywać to nie miałabyś nic przeciwko hipokrytko!

Gość gość
"ale jakby ciebie miał facet utrzymywać to nie miałabyś nic przeciwko hipokrytko!" Pracuje odkąd skończyłam studia i zarabiam na siebie pieniądze nie potrzebny mi darmozjad, utrzymywać to mogę psa a nie faceta.

nie masz kasy to sie nie pchaj w zwiazki chyba ze bez zobowiazan, rodzina kosztuje. I to sie tyczy obu płci.

Gość gość
no i po co sapiesz cioto? Trzeba było sie starać

Gość gość
Lars jesteś wolny ;)? Dużo o tobie Tu slyszałam. Podoba mi sie to jak piszesz

Gość gość
'niech zdychają w samotności, bo co to za facet, do którego po ukończeniu studiów żaden znajomy nie pisze i nie dzwoni przez miesiące' X W końcu jakieś mądre stwierdzenie na kafe

Gość gość
Lars_Ulrich nie masz kasy to sie nie pchaj w zwiazki chyba ze bez zobowiazan, rodzina kosztuje. I to sie tyczy obu płci. xxx Wytłumacz to tym pseudo kobietom.

ja nic tłumaczyć nie musze. Tak po prostu jest. Wiadomo, że facet powinien zapewnic rodzinie byt, ale to nie znaczy że kobieta ma stac z założonymi rekami. Takie czasy i tyle, co tu tłumaczyć. Radze lepiej dobierać partnerki i wymagac wiecej niz wyglad

Gość dobre dobre dobre dobre
zaradni i wygadani zawsze sie podobali. to zadna nowosc

Gość dobre dobre dobre dobre
kiedy to wyglad najbardziej faceta kreci . i sexapeal

Gość gość
Lars_Ulrich to c**a :D kafe

Gość gość
Lars gdzieś Ty sie szlajał tak długo nie byłeś na kafe.pl ❤️ ]serce] ❤️

Gość gość
Lars to gej !!! Wszyscy o tym wiedzą !!!

Gość gość
on jest mężczyzną, bo nie trzyma z ciotami tylko ma zawsze swoje zdanie. Poza tym jakby by gejem to by tu raczej nie siedzial

Gość Bears 2
On ponoć ma faceta ? Czy to prawda ? był o tym temat

Gość gość
odwalcie sie od niego prawiki :o to jest jedyny facet co tu nie gada od rzeczy i patrzy obiektywnie na każdy problem tutaj, i pewnie teraz to czyta i sie w was śmieje. Bo inny by tu pluł jadem jak leci

Gość gość
"musi mieć prawo jazdy bo paniusia sobie nie zrobi bo za ciężko w Polsce!" haha facet nieudacznik nawet jak zrobi, to nie ma czym jeździć to żal na benzyne! :D i kobieta wszędzie musi podwozić biednego faceta swoim autem bo on tak daleko ma :( "Mile widziane aby miał prace" MILE WIDZIANE? :D:D:D bez komentarza:D

Gość gość
Kobiety to materialistki :D

ja p*****le :o prawo jazdy co to jest? To jest nic normalna rzecz, nie wiem czemu wy robicie z tego nie wiadomo co.

Gość gość
25.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość haha facet nieudacznik nawet jak zrobi, to nie ma czym jeździć to żal na benzyne! smiech.gif i kobieta wszędzie musi podwozić biednego faceta swoim autem xxx A co to kobiecie korona z głowy spadnie jak to ona jest kierowcą w związku? A może zbyt leniwe jesteście i wolicie by wam d*pke wozić?

a czemu ty prawka nie zrobisz? co ci szkodzi przecież to przydatna rzecz. Każdy powinien zrobić prawko moim zdaniem.

Gość sdxxgf
Autorze, nie słuchaj bredni ludzi opanowanych przez różne demony współczesnego świata, Pan Jezus powiedział błogosławieni jesteście kiedy prześladują was i mówią wszystko złe na was z mego powodu zawsze sprawiedliwi będą prześladowani przez opanowanych modą na wpółczesnego wyglądu człowieka podążającego tylko za kasą i wygodniactwem. Jak tacy ludzie się niezmienią to nie ubikną piekła