Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliviaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jak to w koncu jest z tymi kolkami

Polecane posty

Gość oliviaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

moj synek nie mial kolki ani razu ma 3mce.czytalam ze kolki w 6tyg zycia sie zaczynaja a gdzies tak w 3mcach koncza.to bd mial czy nie?bo tesciowa mowi ze moze miec jak bd mial pol roku itd

Gość gość
Moj ma 10tyg i tez nie ma kolki ale mecza go czasami bolesne wzdecia. Ksiazkowo kolka trwa do 3-4miesiaca ale w teorii roznie z tym bywa bo moze trwac znacznie dluzej.

Gość Położna Angelika
Witam, chcę zbadać prawa kobiet ciężarnych i rodzących, wyniki wykorzystam w swojej pracy mgr..proszę o wypełnienie ankiety. http://moje-ankiety.pl/respond-51280.html Dziękuję! każda ankieta jest ważna! zapraszam kobiety które urodziły dziecko w latach 2011-2013!

Gość tu masz przykład
zo za bd nie umiesz normalnie się wysławiać i pisać? ciezko te 2 literki dostawić? jak nie miał kolek to nie miał i sie ciesz mój tez nie miał.

Nie ma? To się ciesz! Po co teraz zawracasz sobie tym głowę. Mi lekarka mówiła że kolki zaczynają się najczęściej w 4 tygodniu życia dziecka. U mojego dziecka pojawiły się dzień przed 4 tygodniem i trwały do 3,5 miesiąca.MASAKRA!

Gość gość
kolka tak naprawdę trwa 100 dni, u nas były praktycznie od urodzenia, nic nie pomagalo, skonczyl kolki zaczal zabki-jak nie urok to sraczka, wiec się ciesz. i nie jest tak ze kazde ma kolke, jedne maja inne nie