Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina w dupe

Kobiety ktore nie uprawiaja seksu analnego

Polecane posty

Gość Ewelina w dupe

... i sa w zwiazku, wiedzcie ze facet odejdzie do takiej co mu da w tylek.

Gość gość
jak lubi...jego wybór

Gość gość
Dlatego ja,zawsze wypinam tyłeczek.

Gość Ewelina w dupe
Radze wam jak najpredzej zmienic zdanie co do tego rodzaju seksu bo on juz moze miec inna :(

Gość gość
Nie zrezygnuję,bo lubię...a innej nie ma

Gość miła ona
Nie prawda ja jestem ze swoim juz 16 lat i lubie w tylek i jestesmy szczęsliwi.

Gość gość
Anal nie jest wyznacznikiem miłości w związku...

Gość Sasanka33
nic nowego - mój facet mówi że kobieta nie lubiąca anala i orala to tylko 1/3 kobiety :)

Gość gość
ale wy puste jesteście, aż żal

Gość gość
jak lubi pakowac w d*pe to niech spierrdala, najlepiej do drugiego faceta, na chooj mi taki pedal? 🖐️

Gość gość
dokładnie

Gość qqqqqqqqqqqqwwwww
jesli ma odejsc do innej, bo lubi walic w kiszke i stolec, to lepiej jak odejdzie predzej niz pozniej. do pani powyzej-widocznie dla twojego faceta kobieta to wylacznie kilka dziur do wsadzania,gratulacje

Gość gość
oczywiscie autor ma racje. Co to za kobieta ktora nie daje sie r****c w d*pcie swojemu wspanialemu jedynemu mezczyznie. Skoro godzi sie na oral i na sex waginalny to na delikatny analek tez powinna. Nie moglbym byc z kobieta ktora odmawia mi sexu analnego, toz to by byla jakas pruderyjna baba ze sredniowiecza

Gość Ewelina w dupe
Oczywiscie, ze nie moj facet nie traktuje kobiet przedmiotowo ale faceci to tylko faceci, jak im sie nie daje tego czego oni chca to niestety....

Gość gość
ja godze sie na anal tylko wtedy jesli facet rowniez daje sobie zapakowac w tylek :)

Gość gość
Nie rozpatrujcie tego tylko i wyłącznie poprzez pryzmat faceta,są kobiety,które seks analny uwielbiają.

Gość gość
Przestroga- w odbycie znajduja sie bakterie kalowe, podczas penetracji przedostaja sie do pracia i ida wglab, az do najadrzy co powoduje zapalenie i ogromny bol. U osoby pasywnej czeste sa szczeliny odbytu i bliznowce.

Gość gość
wsadz sobie te przestroge w d*pe.

Gość gość
U 7% kobiet uprawiajacych seks analny rozwija sie przetoka (rana pomiedzy odbytem a wagina). Kal usuwany jest przez pochwe. Nierzadko nadkazona zostaje macica.

Gość Alina223
No wlasnie ja bym sie bala uprawiac seksu analnego. co jakby partner mi cos tam uszkodzil?

Gość gość
Troche edukacji nie zaszkodzi, poczytajcie czym groza wasze praktyki. Zakazenie najadrzy,powiklania- bezplodnosc, permanentny(staly) bol, wydzielina ropna w spermie, nieprzyjemny zapach(gnijacy).

Gość gość
Bliznowce u osoby pasywnej, zwezenie swiatla odbytu, stolce tzw olowkowe(cienkie), wydalane z trudem. U 3% pacjentow konieczne wylonienie stomii(sztucznego ujscia jelita, na brzuchu), wiazace sie ze stosowaniem workow stomijnych zbierajacych odchody. Trwala szczelina odbytu, bolesna przypadlosc utrudniajaca wyproznienia, czesto koniecznosc stosowania srodkow przeciwbolowych i przeciwzapalnych. Czestsze zakazenia intymne, pomimo zachowywania zasad higieny, zniszczenie naturalnej flory bakteryjnen pochwy, wprowadzenie bakterii kalowych i gnilnych. Mozliwosc rozszerzenia infekcji na macice i przypadki=bezplodnosc.

Gość gość
gdzie wy wyczytaliscie te brednie.

Gość gość
Publikacje proktologiczne.

Gość gość
Gdzie my wyczytalismy te brednie? Te 'brednie' to czysta prawda! Skoro d**a nie jest do r****nia to jesli uprawiamy seks analny musza byc tego konsekwencje.

Gość gość
Jesli cos nie pasuje do twojego swiatopogladu, to nie znaczy,ze sa to brednie. Powazne powiklania sa dosc rzadkie,ale jednak wystepuja,wiec radze sie zastanowic przed podjeciem tego typu wspolzycia. Najczestsze sa "zwykle" zakazenia, nadal nic przyjemnego.

Gość gość
przydalyby sie jakies linki do tych bredni. sex analny jest bezpieczny , ja to wiem. wystarczy duzo nawilzacza, prezerwatywa i odpowiednie przygotowanie czyli lewatywa i zwieracz musi byc delikatnie rozciagniety juz, mozna to zrobic palcem albo gadzetami z sexshopu. oczywiscie kobieta powinna byc zdrowa to znaczy nie miec zadnych hemoroidow czy innych chorob odbytu i wtedy mozna jechac. Ja juz tak robie z moja partnerka od 6 lat i zadnych problemow nie mamy a robimy to 2 razy w tygodniu, czasami dosc ostro. No ale co ja tam moge wiedziec, wy wiecie lepiej bo przeciez w internecie tak pisza. smieszni jestescie.

Gość gość
Nie ma linkow, nie wszystko mozna znalezc w internecie, materialy z konferencji medycznych sa chronione prawem autorskim i nie mozna tak po prostu umieszczac ich sobie online. Mowisz,ze nie macie problemow- wiele osob ich nie ma! A wiele ma, i to calkiem powazne. Dlatego apeluje o powazne zastanowienie sie nad ta forma wspolzycia.

Gość gość
eeeeeeee jak mozna r****c w srake, wielbiciele goowna!!!!!