Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina w dupe

Kobiety ktore nie uprawiaja seksu analnego

Polecane posty

Gość gość
kiedys wszyscy wiedzieli ze dymanie w kakao jest szkodliwe,ale teraz nie mozna o tym glosno mowic bo jest gej propaganda i homosie sie obraza

Gość Joker z batmana
ktos sie tu niezle bawi w prowokacje heh, jak mozna pisac tkaie zbdety ze facet odejdzie do innej tylko dlatego ze musi sobie popchac w tyłek ? :D co za idioci tu pisza...

Gość Joker z batmana
mnie kobiety trzyma przy sobie nie tylko samym seksem ale tym kim jest i jak poztywnie na mnie wpływa

Gość Gojek
Seks analny jest po prostu do d**y. A jak widać z wypowiedzi osób mało dorosłych emocjonalnie, szczególnie być może pań, ze jak wystawią swoją d... to on ich nie zostawi. Nic bardziej błędnego. Ważny jest związek emocjonalny, a wy mówicie i myślicie o zwykłym pieprzeniu. A nawet seks przygodny może być wspaniały i rozwinięty w miłej oprawie i atmosferze, bez pchania się w odbyt. A nie jestem już młodzieniaszkiem, wiem co piszę.

Gość gość
anal jest swietny a kto mysli inaczej ten jest prostakiem z malym rozumkiem.

Gość elaelaelaelaleleallalalalalala
dobrze napisane, tak samo jak facet nie odejdzie gdy mu sie nie da w d*pe, tak samo sie go nie zatrzyma, kiedy sie mu daje. chodzi o co innego. nie da sie faceta zatrzymac seksem, chyba ze na chwile, ale chyba nie o to chodzi

Gość gość
anal jest lepszy, bo przynajmniej w ciaze sie nie zajdzie. tak mowi moja mama i ma racje, ja swojemu kumplowi sama to zaproponowalam nawet:)

Gość gość
Moja ukochana nigdy nie pozwoliła na seks analny, ja kiedyś chciałem spróbować, ale rozumiem ją, jej obawy i niechęć, i nie widzę w tym podstaw abym miał ją zostawić, nawet gdybym był zapewniony że inna da mi codziennie tyle seksu analnego żebym płakał z rozkosznego bólu.

Gość gość
gość anal jest swietny a kto mysli inaczej ten jest prostakiem z malym rozumkiem. xxxxxx z przykroscia nalezy stwierdzic, ze prostakiem z malym rozumkiem jestes TY, gdyz nie ogarnisz nim innych mozliwosci, oraz innych upodoban lub opinii na temat seksu analnego szczegolnie negatywnych.

Gość gość
co wy mozecie wiedziec głąby. Anal jest swietny.

Gość Ewelina w dupe
Ja sama nie lubie zbytnio seksu analnego.... nie sprawia mi on przyjemnosci, ale czy to taki problem wypiac sie tylkiem dla swojego faceta 2 razy w tygodniu? Przynajmniej wiem na czym stoje.

Gość ollla29
a ja wlasnie uwielbiam jak facet mnie posuwa w pupe, lubie czuc sie jak rasowa suka, jak jeszcze powie cos wulgarnego albo zakryje mi twarz reka bym nie krzyczala to mnie to kreci max:)

Gość gość
Proponuję po ładowaniu w odbyt pózniej do buzi :-)

Gość Zenek777
piszac o powiklaniach przy sexie analnym wstawcie liste powiklan jakich mozna sie nabawic poprzez sex waginalny poczawszy od uczulen, grzybic na wirusach, nowotworach i chorobach smiertelnych konczac

Gość gość
Grecy preferuja stosunek analny chyba bardziej niz normalny. To im zostalo ze strozytnsci. Niestetu u nich jest norma ze w podeszlym wieku robia pod siebie. Zwieracze nie trzymaja.

Gość gość
hahahahh!:D ale mnie ubawilas/es:P tym sposobem rozpadlo by sie 80% zwiazkow:P:D

Gość gość
z chęcią zamoczę swojego kutasa w jakiejś d***e: moje gg:48274922

Gość gość
Raz przyzwyczisz swoje faceta do analneg to juz zwyklego nie bedzie chcia bo zwyczjnie dla niego jest lepiej bo ciasniej.

Gość gość
moj dlugo mnie o to prosil gledzil mi gledzil az sie zgodzilam. Powiedzialam ze jesli tak bardzo chce ten sex analny to sie zgadzam. wyciągnełam wibrator i powiedzialam zeby sie wypiol to go zaspokoje analnie. od tamtej pory slowem nie wspomnial juz o tym. Jestesmy razem jest mi wierny i nie oglada sie za innymi byc moze sie boji xD

Autorka jest jakaś chora umysłowo. Nie lubi analnego ale zgadza się żeby facet od niej nie odszedł. Ha ha ha ale pusta baba żal. W du*pe to się geje tylko jadą

Gość gość
nie chodzi o to czy pedal czy nie. to chodzi o dominacje u zwierzat tez to sie tak rozgrywa. faceci maja to zakodowane we lbie i tyle chca dominowac

Gość Kasiaaa28
Ja UWIELBIAM zabawy analne. Lubie jak on mnie piesci swoim malym i ja lubie mu litac odbyd. Orgazm analny jest po prostu nie do podrobienia.

Mimo wszystko ja bym się nie zgodziła. Tym bardziej gdyby facet pow że pójdzie do innej. Jak komuś się nie podoba anal to niech nie robi, tak samo czy oral. Trzeba mieć trochę swojego zdania

Gość Joanna anna
Dymanie w d*pe? Pedały tak robią bo inaczej nie mogą się zaspokoić !! Brawo!! Dnoo!!!

Gość Kasiaaa28
Anal to cudowny sposob uprawniania milosci. Lubie jak jego zwieracz porusza sie rytmicznie w moich ustach podczas orgazmu. To jest cudowne.

Gość gość
Jak faceci tak ccha walenia w tyle to niech sie nastawia i wsadzcie im tam ogorka. Dla faceta sex anlany jest przyjemniejszy bo moze osiganc orgazm. Ci faceci co tak piszcza o analny to maja male fiutki i chca zeby i bylo ciasniej.